Şimdi Ara

WRAPSOL ULTRADROP İPHONE 4 HAKKINDA HERŞEY (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
19.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun yeni paketim geldi.bence en güzel kılıf.kaliteside değişmiş sanırım.sorunsuz sekilde zerre kadar yer kalmadan yapıştırdım.silgisiyle bastırınca urun uzuyor arkadaşlar.hic elinizi deymeden yapıştırılıyor.yapıştırmak okadar zevkliki forumda neler soylendi neler kimi cerrah olmak gerek dedi.kimi yapamiyorum dedi.valla parayla bile yapıştırabilirim.sorunsuz bir şekilde hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
    nereden olacak bulamadım ayrıntılı yazar mısın ? 30 lira ii fiyat, sadece yanlar lazım gerci bana olsun

Mal 21 dolara geliyo ama bide bunun kargosu var. Siteden mali secip sepete ekliyorsunuz sonra yukarda cart kismindan redeem kod yerime verizoniphone yaziyosunuz indirimin yansidigini goreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choline -- 3 Şubat 2011; 18:50:03 >
  • hmm kargo olayı indirimi bitiyor desenize,sallayım gitsin o zaman. tesekkurler
  • Normal alimlarda fedex ile gonderiyorlar kargo ucreti 19.65 dollar dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: maknc
    Erdem bey sırf sizin hatırınız şu ilginiz için wrapsol alasım var

Akın bencede al. Ürün çok kaliteli. Telefona aldımiz butun kiliflar falan filan hikaye. Telefonumuzu kabalastirmadan baska bisey degil. Bugun kilifimi cikarttim ve dedimki benim tel bukadar incemi. İphone 4 cok şık bir telefon ve biz onu cirkinlestiriyoruz

Bugun hediye vapor gelince wrapsol suya dustu

• Bende İphone 3GS için wrapsol almayı düşünüyorum. Yorumların hepsini okudum kafama takılan birkaç soru var.

Wrapsolu takarken hata oluştu tekrar çıkarıp takabiliyormuyuz ?

Wrapsolu tamamen uyguladık. Başka hiçbir kaba gerek duymadan cebimizde rahat taşıyabiliyormuyuz ? cepte kalkma toz kapma yaparmı ?

Birde kargo dahil fiyatı nedir İphone 3GS için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Daha önce buraya yazmıştım, ben de wrapsol kullanıyorum. Ama neden bilmiyorum, ekranda gökkuşağı etkisi yapıyordu. Özellikle açık renkli zeminlerde (mesajlar, ayarlar vs.) çok rahatsız edici bir durumdu. Kullandığım wrapsol, 2. ürünüm. İlkini sorunlu olduğu için erdem beyle görüşüp değiştirmiştim. Bunu da geri gönderip değiştirmek istemedim çünkü büyük ihtimalle yeni gelende de aynı sorunu yaşayacaktım ve arka ve çerçeve koruması gayet yeterliydi. Sadece ekrandaki sorunu çözmek için biraz araştırdım ve ekranın saf kalitesini en iyi ortaya koyan koruyucunun sgp steinheil ultra crystal olduğu yönünde baya mesaj okudum. Sonunda sgp'yi aldım ve ön cama uyguladım. Sanki hiçbirşey yok, orijinal cama bakıyor gibiyim. Benzer problemler yaşayan varsa, sgp'yi öneririm ekran koruması için.

hayırlı olsun ben de videosundan baya etkilendim. nerden ve ne kadara aldığını söyleyebilir misin?

• Kisa bi sure 1-2 saatlik indirim kodu yayinlandi. %35 lik bir indirim soz konusu.

Code: tweetwrapsol

wrapsol.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugug

quote:

Daha önce buraya yazmıştım, ben de wrapsol kullanıyorum. Ama neden bilmiyorum, ekranda gökkuşağı etkisi yapıyordu. Özellikle açık renkli zeminlerde (mesajlar, ayarlar vs.) çok rahatsız edici bir durumdu. Kullandığım wrapsol, 2. ürünüm. İlkini sorunlu olduğu için erdem beyle görüşüp değiştirmiştim. Bunu da geri gönderip değiştirmek istemedim çünkü büyük ihtimalle yeni gelende de aynı sorunu yaşayacaktım ve arka ve çerçeve koruması gayet yeterliydi. Sadece ekrandaki sorunu çözmek için biraz araştırdım ve ekranın saf kalitesini en iyi ortaya koyan koruyucunun sgp steinheil ultra crystal olduğu yönünde baya mesaj okudum. Sonunda sgp'yi aldım ve ön cama uyguladım. Sanki hiçbirşey yok, orijinal cama bakıyor gibiyim. Benzer problemler yaşayan varsa, sgp'yi öneririm ekran koruması için.

hayırlı olsun ben de videosundan baya etkilendim. nerden ve ne kadara aldığını söyleyebilir misin?

Teşekkürler.

Wrapsol'ü sarıerdem'den aldım.

SGP'yiwww.more-tr.com'dan 30 tl'ye aldım. (Kredi kartına tek çekim)

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Peki herhangi bir soyulma var mı? Bildigim kadarıyla sgp ler kenar bolgelerinden soyuluyor. Siz böyle bir problemle karşılaştınız mı?

• Arkadaşlar herkese selam. Uzun araştırmalar ve bir iki ucuz marka denememden sonra wrapsol koruyucu aldım. Ürünün kalitesine kesinlikle lafım yok fakat uygulama sürecinde yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.
    Öncelikle uygulamanın zor ve hassaslık gerektirdiğinin farkındaydım, çok fazla yorum ve video izledim, sırf tecrübe olsun diye ucuz ürünlerden alıp hiç zorlanmadan uyguladım ama ön ekranda görüntüyü bozdukları için çıkarıp attım. Dün Erdem beyden aldığım wrapsole kavuştum. Uygulama öncesi uzuun bir hazırlık yaptım, tozlardan tamamen arınmış bir ortam olması için evin ikinci tuvaleti olan küçük ve komple fayanslı mekanda çalıştım. Önce baştan aşağı ıslatarak varsa tozların çökmesini sağladım :). Gerekli düzeneği kurdum. inanın üstümü, saçımı başımı bile ıslatıp nemlendirdim :)))

Kenarlıklarla işe koyuldum ki wrapsolün ciddi anlamda elastikimsi bir yapıda olduğunu farkettim !!! Uyguladığım baskıya göre uzayıp kısalabiliyor, bunuda forumlarda okudum ama bukadar olacağını tahmin etmemiştim. Neyse yanları problemsiz bir şekilde uyguladım. Birkere şunu belirteyim parmak izi bırakmasın diye verilen solüsyonlu mendili nekadar kullandıysam da tuttuğum yerlerde parmak izi kaldığını farkedince, parmağımı değdirmemek için ne şekillere girdiğimi anlatamam !!!

Asıl iş geldi çattı; ilk olarak arka yüze uyguladım, gereken tüm itinayı gösterip kameradan ve kenarlardan hizalamayı alıp ilk pozisyonu oluşturdum. Buraya kadar herşey normal! iş verilen sıvazlama aparatı ile koruyucuyu uygulamaya devam etmeye gelince bişeyler ters gitmeye başladı. İlk denememde çok az baloncuk kaldı ama o elastikimsi yapı yüzünden diye düşünüyorum, koruyucuyu düz bir şekilde ilerletemediğimi farkettim. Tekrar %80 söküp daha dikkatli yapıştırayım dedim ki bu kez de baloncuklar çoğaldı, baktım sıvazlayarak baloncuklar gitmiyor, tekrar %80 söküp daha fazla baskı ile sürdürdüm bu kez de, bırakın bahsedilen "kısa geldi" konusunu resmen uzayıp taştı !!!! Bu arada onca emeğime rağmen ilk denemede halledemediğimden diye düşünüyorum, tozlar çoktaaan yerlerini almış :))) Geldik ön yüze; arka yüzde yaşadığım deneyimden sonra daha kendinden emin bir şekilde uygulamaya başladım ama yok yok yok olmuyor yine aynı sıkıntılar sapasardı beni :((( Problemin kilit noktası elastikimsi yapı !!!

SONUÇ: Arkadaşlar eğer çok pimpirikli iseniz ve simetriye önem veriyorsanız, bu tip hiçbir marka koruyucuyu önermiyorum. Mutlaka gözünüze takılan bişey kalıyor ve rahatsız ediyor. Özellikle wrapsolün o 1-2 mm kısa yapısı yüzünden telefona her köşeden tam oturtmak imkansız gibi. Wrapsol zagg gibi markaların kalitesi tartışılmaz ona kesinlikle lafım yok. Özellikle wrapsolun yapısından darbeleri emme yetisini direk farkediyorsunuz çünkü yumuşak ama sağlam bir dokusu var. Fakat konu uygulamaya gelince mükemmel sonuç alabilenin elini öpmek lazım. Kimse senin beceriksizliğin falan filan gibi yorumlara girmesin, şahsen el becerime ciddi anlamda güvenirim. Profesyonel fotoğrafçılıkla ilgilendiğimden objektif ve sensör temizliği gibi çok çok hassas işlerin dahi üstesinden geliyorum :)
    Koruyucuları söküp yeni bir kılıf arayışına girdim bile :)) Herkese saygı ve sevgilerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yslmturan -- 10 Şubat 2011; 1:06:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Peki herhangi bir soyulma var mı? Bildigim kadarıyla sgp ler kenar bolgelerinden soyuluyor. Siz böyle bir problemle karşılaştınız mı?

Konu dışına çıkmamak için özel mesaj gönderiyorum size.

• 2mm kisaligi sebebiyle wrapsol yenisini gonderecekti. bugun elime gecti adamlar bana 2 tane aynisindan gondermis valla cok sevindim bide yedegi oldu :))
  • ne karlı iş yav,adamlar çifter çifter dağıtıyor
  • wrapsol.com dan her türlü sorunda değişim sağlıyorlar.

http://www.youtube.com/watch?v=wD_dXTzEAmA
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekina

2mm kisaligi sebebiyle wrapsol yenisini gonderecekti. bugun elime gecti adamlar bana 2 tane aynisindan gondermis valla cok sevindim bide yedegi oldu :))

Müşteri memnun olsun diye bence, herkese 2şer adet yolluyor sanırım
  • bir yanlışlık olmuştur .
    ilk kez duyuyorum iki ürün gönderdiklerini
    2 mm kısa gelmesı normaldir bu arada ürünün çekçekle sündürerek uygulamanız gerekmektedir.

garantili ve türkçe kullanım kılavuzları wrapsol ürünleri için DH dükkanıma bakabilirisiniz.
  • sanmiyorum erdem bey
    wrapsol ile iletisime gecen ve iade edenlere genellikli 2 urun yolluyorlar forumlarda cok okuyorumda...
  • sayın@sarierdem,gittigidiyordan bir adet ürün siparişi verdim bakalım nasıl bir ürünmüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 21 Şubat 2011; 1:47:04 >
  • aman allahım bi koruyucu bakıyım dedim :D bakmaz olaydım :P herkesin bi sorunu mu olur ? kendi sitesinden almayı düşünüyorum ama kaç günde geliyor. ayrıca zagg çok daha cazib 50 tl ye ömür boyu garantisi var ve sürekli yeni alabiliosun 6 tl ödeyerek. sizce daha ii deil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.