Şimdi Ara

WRAPSOL ULTRADROP İPHONE 4 HAKKINDA HERŞEY (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
19.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koraygokhan

quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

Turkcell den 16 liraya ekran koruyucu aldım cok da memnunum.ne dokunmatiginde değişme oldu ne netliğinde bence bunlar tamamen para tuzağı

=)

Türkcellden aldığın 16tl lik ekran koruyucusunun orjinal fiyatı 3dolar.
    bende kullandım bunlardan. bi işe yaradığı yok... 1 hafta sonunda kaldırdım attım. şimdi wrapsol kullanıyorum. başka bir sebepten ötürü ilk aldığım wrapsol u çıkarmak durumunda kalmıştım. ve çook memnundum. şimdi bu rahatlığa ve güvenliğe tekrar ulaştım.

sende bir kullanandan bak ve bir fikir edin derim almakta imtina ediyorsan...

3 dolar olması birsey değiştirmez yurtdışından alamiyacagima göre benim demek istediğim wrapsol neden bu kadar pahalı. 3dolarlik ekran koruyucusu ile arasında ne fark var? Bence bunlarda gayet iyi koruyor. Sen neden onu çıkarıp wrapsol aldın?
    Yani suana kadar bu wrapsolun tatmin edici bir artısını göremedim.görsem alırım zaten o kadar para verip tel. Alıyoruz tabiki de korumak için en iyisini kullanacağım fakat dediğim gibi wrapsol un bir artısını göremediğim icin almıyorum. Yani 6 feet yükseklikten yere bırakıyor ben de bırakayım hicbirsey olmayacağına garanti veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 31 Aralık 2010; 14:02:59 >

• quote:

quote:

quote:

Turkcell den 16 liraya ekran koruyucu aldım cok da memnunum.ne dokunmatiginde değişme oldu ne netliğinde bence bunlar tamamen para tuzağı

=)

Türkcellden aldığın 16tl lik ekran koruyucusunun orjinal fiyatı 3dolar.
    bende kullandım bunlardan. bi işe yaradığı yok... 1 hafta sonunda kaldırdım attım. şimdi wrapsol kullanıyorum. başka bir sebepten ötürü ilk aldığım wrapsol u çıkarmak durumunda kalmıştım. ve çook memnundum. şimdi bu rahatlığa ve güvenliğe tekrar ulaştım.

sende bir kullanandan bak ve bir fikir edin derim almakta imtina ediyorsan...

3 dolar olması birsey değiştirmez yurtdışından alamiyacagima göre benim demek istediğim wrapsol neden bu kadar pahalı. 3dolarlik ekran koruyucusu ile arasında ne fark var? Bence bunlarda gayet iyi koruyor. Sen neden onu çıkarıp wrapsol aldın?
    Yani suana kadar bu wrapsolun tatmin edici bir artısını göremedim.görsem alırım zaten o kadar para verip tel. Alıyoruz tabiki de korumak için en iyisini kullanacağım fakat dediğim gibi wrapsol un bir artısını göremediğim icin almıyorum. Yani 6 feet yükseklikten yere bırakıyor ben de bırakayım hicbirsey olmayacağına garanti veririm.

Bunu denerseniz video da cekin lutfen. Gormek isterdim..

• Bunu denerseniz video da cekin lutfen. Gormek isterdim..

wrapsol olsa dahi böyle birşeyi denemem.
    benim oradaki teorim telefon yukardan bırakılıyor ve dik bir şekilde bırakılıyor.
    zaten ekrana herhangi bir temas olmuyor.
    sadece sektikten sonra yüzüstü düşüyor ve 6feetten attık çizilmedi deniliyor.
    bu aynı şekilde 3$ kaplar içinde geçerli olur.
    benim sizden tek istediğim bana wrapsol almamı gerektirecek neden nedir.?
    var mı kanıtlı bir şekilde 3$ lık ekran koruyucu ile wrapsol karşılaştırması?
    ya da 3$ lık kap kullanırken wrapsol a geçenlerin aldıkları sonuçlar neler?
    daha iyi nasıl koruyor?
    anlamıyorum yani 2mm lik şeye 50lira vermemi gerektiren sebebi birisi güzelce açıklasın vericem.
    ayrıca ben kılıfta kullanıyorum ve şuana kadar en ufak bir çizilme ya da dokunma hassasiyeti kaybı yaşamadım.
  • bu şuna benziyor...

sıradan karbon piller ile duracell pil testine....

ikiside aynı işi yapıyor... 1 wrapsol eskitene kadar 10tn dandik film eskitiyorsun....
    wrapsol yumuşak olduğundan çizikler bir süre sonra gidiyor... diper filmde kalıyor ve bir süre sonra değiştirmek gerekiyor...

düşme meselesini bilmiyorum... ama wrapsol küçük düşmeleri absorbe edebiliyor kalın ve yumuşak yapısı sayesinde...
    ayrıca kayma olayınıda ortadan kaldırıyor. dik bir cama yaslayıp bırakınca bile telefon orada kalıyor wantuzluymuşcasına....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygokhan -- 31 Aralık 2010; 15:40:33 >
  • quote:

bu şuna benziyor...

ikiside aynı işi yapıyor... 1 wrapsol eskitene kadar 10tn dandik film eskitiyorsun....
    wrapsol yumuşak olduğundan çizikler bir süre sonra gidiyor... diper filmde kalıyor ve bir süre sonra değiştirmek gerekiyor...

düşme meselesini bilmiyorum... ama wrapsol küçük düşmeleri absorbe edebiliyor kalın ve yumuşak yapısı sayesinde...
    ayrıca kayma olayınıda ortadan kaldırıyor. dik bir cama yaslayıp bırakınca bile telefon orada kalıyor wantuzluymuşcasına....

bakalım eğer 3$ lık ekran koruyucuda sorun yaşarsam wrapsol siparişi vereceğim:)
    fakat şuan memnunum.
    bakalım ne kadar sürücek bu:)

edit:
    kendim araştırma yaptım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_41064529/tm.htm bu konudaki

bence piyasada alabileceğiniz en kaliteli tam gövde korumalı film. Şu an bunu kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Sulu filmler gibi daha kalın ve yumuşak/esnek bir malzemeden yapılmış ama direkt uygulanıyor. İstediğiniz kadar söküp takabiliyorsunuz. Ön+Arka ve Yan film'lerle geliyor. Filmler esnek olduğundan telefona birebir oturuyor ve kenarlarda v.s. hiç bir boşluk kalmıyor. Çizikler ve arada kalan havalar kendiliğinden zaman içinde kayboluyor. Tam oturmasından ötürü kesinlikle telefonun üzerinde olup olmadığı belli olmuyor (belli bir açıdan bakıldığında sulu filmler kadar olmasa da hafif bir portakal kabuğu etkisi var). Parmak izleri çok kolay çıkıyor. Sulu filmler gibi yapış yapış bir his vermiyor, çok iyi kayıyor. İddia edildiğine göre öok yüksekten olmamak kaydıyla darbe emici özelliği var düşmelere karşı. Düşürmedim ama masaya v.s. koyarken çok tok bir ses veriyor ki bu da darbe emebileceğini gösteriyor. Ambalajı açtığınızda kalitesini anlayacaksınız. İçinden diğer filmlerde mincacık bir bez ve incecik plastik parçası çıkarken bunda kocaman antistatic bez ve kalın yumuşak kocaman lastik çıkıyor uygulama işlemleri için. Film kullanmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

bu mesaj bence ana konuya eklenmeli.
    işte ben bu mesaja tatmin edici derim.belkide wrapsol siparişi verebilirim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 31 Aralık 2010; 16:01:30 >

• quote:

quote:

bu şuna benziyor...

bakalım eğer 3$ lık ekran koruyucuda sorun yaşarsam wrapsol siparişi vereceğim:)
    fakat şuan memnunum.
    bakalım ne kadar sürücek bu:)

edit:
    kendim araştırma yaptım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_41064529/tm.htm bu konudaki

bence piyasada alabileceğiniz en kaliteli tam gövde korumalı film. Şu an bunu kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Sulu filmler gibi daha kalın ve yumuşak/esnek bir malzemeden yapılmış ama direkt uygulanıyor. İstediğiniz kadar söküp takabiliyorsunuz. Ön+Arka ve Yan film'lerle geliyor. Filmler esnek olduğundan telefona birebir oturuyor ve kenarlarda v.s. hiç bir boşluk kalmıyor. Çizikler ve arada kalan havalar kendiliğinden zaman içinde kayboluyor. Tam oturmasından ötürü kesinlikle telefonun üzerinde olup olmadığı belli olmuyor (belli bir açıdan bakıldığında sulu filmler kadar olmasa da hafif bir portakal kabuğu etkisi var). Parmak izleri çok kolay çıkıyor. Sulu filmler gibi yapış yapış bir his vermiyor, çok iyi kayıyor. İddia edildiğine göre öok yüksekten olmamak kaydıyla darbe emici özelliği var düşmelere karşı. Düşürmedim ama masaya v.s. koyarken çok tok bir ses veriyor ki bu da darbe emebileceğini gösteriyor. Ambalajı açtığınızda kalitesini anlayacaksınız. İçinden diğer filmlerde mincacık bir bez ve incecik plastik parçası çıkarken bunda kocaman antistatic bez ve kalın yumuşak kocaman lastik çıkıyor uygulama işlemleri için. Film kullanmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

bu mesaj bence ana konuya eklenmeli.
    işte ben bu mesaja tatmin edici derim.belkide wrapsol siparişi verebilirim:D

Evet hepimizi etkileyen yorumu bulmuşsun... bende bu mesaj ile haberdar oldum.... Ejolver sağolsun...

birde bundan sonra alırım demişsin ama nacizana fikrim şudur ki
    herkez iphone ne işe yarıyo bendede telefonvar aynı işi yapıyor diyor.. ama iphone kullanmaya başlayınca farklı olduğunu anlıyorsun ve vazgeçilmezin oluyor...
    benim tecrübem bu yönde... hem iphone için hemde wrapsol için...

en son siparişimde amerikadan 5tn getirttim. arkadaşlarım için. herkez ilk gördüğünde bende bundan istiyorum. banda sipariş et dediler...
    pazartesi teslim edeceğim onlarada... yorumlarını iletirim arkadaşlarında.. mevcutta 3$ lık film kullanıyorlar :D

şimdiden ii yıllar diliyorum sizlere arkadaşlar

• Erdem bey,

şimdi sitesinde ücreti 50 yi aşıyor bu ürünün, ek olarak kargoda eklense ucuyor fiyat,ama siz bunu kargo dahil 50ye satıyorsunuz bu nasıl oluyor?

yetkili satıcıyız demişsiniz
    http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/8070-iphone4_kullandigim_kiliflarin_incelemeleri-88.html

konusunda yazıldıgı üzere, wrapsol demiş ki :

No we do not have any resellers in Turkey.
    Thank You.

--
    Wrapsol Support Team
    1-888-WRAPSOL x10
    support@wrapsol.com

?

• yarin siparis vermek istesem 2 adet kime yada hangi siteden alabilirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic.

Erdem bey,

şimdi sitesinde ücreti 50 yi aşıyor bu ürünün, ek olarak kargoda eklense ucuyor fiyat,ama siz bunu kargo dahil 50ye satıyorsunuz bu nasıl oluyor?

http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/8070-iphone4_kullandigim_kiliflarin_incelemeleri-88.html

Thank You.

--
    Wrapsol Support Team
    1-888-WRAPSOL x10
    support@wrapsol.com

?

konuya cevap alalım bakalım

sonra düşünürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Republic.
    Erdem bey,

Thank You.

--
    Wrapsol Support Team
    1-888-WRAPSOL x10
    support@wrapsol.com

?

Urunu sizin gibi 60 tl yerine 50 tl ye sattigim ve urunlerime kullanici hatasi disinda olusan sorunlarda garanti veridgim icin kusura bakmayin :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

yarin siparis vermek istesem 2 adet kime yada hangi siteden alabilirim teşekkürler

Burçin hocam sarierdem 'den alabilirsiniz stoklarında mevcut sürekli hemde ilgili bir arkadaş
  • ben sahibinden.com dan aldım,
    ön kısımdaki kesim yerleri telefonla uyumsuz,
    sanırım hatalı üretim

keşke orjinal sitesinden alsaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

yarin siparis vermek istesem 2 adet kime yada hangi siteden alabilirim teşekkürler

Burçin hocam sarierdem 'den alabilirsiniz stoklarında mevcut sürekli hemde ilgili bir arkadaş

+1
  • halen ürünü sorunsuz kullanıyorum not düşeyim dedim.

hatta yenisini yollamıslardı saolsunlar kullanmadım kapalı kutu duruyor :)

bu arada wrapsol u facebookta takip edin. indirimler hedıyeler oluyor
  • Erdem ayıp olmaz inşallah sana konuna wrapsolun iphonu nasıl koruduğuna dair video yu da ben ekliyim dedim

http://www.youtube.com/watch?v=wD_dXTzEAmA

Toz işi gerçektende beceri ile alakalı
    ama ömür boyu garantili bir üründen bahsediliyor burdan
    farzedinki kötü sarardı çizildi adam yenisi ile değiştiriyor
    başka kim sunuyor size bunu
    diyeceksiniz ki sizler satıcısınız malı koruyorsunuz
    ama kullananların ne çıkarı var ?

saygılar
  • Ustteki arkadas biraz aciklamis ama yine de sorim ben biraz beceriksizim cin mali ekran koruyucu takim dedim ekrana yapismayan bi tek toz kaldi dusunun sac kılı bortu bocek ne varsa camdaydi kisaca el becerim cok zayif wrapsolu tek denemede yapistirabilir miyim sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

Ustteki arkadas biraz aciklamis ama yine de sorim ben biraz beceriksizim cin mali ekran koruyucu takim dedim ekrana yapismayan bi tek toz kaldi dusunun sac kılı bortu bocek ne varsa camdaydi kisaca el becerim cok zayif wrapsolu tek denemede yapistirabilir miyim sizce ?

Hocam bence yaparsın. İlk dikkat edeceğin şey temiz(tozsuz) bir yerde çalışmak ve şu an ekranın üzerinde olan korumayı(eski, sökülecek olan) en son ana kadar çıkarmamak. Böylece cama yapışacak tozları engellemiş olursun. Wrapsol'la çalışmaya başlamadan önce ellerini yıkarsın ve kuruduktan sonra biraz kolonya dökersin, böylece ter-yağ sıkıntın da kalmaz 2-3 dakikalığına. Son olarak bir de besmele çekersen iyi olur tahminimce :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: parmalat

quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

Ustteki arkadas biraz aciklamis ama yine de sorim ben biraz beceriksizim cin mali ekran koruyucu takim dedim ekrana yapismayan bi tek toz kaldi dusunun sac kılı bortu bocek ne varsa camdaydi kisaca el becerim cok zayif wrapsolu tek denemede yapistirabilir miyim sizce ?

Hocam bence yaparsın. İlk dikkat edeceğin şey temiz(tozsuz) bir yerde çalışmak ve şu an ekranın üzerinde olan korumayı(eski, sökülecek olan) en son ana kadar çıkarmamak. Böylece cama yapışacak tozları engellemiş olursun. Wrapsol'la çalışmaya başlamadan önce ellerini yıkarsın ve kuruduktan sonra biraz kolonya dökersin, böylece ter-yağ sıkıntın da kalmaz 2-3 dakikalığına. Son olarak bir de besmele çekersen iyi olur tahminimce :P

Hayirlisi o zaman ya bugun yarin alim kaplayalim bakalim telefonun eski seklini ozledm ya :) tesekkurler cvp icin :)

• Wrapsol UltraDrop'un yan koruma bantlarından arıyorum. Satmak isteyen pm atsın lütfen.
  • arkadaşlar wraspol vs gibi film kullanınca... telefon için bumper gibi plastik kasalardan kullanmaya gerek kalıyormu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.