Şimdi Ara

Wpye clash of clans gelicek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clash of clans geilcek mi ? Wpye gecmememin tek nedeni coc hala yok. Lumialarin kamerasi akiciligi uzun omurlulugu herseyi.beni cezbetse de clash of clans gelmedigi.icin gecmeyi.dusunmuyorum bilgisi olan varmi bu konuda yariyilda telefon alicam lumia alabilirim coc gelicekse gelmeyecekse artik g2 veya g7 alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka telefonlarla ilgilen derim paraya bu kadar doymuş bir şirket daha fazla ama az bir gelir için uğraşmıcak gibi yıllarca. Belki w10 dan elektrik alır uğrarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecik09

Başka telefonlarla ilgilen derim paraya bu kadar doymuş bir şirket daha fazla ama az bir gelir için uğraşmıcak gibi yıllarca. Belki w10 dan elektrik alır uğrarlar.

Ben de yabanci.bi forumda baska platforma cikarmayacaklarini.okumustum emin olmak icin sormustum artik g2 veya ascend g7 alirim. Tesekkurler mesajin.icin

• Gelip gelmeyeceği hakkında bilgi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için cihaz almama kadar saçma bir sebep görmedim. Telefon dediğin sosyal uygulamalaraı kullanır belki canın sıkılınca ufak oyunlar oynarsın. Bahaneniz çok saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dark Knight

Oyun için cihaz almama kadar saçma bir sebep görmedim. Telefon dediğin sosyal uygulamalaraı kullanır belki canın sıkılınca ufak oyunlar oynarsın. Bahaneniz çok saçma

Ben bu oyunu oynuyorum ve de oynamak istiyorum parayi veren de ben olduguma gore bu yuzden wp almayabilirim almama sebebim benim icin yeterli

• quote:

Oyun için cihaz almama kadar saçma bir sebep görmedim. Telefon dediğin sosyal uygulamalaraı kullanır belki canın sıkılınca ufak oyunlar oynarsın. Bahaneniz çok saçma

Haklısınız fakat kullandığımız cihazlar artık telefonluktan çıkıp multimedya cihazları konumuna gelmeye başladıkları için seçimlerde bu yönde yapılmaya başlandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clash of clans kupa kasmak!!
    10 yıl önce açıldı
    Clash of clans
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Clash of Clans'siz yaşayamıyorsanız almayın hocam. Gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thediskavrici

quote:

Ben bu oyunu oynuyorum ve de oynamak istiyorum parayi veren de ben olduguma gore bu yuzden wp almayabilirim almama sebebim benim icin yeterli

Bir oyun için telefon alacaksanız wp ye hiç bulaşmayın o güzel sistemi kaldıramayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: expiremeTR

quote:

quote:

Bir oyun için telefon alacaksanız wp ye hiç bulaşmayın o güzel sistemi kaldıramayabilirsiniz

Clash of clans hariç her şey tam yani hocam sistemde

• Benim tercihim bu seviyorum oynuyorum wp almam o zaman. Fanboylara soru soruyorum suc bende

• quote:

Orijinalden alıntı: expiremeTR

quote:

quote:

Oyun icin telefon almiyorum ama almisken neden sevdigim oyunu oynayamayim ?

• Bişeyin fanı olmak her türlü saçmadır. Wp olsun coc olsun. Coc gelmeyecek wpye. Supercell ekibine baktığımda bile görebiliyorum başka platforma çıkmayacağını. Bu yüzden telefon almayabilirsiniz de, sonuçta wp bulunmaz Hint kumaşı değil her sistemin kendine has özellikleri var. Kişisel tercih meselesi.

• bu pazar payina sahipken gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Bişeyin fanı olmak her türlü saçmadır. Wp olsun coc olsun. Coc gelmeyecek wpye. Supercell ekibine baktığımda bile görebiliyorum başka platforma çıkmayacağını. Bu yüzden telefon almayabilirsiniz de, sonuçta wp bulunmaz Hint kumaşı değil her sistemin kendine has özellikleri var. Kişisel tercih meselesi.

Sonuna kadar haklisin. Tercih meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

bu pazar payina sahipken gelmez

+1
  • Belki wpnin kullanıcı sayısı az ama coc a olan talep inanılma fazla.Neredeyse tüm oyunların yorum köşelerinde en çok oy alan yorumlar."Yeter artık coc gelsin""coc ta gelse tam olur""bi coc eksik" gibisinden yorumlarla dolu.Ve emin olun wp platformundaki çoğu insan -başta ben olmak üzere- zaten clash of clans oynuyor.Tabletten olsun bluestacks tan olsun...Biz yeni bir oyunla karşılaşmayacağız coc gelirse,aksine sevdiğimiz bir oyunu istediğimiz telefonda oynayabilme özgürlüğüne kavuşmuş olacağız.
  • ama gelmeyecek galiba

• Arkadaşım o kadar çok oynamak istiyorsan pc be bluestacks indir oyna ben ordan oynuyorum ve telefonumdan memnunum bence wp dünyanın en canavar ve iyi telefonları . Aa tabi kii bu tele iyi olmasını anlayabilmek için benim gibi bilişim okuman lazım .

• G2 veya g7 almak yerine mx4 veya g3 almanızı öneririm sonuçta fiyatları çok yakın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.