İyi forumlar, 25 nisanda alınan WQ41G200TR model kurutma makinesinden yaklaşık 2 haftadır ötme sesi geliyor, ses fanın olduğu delikli kısımdan daha yoğun duyuluyor. Siemens merkezi arayıp değişim talebinde bulundum, servis eve gelip ses kaydı aldı, ayrıca kendi kaydımı da verdim. Fabrikaya gönderilip inceleneceği söylendi. Bugün servis tarafından arandım ve fabrikadan sesin normal olduğu bilgisi geldiğini söylediler. THH ye başvuracağım sonuç alır mıyım Sesin olduğu video https://www.youtube.com/watch?v=vkU4WCSCOyQ&feature=youtu.be |
WQ41G200TR ötme sesi
-
-
İki mikrofon bir birine yaklaştığında çıkan sese benzer bir ses mi bahsettiğiniz ses? videodan pek bir şey anlamadım. Bahsettiğim ses ise videodan mı geliyor, telefon mu yapıyor belli değil. Keşke biraz daha detaylı bilgi verseydiniz.
-
Çok bilenler başlamış gene yanık kehanetler sıkmaya
Bu ses ısı pompalı her kurutma makinesinde vardır, arıza değildir, normaldir, bu ses gelmezse büyük bir problem vardir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: K-E-N-A-NÇok bilenler başlamış gene yanık kehanetler sıkmaya
Bu ses ısı pompalı her kurutma makinesinde vardır, arıza değildir, normaldir, bu ses gelmezse büyük bir problem vardir.
yanık kehanetleri nerede ben göremedim de? başlığa 4 yorum yazılmış ve bunların 1 tanesi başlık sahibine ait ve diğer 3 yorum (sizinki dahil) yanık kehaneti falan yazmamış ve aynı şeyleri demişler (hemen hemen).
Ne yaşıyorsunuz gerçekten merak ettim... onlarca kişi yazdı da sizin yorumu görünce sildiler mi nedir? Gerçekten merak ettim. Ss aldınız mı?
-
Siz niye üstünüze alındınız ki ben herhangi birini hedef göstermedim ortaya konuştum
-
hayır üstüme alınmadım tabii ki çünkü yorumumla alakası yok, tıpkı diğer tüm yorumlar gibi. Mesele de bu zaten. Alakasız olması. Bundan dolayı sordum kardeşim.
Anlaşmak zor sizinle...
Benzer içerikler
- arçelik leydi 170 kullanım kılavuzu
- kurutma makinesi kaç kg olmalı
- hoover bulaşık makinesi yorumları
- eski beko çamaşır makinesi programları
- arçelik çamaşır makinesi çalışırken duruyor
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi kurutma makinesi
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi bulaşık makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X