Şimdi Ara

WRAPSOL ULTRADROP İPHONE 4 HAKKINDA HERŞEY (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
1
Favori
19.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galiba siz de böyle uygulamışsınız ama sorun yaşamışsınız yukarıda yazdığınıza göre. ben gördüğüm videolarda da pek bi ittirme göremedim açıkçası
  • merhaba

Sarierdem tel veya adres verebilirmisiniz bende üsküdardayım elden almak için teşekkürler.
  • Elden alma imkani varsa ben de tel ve adres rica edebilir miyim? Bulgurludayim ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugug

galiba siz de böyle uygulamışsınız ama sorun yaşamışsınız yukarıda yazdığınıza göre. ben gördüğüm videolarda da pek bi ittirme göremedim açıkçası

Benim yaşadığım sorun çekçek ile ittirme kaynaklı değil. Görüntüyü bozan çizikler ve gökkuşağı efekti dediğimiz ekranın renk renk olması durumu. Ama bu konuda kesin birşey söyleyemem, belki de ürün hatalıdır. Benimki tam olarak oturuyor, sadece onu söyleyebilirim.
  • Boyu tam olan wrapsol lar solusyonlu uygulanan modeldır.
    solusyonsuz ultradrop modellerinin hepsi 1-2 mm kısadır.bunu cekcek ıle ıttırdınız taktırde tam olarak hızalanacaktır.
    bu cekcekle ıttırmeyı solusyonlu modellerde havayı ve solusyonu cıkarmak ıcın kullanıyorduk .
    kuru uygulanan wrapsolların hepsı aynı boyuttadır.
  • geçen gün 3 adet sipariş geçmiştim satış yaptığı site aracılığı ile...
    ürünleri hızlı ve yanlarında hediyeleri ile birlikte göndermiş...
    buradan tşk ederim kendisine.
    henüz uygulamadım ama bir sorun çıktığında beraber çözebileceğimize eminim...
  • WRAPSOL hakkında sorularınız ,sorunlarınız ve alım için bana msj atabılırsınız özelden.
  • wrapsolun sitesinden uygulama videosu değişmiştir ve daha uzun olmuştur.
    uygulamayı bütün detaylarıyla izleyebilirisniz.

http://www.wrapsol.com/en_US/Home+Page/Products/iphone+_+mobile/apple/iPhone+4+%28AT_T%29.aspx
  • arkadaslar,

benim wrapsolun sadece yan koruma bantlarına ihtiyacım var, birisi ile ortaklaşa alabiliriz, 25+25 şeklinde, diğeri önekran ve arka korucuyu alır bende yan koruma bantlarını.PM
  • Wrapsol Hiç Kullanmadım Ama.

4 Gün Önce Aldığım İphone 4 16GB'a Daha Önce Kullanıp Memnun Kaldığım İçin İnvisible Shield Uyguladım ve Kimsenin İnkar Edemeyeceği Anten Sorununu Çözdü. Tek Sorun Arka Tarafında Azda Olsa Parmak İzi Lekesi Bırakıyor. Aldığım fiyatta 53 TL İdi. Hepsiburadan. Ayrıca Uygulamasıda Hiç de Kolay Değil.
  • yeni video da kısa gelmesi filan soz konusu degil.oysaki eski videosunda kısa geliyordu.ustelik yukardaki arkadaşında yeni urun gonderme talepleri bu durumu doğrular nitelikte.2 ucu moklu deynek ne yapcaz biz mağdurlar olarak simdi?
  • çizikler konusunda erdem bey ile uzun uzun konuştuk

geçen hafta resimleri koyamadım fakat yarın yada perşembe çiziklerin resimlerini (gökkuşağı) durumunu göstereceğim

wrapsol dan aldığım maili de paylaşacağım

(wrapsol ürünün değişmesi gerektiğini söylüyor)

çizikli ürünler hatalı üretim....
  • wrapsol.com her turlu kosulda urunu degıstırmektedır.
    urunu yanlıs uygulasanızda toz kacırsanızda
    2-3 mm kısa dedıgınız benden veya wrapsol dan aldıgınızda degısmıyecektır.
    CUNKU urun boyledır.telefon ekranından 2 mm kısadır.kuru uygulama yapıldıgı ıcın urunu cekcekle ıttırerek yapıstırmanız gerekmektedır.
    urununuz cızıklı ıse bıze urunu gonderebılırsınız urununuz kontrol edılıp sıze yenısı gonderılecektır.
  • ürünün kısa gelmesi farklı hizzalanmaması farklı... ön kısımda tam kamera ve hopörlör ü de içine aldıktan sonra üst kısma dibine kadar yetişmesin amennah ona bişey demem.. ama tam kamera ve hopörlörün üzerinde kalıyor.....
  • Hi Ahmet,

No these scratches are not normal. We suggest you to go back to the place you purchased it from and ask for a replacement. If they will not replace it for you, please request a no-cost replacement (shipping not included) via our website atwww.wrapsol.com/warranty. We will not be able to take care of shipping for you because Wrapsol cannot be held responsible for items that you purchased from a retailer that we do not deal with directly.

Thank You.

On Fri, Jan 21, 2011 at 6:06 AM, Wrapsol Mailer <support@wrapsol.com> wrote:

A message was sent by a user from the website.

First name: Ahmet

Email: ahm3t@msn.com

Subject: scratches

User message: Hello, I bought your ultra drop+ scratch protection for Iphone 4 with 8 45971 01280 1 lot number and have a question for you with 2 pictures. I upload them to imageshack wonder do not problem for youhttp://img132.imageshack.us/i/img0377us.jpg/http://img255.imageshack.us/i/img0378id.jpg/ are these scratches normal? Thank You. Ahmet.

• eve gidince ben de bakıcam.sanki benzer bir durum var.
  • Benim onerim alicak varsa wrapsol.com dan alsin 10 milyon fazla veriyosun yanlis uygulasan bile adamlari ikna ettigin surece yenisini gonderiyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: therecruitt

Benim onerim alicak varsa wrapsol.com dan alsin 10 milyon fazla veriyosun yanlis uygulasan bile adamlari ikna ettigin surece yenisini gonderiyolar.

arkadaşım 30$ kargo sen 10 tl nasıl veriyorsun?
  • türkiye yetkilisi olarak bizden aldıgınız taktırde bır sorunla karsılasırsanız bızden urun degısımı saglayabılıyorsunuz.
    eger kullanıcı hatası ıse fatura ıle wrapsola basvurup yenısını de ısteyebılıyorsunuz.
  • Mal 29 dolar facebookan yayinladigi indirim kodunu uyguluyosun 20 dolara iniyo 19.99 dolarda kargo etti sana 40 dolar o da 60 milyon eder sarierdem 50 ye satiyo bu da 10 milyon fazla ver rezil olma demek.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.