fiyatı 50 tl dir, benim nazarımda bırakın 50 tl yi , 5 tl bile etmez tamamıyle işe yaramaz kullanışsız bir ürün
Madem birşey attın ortaya arkasında dur.Neden diye sorduk cevap yok.Kafasını bulandırma milletin
kafasını bulandırmıyorum arkadaşım, asıl bulandıranlar forumdaki satıcılar. Neden 5 para etmez söyliyeyim; --Bir kere çok pahalı, asla 50 tl edecek bir ürün değil --zamanla sararıyor --kaba duruyor --toz topluyor ve en büyük sorun ise asla toz zerreciği kalmadan uygulanamıyor ve temizlenemiyor böylece benim gibi çöpe atmak zorunda kalıyorsun
yetermi?
uygulayan bereceriksiz.
ben kendim uyguladım yukarda resimleri koydum.....
sararma yok.
çizilme yok
parmak izi yok.
çizilse bile yarın yok oluyor silikonlu oldugu için.
toz toplama hiç yok.
gök kuşağı etkisi hiç yok.
2 hafta oldu halen memnunum hiç sorun kalkma yok.
tavsiye ederim
vasco sen satıcısın ama kullanıcı gibi mesaj yazıyorsun, becerim konusunda bir şüphen varsa gel sana göstereyim becerilerimi
ben satıcı değilim arkadasım ne satması yaw delirdinmi taa almanyalardan 1 tane zar zor kuzene yalvara yakara getirttim delimisin nesin.
satsam topık acarım.
ürü ömür boyu garantili defo vardı maıl attım yenisini yolladılar ama sulu olanı yolladılar yanlış yolladılar.
bende onu sattım napayım sulu olanı.
saçmalıyorsunuz bazen
Benim için ekran parlaklığını ve çözünürlüğünü kaybetmemesi önemli olan korumasından ziyade o ucuz olanlardan kullanıyordum ekranın parlaklığını ve netliğini tamamen öldürüyor netliğini öldürdüğü için sinir oldum sıçardım şimdi ise WRAPSOL ve ZAGG arasında kaldım hangisi netliği bozmuyor acaba bilgisi olan arkadaş varmı acaba ?
Selam arkadaşlar. Yeni üye oldum ve yarın itibariyle cihazı genpa'dan teslim alacağım. Wrapsol hakkındaki yorumları okudum. Herhalde alacağım. Bir sorum olacak, acaba wrapsolla birlikte sgp bumber kullanmak mümkün müdür? Yani jelatini kavlatması, kalın gelmesi, bumberın oturmaması vb. bir sorun olur mu? Teşekkürler.
sgp yi bilmiyorum fakat orijinal bumper iphone 4 un yanına tam oturuyor yan kısmları yapıstırırsanız kaldırır.
on ve arka ekran koruyucularda ılk once uygulanıp bırkac gun sonra bumper takılırsa bısey olucagını zannetmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: canberx
Benim için ekran parlaklığını ve çözünürlüğünü kaybetmemesi önemli olan korumasından ziyade o ucuz olanlardan kullanıyordum ekranın parlaklığını ve netliğini tamamen öldürüyor netliğini öldürdüğü için sinir oldum sıçardım şimdi ise WRAPSOL ve ZAGG arasında kaldım hangisi netliği bozmuyor acaba bilgisi olan arkadaş varmı acaba ?
3G de zagg kullandım tavsiye etmiyorum
zagg ve wrapsol testlerı konu ıcerısınde bulunmkatadır.
eveeeeet,
wrapsol o kadar delikanlıki bana 1 tane daha yolladı :)
sulu yolladınız yanlıs yolladınız dedım ultra drop yollamıslar bidaha :d resimelr asagıda alacaklara fikir olsun
Buda ömür boyu garntisinin KANITIDIR!
Türkçe kullanım kılavuzlu kutular ne zaman ulaşacak elinize ?
haftaya türkçe kullanım kılavuzlu ürünler gelicektir.
o zaman haftaya alıyoruz bir tane
Güzel konu. Aldığım yerden bir on cam filmi hediye ettiler ama köşelerde kabarcıklar var. Wrapsol düşünebilirim.
Solusyonsuz oldugu icin wrapsol ultrdrop hava kabarcigi kalmaz Ilk uygulamada olusan birkac kucuk hava kabarcigida 24 saat icinde kendinden kaybolur
Bende amerikadan sipariş etmiştim defolu ürün gönderdiler ürünün fotosunu mailime ekledim 6 dolar kargo ücreti ödedim 5 gün sonra yenisini yolladılar Bu sistemi anlamadım eski ürünü benden talep etmediler dolayısıyla defolu ürünün defosuz kısımlarınıda yedek olarak kullanabilirim 2 aydan fazla oldu kesinlikle sararma kalkma yıpranma falan olmadı Uygulama esnasında toz ve parmak izi tamamen sizin elinizde Ben duştan sonra banyoda uyugladım su buharı ortamdaki tüm tozu yok ediyor.. Kesinlikle tavsiye ederim 29 dolara kendi sitesinden aldım Telefonun güzelligini gölgeleyen kılıflardan degil tüm gövdeyi sarıyor ve çok estetik bence..
bencede en iyisi.uygulamayı bilmeyenlerin sozlerini onemsemeyiniz bence.ustelik erdemsari da oyle satıcı reklamcı birisi degil cok yardımcı ve ilgili birisi.isine geliyorsa alırsın gelmiyorsa almazsın kisi zaten urunun ne işe yaradıgını anlatıyor.illa alın demiyor.
Arkadaş hayatında hiç ekran koruyucusu bile takmamış biri bile vrapsolu rahatça takar sorun yaşayanları anlamıyorum sanırım biraz fazla heyecan yapıyorlar
Uygulamasi solusyonlu modellere gore daha kolaydir ve hava kabarcigi kalmaz
kolay ama benım aldığım solusyınsuz defolu çıktı oylece yapıştırdım alalı 2 hafta olmuştu halbukı satıcaya okadar bakın demiştim bende bakmıstım ama tele yaspıstırırken farkettım.Ön tarafdaki filim çizgi çizgi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
kolay ama benım aldığım solusyınsuz defolu çıktı oylece yapıştırdım alalı 2 hafta olmuştu halbukı satıcaya okadar bakın demiştim bende bakmıstım ama tele yaspıstırırken farkettım.Ön tarafdaki filim çizgi çizgi duruyor.
çizgi çizgi durması defolumu demek bendede var ben mail attım fakat çizgiler yüzünden değil.
cızgı cızgı yapıskandan kaklmadan once duruyor yapıskan yapıstırıldıktan sonra oyle bır goruntu kalmıyor.