sarierdem arkadaşımızla 2tane alışveirşim oldu , gayet ilgili , saygılı ve iyi bir satıcı. bu konularda herhangi bir sorun yaşamadan alışverişleri tamamlayabilirsiniz.
wrapsol'un şu ön taraftaki germe olayı biraz can sıkıcı malesef. bende o konuda sıkıntı yaşadım. bir sonraki uygulama büyük ihtimal yine solusyonlu ürünlere dönücem.
zGr hocam solüsyonlu ürünlere dönermisin dönmezmisiniz ona karışmam açıkçası sizin seçiminiz ama Bodyguardzdan uzak durun ben çok pahalı bir tecrübe edindim 3 Set kullandım ve 3ünüde söktüm attım Bodyguardz önermiyorum..
Wrapsolun ön kısmı neden kısa çözemedim gerdirme olayı biraz can sıkıcı haklısınız ki beni bir arkadaşım uyarmasa ben bilmezdim gerdirmeyi öyle takardım o konuda insanlar uyarılmalı
uyarılma konusunu geçtim güç harcamak gerekio ve ben baya güç harcamama ragmen yine tam oturmadı yinede kullanıcam eskiyene kadar.
solusyonlu ürünleri uygulamak çok kolay , yani milimi milimine sakince parmak izi kalmadan uygulanabiliyor. oyuzden onlara dönmeyi düşünüyorum
peki bodyguardz'ı neden onermiyorsunuz ? ben bitek onu kullanmadım sırada o var diodum :) birde paketlerinden 2tane cıkıyor ona ragmen 3setmi kullandınız , 6tane eder :)
hocam 2 set aldım 1 tanesini birine hediye ettim 3 tane kaldı set derken ön arka olarak sonra hiç beğenmedim toz toplamaya ve en basiti ufak bir cebe sokup çıkarmada kalktı ürün
Cebimde kağıt para varmış ürünü o cebime koymuşum para içine girmiş yani kenarları kalkık kalkık oluyor hemen
Sakın almayın bodyguardz
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
Wrapsol Ultradrop'un yan koruma bantlarına ihtiyacım var. Kullanılmamış takım halinde satan varsa iletişime geçsin.
pm
Cevapladım. Haber bekliyorum.
hiç yapışmamış gibi bişey ozaman nerdeyse :s
teşekkürler
quote:
quote:
quote:
Wrapsol Ultradrop'un yan koruma bantlarına ihtiyacım var. Kullanılmamış takım halinde satan varsa iletişime geçsin.
pm
Cevapladım. Haber bekliyorum.
Bir pmde benden
quote:
Orijinalden alıntı: zGr.
quote:
quote:
wrapsol'un şu ön taraftaki germe olayı biraz can sıkıcı malesef. bende o konuda sıkıntı yaşadım. bir sonraki uygulama büyük ihtimal yine solusyonlu ürünlere dönücem.
Wrapsolun ön kısmı neden kısa çözemedim gerdirme olayı biraz can sıkıcı haklısınız ki beni bir arkadaşım uyarmasa ben bilmezdim gerdirmeyi öyle takardım o konuda insanlar uyarılmalı
uyarılma konusunu geçtim güç harcamak gerekio ve ben baya güç harcamama ragmen yine tam oturmadı yinede kullanıcam eskiyene kadar.
solusyonlu ürünleri uygulamak çok kolay , yani milimi milimine sakince parmak izi kalmadan uygulanabiliyor. oyuzden onlara dönmeyi düşünüyorum
yahu iyi de arka filmi uygularken solisyon falan kullanmıyoruz ... gayet güzel hiç çaba sarfetmeden oturuyor.....
ama ön yüz neden kısa ????
wraspol ön filmleri hatalıdır ... bunun artık kabullenimesi gerekiyor... kendinizi kandırmayın....
arkası normal önü kısa olurmu böyle saçma bi durum......
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga_06tr
quote:
quote:
quote:
yahu iyi de arka filmi uygularken solisyon falan kullanmıyoruz ... gayet güzel hiç çaba sarfetmeden oturuyor.....
ama ön yüz neden kısa ????
wraspol ön filmleri hatalıdır ... bunun artık kabullenimesi gerekiyor... kendinizi kandırmayın....
arkası normal önü kısa olurmu böyle saçma bi durum......
Tolga hocam zaten ön yüzün kısa olduğunu kabullenmeyen yok
iyiki beni arkadaşım uyardı yoksa o ön yüzü düzgün takamazdım hayatta..
Wrapsol ekran filmlerinin on ve arka filmlerinin boyutu aynidir Arka kisim telefonla ayni boyutta on ekran 1-2 mm kisa degildir Arka kisim veon kisimda 1-2 mm kisadir kuru uygulama ile uygulanan bir ekran koruyucu oldugu icin bu wrapsola ozgu bir kisalik degil uygulamaya oZgu bir kisalik bu bodyguardz in kuru uygulanan modelidede aynidir Bu kuru uygulanma sivi uygulanmaya gore avantaji sonradan kalkma olasiliginin suluya gore daha az olmasi
ben de zagg invi kullanıcısıyım ve bu 4. ürün değiştirişim... ilk seferde ürünü yapıştıramadık ve işlem uzayınca toz aldı.. herhangibir açıklama olmadan (ki garanti şartlarında bu belirtilmişti) geri yolladım yenisi geldi..(sadece ilk sefer için 6.50 alıyolar) sonrasında her yüzeye temas ettiğinden sararma yaptı ve 2 sefer daha değiştirdim (ücret ödemeden) ve 3 gün önce bir daha yolladım bekliyorum... zagg in telin elinizden kayıp gidecekmiş hissini azaltan dokusunu seviyorum ben. Ola ki bi gün zagg kelek yapar garanti şartlarına uymaz alternatifim wrapsol olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: ekksl6
ben de zagg invi kullanıcısıyım ve bu 4. ürün değiştirişim... ilk seferde ürünü yapıştıramadık ve işlem uzayınca toz aldı.. herhangibir açıklama olmadan (ki garanti şartlarında bu belirtilmişti) geri yolladım yenisi geldi..(sadece ilk sefer için 6.50 alıyolar) sonrasında her yüzeye temas ettiğinden sararma yaptı ve 2 sefer daha değiştirdim (ücret ödemeden) ve 3 gün önce bir daha yolladım bekliyorum... zagg in telin elinizden kayıp gidecekmiş hissini azaltan dokusunu seviyorum ben. Ola ki bi gün zagg kelek yapar garanti şartlarına uymaz alternatifim wrapsol olabilir...
Hocam ben Zagg olsam paranızı iade ederdim 4.kez ürünmü değişir derdim size iyi firmaymış iyi sabretmişler
cidden çok iyi bir satıcı 10 kere daha alcak olsam yine kendisinden alırım müşteriyi mağdur etme gibi bi durumu yok en ufak soruna bile çözüm yoluyla yaklaşıyo bence elinden geleni yapıyor. bu devirde böyle satıcılar nadir :) yanlış anlamayın ne tanıyorum kendisini ne de kar ortağı falanım. ürün gerçekten iyi kısalık olayı uygularken yok oluyor o beyaz çekme cismiyle çektikçe uzuyor zaten sorun olmadı bende hiçç boy açısından fakat yan kısımlarda 2 tanesi uzun çıktı hele biri baya uzun o da fabrikadan bi sorun sanırsam kendisine danışacağım herkese de öneririm ;)
arkadaşlar bu koruma bandı ile kenarlarıda kapladıktan sonra yine sol tarafı elleyince şebeke hatası veriyor mu?zira zagg sayfasında sinyal probleminede çözüm diyor da?
şebeke hatası sol taftakı siyah çizgiye dokundugunuz zaman elınızle belkı olabılır. fakat wrapsol o cızgının uzerını kapladıgı ıcın elınızle temasta bulunmjyorsunuz.
Elden alicam fakat uygulayacak biri varsa
ben erdem beyden aldım ve bugun elıme gectı kendısı ılgılı bı satıcı ve hayatımda bır kere bıle fılm yapıstırmamıs olmama ragmen on tarafın home tusunun oldugu kısımda az bı kayma oldu baloncuk falan hıc yok bence abartıgı kadar uygulaması zor degılmıs artık ıcım rahat herkeze tavsıye ederım:)
Çizilme konusunda pek guvenemiyorum nedense .. Sert kilifsiz kullanınca korkuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: jimijimix
ben erdem beyden aldım ve bugun elıme gectı kendısı ılgılı bı satıcı ve hayatımda bır kere bıle fılm yapıstırmamıs olmama ragmen on tarafın home tusunun oldugu kısımda az bı kayma oldu baloncuk falan hıc yok bence abartıgı kadar uygulaması zor degılmıs artık ıcım rahat herkeze tavsıye ederım:)
Hadi hayırlı olsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jimijimix
Hadi hayırlı olsun
Sagolasin :))
sadece yan korumalarini satan var mi
bu mereti amerikada nerelerde hangi mağazalarda bulabiliriz ? bir arkadaşımdan isteyeceğimde ?
Arkadaşlar yorumlara bakıp dayanamadım bende aldım yurt dışından sitesinden sipariş verip ama daha 1 ay olmadan yanlarından kalktı..baktım yorumlarda değişim yapabileceği söyleniyordu,bendeki faturasınıda kaybettim sanırım..bu konuda türkiye mümessili arkadaşımız değişim yapabilirmiki rica etsek..