Şimdi Ara

WRAPSOL ULTRADROP İPHONE 4 HAKKINDA HERŞEY (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
19.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asıl tam tersi burada belki sorun yasıyan kısıler yazmıs olabılır
    fakat sız zagg ıcın bakarsanız sorun olarak daha coktur.
    bu urundede sonradan zagg gıbı sorun cıkmamaktadır kalkma yırtılma sararma gıbı
    boyle bır sorun cıkarsada değişim mevcuttur.
  • eet zagg de çok sorunlu bende kullandım daha önce kalkıo filan ama hiç değilse sınırsız 6 tl karşılığı yenisini yolluyolar. böyle güzel bi garantileri var. wrapsolda olsa düşünmeden denemk için alırım
  • zagg ı yalnız 6 tl ye sadece benım bıldıgım kadarıyla hepsiburada değiştiriyor.
    kendi sitesinde değişim bir kereye mahsustur.
    o da kullanıcı hatası dışında.
  • sonuçta biyerin değiştirio olması yeterli. kendi sitesinden almıcam zaten bende. yurtdışından wrapsol kaç günde geliyor
  • bu arada izlediğim bütün uygulama videolarında önünde kocman kocman bir sürü baloncuklar vardı ?? nası baloncuk bırakmıo anlamadım?
  • ızledıgınız vıdeolarda uygulama hızlı yapılmakta ve ılk halıdır uygulamanın
    hava kabarcıkları 24 saat ıcınde kendınden kaybolmaktadır.

wrapsol un 3 ay sonrakı durumu
  • Arkadaslar orjinal sitesinden kac gunde geliyor ??
  • 3-4 günde geldi, istanbuldayım ben.
  • Orjinal sitesinden türkiye e sipariş verildiğin tüm masraflar kaç TL oluyor?
  • ürünün türkiye yetkili satıcısıyız.
    ürünlerimiz wrapsol usa den gelmekte ve türkçe kullanım kılavuzludur.
  • Hepsiburada dan guzelce alicam zagg i bakicam keyfimee yapistiramazsam ikincisi bedava.sonrasi 6 tl aya bir degistir :))
  • arkadaşlar buradaki özelliklede bir arkadaşın olumsuz yorumuna istinaden diğer yorumları göz önünde bulundurarak bu ürünü sayın @sarierdem'in gittigidiyor linkinden aldım..öncelikle ürünün defaaten verilen videoları izledim,gönderilen Türkçe kullanım kılavuzu dahil okudum,okudum anlatılan şekildede uyguladım ama bir türlü istenilen düzeyde olmadı oysa hatada yapmadım pek çok diyebileceğim baloncuk oluştu(kılavuzda 24 saat içinde gider diyor ama hiçde öyle gözükmüyor) dahası kenarları cama tam yapışmasına rağmen hemen kalkmaya başladı sanki ürünün yapışkanlık özelliği kaybolmuştu..nerdeyse elimdeki telefondan bile soğudum..ayrıca kalite denilince daha önce kullandığım markasız 3-5 TL.ye aldığım ekran koruyucu bile bundan kaliteli bir üründü sanki..o nedenle yukarıdaki bazı arkadaşların yok darbelere karşı koruyucu gibi ibareleride ya abartıdan yada malayani konuşmaktan öte gitmiyor..bu ürüne verilecek para olsa olsa einde sokağa atacak 50TL.varsa ozaman almaya değer bir ürün...alacak arkadaşlara yegane tavsiyem bu ürünün diğer bahsi geçen markasız ürünlerden farkı hiçde kesinlikle yok,eğer ben illede bundan alacacağım derseniz öncelikle çok düşünün ama bir kere karar verin...

• quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI
    arkadaşlar buradaki özelliklede bir arkadaşın olumsuz yorumuna istinaden diğer yorumları göz önünde bulundurarak bu ürünü sayın @sarierdem'in gittigidiyor linkinden aldım..öncelikle ürünün defaaten verilen videoları izledim,gönderilen Türkçe kullanım kılavuzu dahil okudum,okudum anlatılan şekildede uyguladım ama bir türlü istenilen düzeyde olmadı oysa hatada yapmadım pek çok diyebileceğim baloncuk oluştu(kılavuzda 24 saat içinde gider diyor ama hiçde öyle gözükmüyor) dahası kenarları cama tam yapışmasına rağmen hemen kalkmaya başladı sanki ürünün yapışkanlık özelliği kaybolmuştu..nerdeyse elimdeki telefondan bile soğudum..ayrıca kalite denilince daha önce kullandığım markasız 3-5 TL.ye aldığım ekran koruyucu bile bundan kaliteli bir üründü sanki..o nedenle yukarıdaki bazı arkadaşların yok darbelere karşı koruyucu gibi ibareleride ya abartıdan yada malayani konuşmaktan öte gitmiyor..bu ürüne verilecek para olsa olsa einde sokağa atacak 50TL.varsa ozaman almaya değer bir ürün...alacak arkadaşlara yegane tavsiyem bu ürünün diğer bahsi geçen markasız ürünlerden farkı hiçde kesinlikle yok,eğer ben illede bundan alacacağım derseniz öncelikle çok düşünün ama bir kere karar verin...

Kesinlikle katilmiyorum. Uyguluyamamissiniz. Birilerine tas atmaya calisiyorsunuz. 3 aydir kullaniyorum kot pantolon cebi ve kucuk bel cantasinda kullandim en ufak bi kalkma yok. Tirnakla bile zor sokuluyor yanlari siz kalkiyor diyorsunuz.

• @eediz

çok gereksiz bir yorum yapmışsınız gidin alın Wrapsol ilanında ne işiniz var öyleyse?

@SİYAHSANCAKLI

Kesinlikle bir uygulama hatanız olmuştur yüzlerce alan var düzgünce uyguladık yani sorun yok ama belki ürün defoludur eğer buraya yazmak yerine Erdem beye mesaj atıp arasaydınız ürünü bile değiştirirdi emin olun yanlış bir alıcı politikası izliyorsunuz direk ürünü karalamak size birşey kazandırmadı ama Erdem beye mesaj atsaydınız size yeni bir ürün bile yollardı
  • Kendisiyle iletisimimiz olmustur urunde herhangi bir ciZik defosu yoktur soylediginiz gibi uygulama yasamis oldugu sorundan dolayi hava kabarciklari kalmistir

Bende bu yazi ile ilgili kendi yorumumu yapiyim kisaca:
    Urun kotu ,ise yaramaz ve cope atilacak bir urun olsa biz firma olarak bu urunun ithalati yapmazdik ve distributorlugunu almazdik bunu birakin forum sitelerinde baslik acip urunle ilgili uygulama olsun kullanim sirasinda yasayabileceginiz sorunlari anlatmazdik
    Ayrica heran ulasabilecegimiz telefon numaramizi belirtmezdik
    Biz sizlere muadil urunleriyle ayni fiyata sonradan sorun cikartmiyacak bir urunu sizlere sunmaya calisyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maknc

@eediz

çok gereksiz bir yorum yapmışsınız gidin alın Wrapsol ilanında ne işiniz var öyleyse?

@SİYAHSANCAKLI

Kesinlikle bir uygulama hatanız olmuştur yüzlerce alan var düzgünce uyguladık yani sorun yok ama belki ürün defoludur eğer buraya yazmak yerine Erdem beye mesaj atıp arasaydınız ürünü bile değiştirirdi emin olun yanlış bir alıcı politikası izliyorsunuz direk ürünü karalamak size birşey kazandırmadı ama Erdem beye mesaj atsaydınız size yeni bir ürün bile yollardı

eğer bizim öyle kendi hatamız deyip rica ederek ürün almak gibi bir niyetimiz olsa idik öyle bir tebeşşümüz oludu ama olmadı ama ürün için kendi web siteleri ilede iletişime geçip buradaki ithalatçı firması dahil şikayetlerimi iletip üstüne üstelikte onlardan isteyeceğim ürünün yenisini ilgili şahısdan değil....

işite dedik ya yukarıda malayani konuşanlardan birisisiniz...bu ürüne verilecek para olsa olsa einde sokağa atacak 50TL.varsa ozaman almaya değer bir ürün... ne diyelim demekki sizde onlardan birisi imişsiniz...

Sanırım biraz cahilim kusura bakmayın ama malayani ne demek?

Bende bu forumda bir iphone 4 aksesuarı satıcısıyım ve az çok sarierdem'e rakip sayılırım sizce neden rakibimin malını öveyim? insanları yanlış bilgilendirmemeniz için uğraşıyorum ben burada yukarda Allah var bir ürünü 100 kişi alıyor 5 kişi sorun yaşıyorsa sorun üründe değil o 5 kişidedir başınıza gelen olaya üzüldüm açıkçası tekrar geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maknc -- 23 Şubat 2011; 16:55:06 >

• quote:

quote:

@eediz

@SİYAHSANCAKLI

eğer bizim öyle kendi hatamız deyip rica ederek ürün almak gibi bir niyetimiz olsa idik öyle bir tebeşşümüz oludu ama olmadı ama ürün için kendi web siteleri ilede iletişime geçip buradaki ithalatçı firması dahil şikayetlerimi iletip üstüne üstelikte onlardan isteyeceğim ürünün yenisini ilgili şahısdan değil....

işite dedik ya yukarıda malayani konuşanlardan birisisiniz...bu ürüne verilecek para olsa olsa einde sokağa atacak 50TL.varsa ozaman almaya değer bir ürün... ne diyelim demekki sizde onlardan birisi imişsiniz...

Burada kendiniz belirtmistiniz rica etsem buradan alirdim ama yurtdisindan alicam diyerek
    Kullanicilarin soyledigi urune tas atiyorsununuz bunu birakin kullanicilarida sucluyorsunuz !

• quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

quote:

quote:

@eediz

@SİYAHSANCAKLI

Burada kendiniz belirtmistiniz rica etsem buradan alirdim ama yurtdisindan alicam diyerek
    Kullanicilarin soyledigi urune tas atiyorsununuz bunu birakin kullanicilarida sucluyorsunuz !

şimdi burada bile olayı çarpıtıyorsun bak ben diyorum yukarıda eğer ürünü değiştirmek gibi bir durumum hasıl olsaydı sizden öncelikle bunu istirham ederdim demekki buradaki amaç ürün değiştirmek değil asıl olan alıcıları uyarmaktı..ayrıca yine diyorum ben hiç bir zaman irtibatlarımda direk muhatabları aldım aradaki aracıları değilki,sizde öyle idiniz zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 22 Şubat 2011; 17:07:55 >

• Tabiki fakat urunu bizden isteme icerinde olmadiginizi belirtiyorsunuz ve yurtdisindan isteyeceginizi belirtiyorsunuz bu nicin?
  • Burada karalama yapanların hiçbirinin kullandığını zannetmiyorum.Bir kullanıcı olarak yorumum piyasadaki en kaliteli film hatta ve hatta kılıf Wrapsol'un ta kendisi oldugudur.Ayrıca hem @sarierdem ve Wrapsol USA Team de bu konuyla oldukça ilgili ve hassaslar.
    Tesekkurler Erdem Sarı ve Wrapsol.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.