Şimdi Ara

WRAPSOL ULTRADROP İPHONE 4 HAKKINDA HERŞEY (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
19.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle gidin 3 liralik arkali onlu jelatinledden alin harika

Şeklindeki yapılan yorumlar şimdiye kadar da olmuştur.Peki?

Aynı ise Neden?

Aynı ise Neden Wrapsolun kullandığı Poliüretan malzemeyi kullanan sadece 3 Firma mevcuttur Dünyada?
    Neden İki Filmi bıçakla çizdiğinizde 3 liralık film de cihazınızın cami dahi çizilirken Wrapsol da sadece ekran filmi çizilmekte ekranda bir sorun bulunmamakta ?
    Neden Hafif Düşmelerde 3 tl lik ürün hiçbir şekilde korumazken Wrapsol Korumakta?
    Neden 3 tl lik koruyucu satan kişi sizi ürün satış sonrası ürünün arkasında olmazken Hem Wrapsol.com her türlü sorunuzda değişim biz ise üründen kaynaklı sorunlarda değişim yapmaktayız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

Kesinlikle gidin 3 liralik arkali onlu jelatinledden alin harika

Aynı ise Neden?

Aynı ise Neden Wrapsolun kullandığı Poliüretan malzemeyi kullanan sadece 3 Firma mevcuttur Dünyada?
    Neden İki Filmi bıçakla çizdiğinizde 3 liralık film de cihazınızın cami dahi çizilirken Wrapsol da sadece ekran filmi çizilmekte ekranda bir sorun bulunmamakta ?
    Neden Hafif Düşmelerde 3 tl lik ürün hiçbir şekilde korumazken Wrapsol Korumakta?
    Neden 3 tl lik koruyucu satan kişi sizi ürün satış sonrası ürünün arkasında olmazken Hem Wrapsol.com her türlü sorunuzda değişim biz ise üründen kaynaklı sorunlarda değişim yapmaktayız?

Cunku 50 lira aliosunuzda ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Kesinlikle gidin 3 liralik arkali onlu jelatinledden alin harika

Aynı ise Neden?

Cunku 50 lira aliosunuzda ondan

Cunku 30 arti kdv degerinde olan ve turkiyede satilmasi gereken fiyat olan 59.90 tl yerine 49.90 tl te satmaktayiz ve sizlere kaliteli cihazinizi kabalastirmadan koruyan bir urun sunuyoruz

• Urun icin 2 gun once elmaadam'dan siparis verdim ertesi gun elime ulasti. Biraz once uyguladim. Yaklasik 1 saat surdu. Once kenarlari bitirdim ardindan ekrana gectim. Ama urun ekrana layikiyla yapismadi ve pek cok baloncuk kaldi. 24 saat icinde baloncuklarin yok olacagi yaziyor ancak olusan kotu goruntunun kaybolmasi yonunde hic umudum yok arkadaslar. Yarin telefonun fotografini cekip buraya koyacagim. Bu arada jelatin yapistirma konusunda deneyimsiz sayilmam 8-10 kere jelatin yapistirmisligim vardir, yani becerememissindir diye dusunmeyin.

Urun 50 TL olunca beklenti de o yonde fazla oluyor haliyle. Su an icin verdigim paraya aciyorum umarim yanilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 23 Şubat 2012; 3:56:42 >
  • Urunun arka kismini uyguladinizmi ?
    Urun uzerinde hava kabarcigi kalmasinin iki nedeni mevcuttur.
    1.Film ile cihaz arasinda toz kalmasi bu tozlarin bir hacim kaplamasi bu nedenle hava kabarcigi seklinde gozukmesi
    2.Kat olusmasi filmin etiketli yuzunun once kaldirilip cihazin uzerine hizalayarak oturtulmasi gerekmektedir .Bu hizalamada tam oturtamamissaniz kat olusabilir buralar hava ile dolar
    Wrapsol urunleri hava kabarciklarini kapatan bir urundur toz dahi kalsa zamanla uzerine kapatmakta ve hava kabarcigi yok denecek azalmaktadir
  • Oncelikle ilginiz icin tesekkur ederim. Erdem bey ile konustuk ve on kisim icin degisim yapabileceklerini belirtti. Kendisine buradan da tesekkur ediyorum.

Urun icin izlenimlerime deginecek olursam, gercekten kaliteli bir yapisi var. Arka taraf cok guzel oldu hic hava baloncugu kalmadi (dun gece vardi bir kac tane sabah akadar yok oldular). Yanlar zaten sorun cikartmiyor pek ancak on tarafta sorun yasadim ben yapistirmada. Ilk yapistirmada tam yapismadi uygulama icin sert kartonla uzerinden gectim ancak dalgalanmalar oldu hava bosuklari fazlaydi. 10-12 saat bekledim ve duzelmeyecegini anlayinca cikartip tekrar yapistirmayi denedim ancak bu kez de araya toz kacti ve herhangi bir duzelme olmadi. Sorunumu Erdem beye bildirdim ve cok ilgili davrandi. Urunun on kismini degisim icin yollayacagim. Urun fiyati 50 TL evet ama en ufak sorunda karsinizda bir muhatap buluyorsunuz. Umarim bu cizgiyi kaybetmezler.

Degisim sonrasi tecrubelerimi de buradan paylasirim, iyi gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilish_

Oncelikle ilginiz icin tesekkur ederim. Erdem bey ile konustuk ve on kisim icin degisim yapabileceklerini belirtti. Kendisine buradan da tesekkur ediyorum.

Urun icin izlenimlerime deginecek olursam, gercekten kaliteli bir yapisi var. Arka taraf cok guzel oldu hic hava baloncugu kalmadi (dun gece vardi bir kac tane sabah akadar yok oldular). Yanlar zaten sorun cikartmiyor pek ancak on tarafta sorun yasadim ben yapistirmada. Ilk yapistirmada tam yapismadi uygulama icin sert kartonla uzerinden gectim ancak dalgalanmalar oldu hava bosuklari fazlaydi. 10-12 saat bekledim ve duzelmeyecegini anlayinca cikartip tekrar yapistirmayi denedim ancak bu kez de araya toz kacti ve herhangi bir duzelme olmadi. Sorunumu Erdem beye bildirdim ve cok ilgili davrandi. Urunun on kismini degisim icin yollayacagim. Urun fiyati 50 TL evet ama en ufak sorunda karsinizda bir muhatap buluyorsunuz. Umarim bu cizgiyi kaybetmezler.

2010 Yılından İtibaren Wrapsol Yetkili Satıcısıyız ve bu çizgmiz hiçbir zaman değişmedi bu şekilde devam edicektir sizlerle beraber.
    Ürün ücreti belki diğer ürünlerden fazla olabilir ama diğer ürünleden kalite olarak çok farklıdır şuan Wrapsol firmasından daha ucuza satılmaktadır.
    Ürün bir ekran koruyucu dur ama diğer filmler gibi ufak çiziklere karşı korumuyor hem ufak düşmelere hemde bir bıcak la çizdiğinizde dahi cihazınızın ekranının korumaktadır.Aşağıdaki linkten örneklerini görebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=WdzgLFAPJJM&feature=plcp&context=C3cd92efUDOEgsToPDskLQs0n3_OqpD2uWDsGBlkTj

• bu ekrana bakınca cizgi cizgi yatay sekılde vardı parlaklık sonda iken giderildi mi bu
  • Wrapsolu 2010 senesinden beri kullanıyorum... ilk bir kaç parti ben ve arkadaşlarım için direkt usa dan aldık... sonra Erdem bey ile tanışınca ondan almaya devam ettik... (Not: eskiden yanında hediyelerde yollardı =) artık yollamıyor =) )
    şimdiye kadar 3 kere güncelleme geçirdi sanırım... arada atladığım yoktur herhalde =) varsa Erdem bey düzeltir zaten...

ilki sündürme metoduyla uygulanıyordu... telefondan yarım santim kısa olan filmi çekiştirerek telefona oturtuyordunuz... bu esnada film ile gelen silgiyi kullandığınızdan çizilmeler oluyordu... sonra gelen şikayetler üzerine güncelleme yapıldı ve üzeri koruyucu film kaplı versiyon geldi. ancak bundada nokta halinde kabarcıklar kalıyor ve zamanla bu kabarcıklar gittiğinde farklı ışık açılarında görebileceğiniz kraterler meydana geliyordu... bu da gelen şikayetler sonrasında düzeltildi... son versiyonu ise beğendim doğrusu... kaliteli bir şekilde korunmuş şekilde geliyor ve filmi uyguladığızda eski kötü tecrübelerinizi unutturuyor...

Kendim 3 tn sararmadan dolayı alıp yeniledim... etrafimdaki arkadaşlarada aldırdım/aldım hep... memnun olmadım diyen bir tanesi olmadı... düşürenler telefona zarar gelmediğini söyledi hep... eşim bile kaç kere düşürmesine rağmen telefonda herhangibir zarar gelmedi...

Wrapsola ve Erdem Beye burdan teşekkür etmek isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygokhan -- 23 Şubat 2012; 20:44:01 >

• 2011 aralık ayında (yanlış hatırlamıyorsam) ürünü arkadaştan gittigidiyor üzerinden almıştım. Üründe sararma ve kalkma olduğu için arkadaşla görüştüğümde değişim yapacaklarını söyledi ve yaptıda. Ürün çok kaliteli ve parasını kesinlikle hakediyor, yanlış bulduğum tek nokta ömür boyu garanti kısmı. Bu kısım bir kereye mahsus değişim yapılabilir olarak değiştirilmeli. En az (benim kullanımıma göre) 6-7 ay temiz bir şekilde kullandım, daha sonrada değişim yapıldı zaten. Şimdiki ürün de zamanını doldurunca yenisine sağlık. Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraygokhan

Wrapsolu 2010 senesinden beri kullanıyorum... ilk bir kaç parti ben ve arkadaşlarım için direkt usa dan aldık... sonra Erdem bey ile tanışınca ondan almaya devam ettik... (Not: eskiden yanında hediyelerde yollardı =) artık yollamıyor =) )
    şimdiye kadar 3 kere güncelleme geçirdi sanırım... arada atladığım yoktur herhalde =) varsa Erdem bey düzeltir zaten...

ilki sündürme metoduyla uygulanıyordu... telefondan yarım santim kısa olan filmi çekiştirerek telefona oturtuyordunuz... bu esnada film ile gelen silgiyi kullandığınızdan çizilmeler oluyordu... sonra gelen şikayetler üzerine güncelleme yapıldı ve üzeri koruyucu film kaplı versiyon geldi. ancak bundada nokta halinde kabarcıklar kalıyor ve zamanla bu kabarcıklar gittiğinde farklı ışık açılarında görebileceğiniz kraterler meydana geliyordu... bu da gelen şikayetler sonrasında düzeltildi... son versiyonu ise beğendim doğrusu... kaliteli bir şekilde korunmuş şekilde geliyor ve filmi uyguladığızda eski kötü tecrübelerinizi unutturuyor...

Kendim 3 tn sararmadan dolayı alıp yeniledim... etrafimdaki arkadaşlarada aldırdım/aldım hep... memnun olmadım diyen bir tanesi olmadı... düşürenler telefona zarar gelmediğini söyledi hep... eşim bile kaç kere düşürmesine rağmen telefonda herhangibir zarar gelmedi...

Wrapsola ve Erdem Beye burdan teşekkür etmek isterim...

Evet söylediğiniz gibi üç büyük değişim geçirdi şuana kadar Tebrik ederim.
    Çok memnun ettiniz beni yorumlarınızla Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

2011 aralık ayında (yanlış hatırlamıyorsam) ürünü arkadaştan gittigidiyor üzerinden almıştım. Üründe sararma ve kalkma olduğu için arkadaşla görüştüğümde değişim yapacaklarını söyledi ve yaptıda. Ürün çok kaliteli ve parasını kesinlikle hakediyor, yanlış bulduğum tek nokta ömür boyu garanti kısmı. Bu kısım bir kereye mahsus değişim yapılabilir olarak değiştirilmeli. En az (benim kullanımıma göre) 6-7 ay temiz bir şekilde kullandım, daha sonrada değişim yapıldı zaten. Şimdiki ürün de zamanını doldurunca yenisine sağlık. Tavsiye ederim

Ömür boyu garantinin anlamı aslında zaman sınırı olmadan bir keteye mahsus üründen kaynaklı sorunda değişimdir.
    Yani 1 ay sonrada olabilir 1 sene sonrada.
    Memnun olmanıza sevindim Teşekkürler

• quote:

quote:

Oncelikle ilginiz icin tesekkur ederim. Erdem bey ile konustuk ve on kisim icin degisim yapabileceklerini belirtti. Kendisine buradan da tesekkur ediyorum.

2010 Yılından İtibaren Wrapsol Yetkili Satıcısıyız ve bu çizgmiz hiçbir zaman değişmedi bu şekilde devam edicektir sizlerle beraber.
    Ürün ücreti belki diğer ürünlerden fazla olabilir ama diğer ürünleden kalite olarak çok farklıdır şuan Wrapsol firmasından daha ucuza satılmaktadır.
    Ürün bir ekran koruyucu dur ama diğer filmler gibi ufak çiziklere karşı korumuyor hem ufak düşmelere hemde bir bıcak la çizdiğinizde dahi cihazınızın ekranının korumaktadır.Aşağıdaki linkten örneklerini görebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=WdzgLFAPJJM&feature=plcp&context=C3cd92efUDOEgsToPDskLQs0n3_OqpD2uWDsGBlkTj

Erdem bey soz verdigi gibi on tarafin degisimini yapti ve urun dun aksam elime ulasti. Kendisine ilgisi icin tesekkur ederim.

Urun fiyatina ragmen tatmin edici. Ozellikle telefonu sacma sapan kiliflarla kullanmaktan cok daha iyi. En azindan gorsellik acisindan. Ayrica cogu kiliftan cok daha guvenli oldugu bariz. Alacak arkadaslara oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 1 Mart 2012; 16:08:19 >

• Arkadaşlar birşey sorabilir miyim ? Bende Wrapsol ultra almak istiyorum ama ne kadar şeffaf ne kadar mat onu söyler misiniz ?? Orjinal iphone ekranı ile wrapsol ultra takılınca olan ekran görüntüleri var mı ekranı ne kadar karartıyor ona bakmak istiyorumda . Bende şimdi mat var ve ekran piksel piksel gibi ama hassasiyet çok güzel . Birde şeffaf var onda ekran çok güzel ama elim sanki takıla takıla hareket ediyor gibi parmak izi çok kalıyor . Wrapsolun ekranı nasıl etkiliyor onu merak ediyorum . Eğer görüntüler varsa bakıp memnum kalırsam almak istiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaşlar birşey sorabilir miyim ? Bende Wrapsol ultra almak istiyorum ama ne kadar şeffaf ne kadar mat onu söyler misiniz ?? Orjinal iphone ekranı ile wrapsol ultra takılınca olan ekran görüntüleri var mı ekranı ne kadar karartıyor ona bakmak istiyorumda . Bende şimdi mat var ve ekran piksel piksel gibi ama hassasiyet çok güzel . Birde şeffaf var onda ekran çok güzel ama elim sanki takıla takıla hareket ediyor gibi parmak izi çok kalıyor . Wrapsolun ekranı nasıl etkiliyor onu merak ediyorum . Eğer görüntüler varsa bakıp memnum kalırsam almak istiyorum .

Wrapsol ultra modeli seffaf bir filmdir
    Ekran goruntunuzde hicbir degisim saglamaz
    dokunma hissiyetinizi azaltmaz
  • Bu konuya yazan arkadaşların benim gibi temiz ve titiz olduklarını varsayarak bir şey sormak istiyorum.

iPad ve iPhone gibi dokunmatik cihazların ekranını silmek ve temizlemek için önerebileceğiniz hassas kaliteli bir temizleme bezi ve solusyon markası bilen var mı ?

Not: Benim aradığım ürün aslında şöyle herhangi bir bez değil örneğin piyasada bir çok ekran koruyucu film var ama hiçbiri wrapsol kadar kaliteli değil. Yine aradığım temizleme bezi de bu kalitede olmalı
  • Erdem Bey,

iPad için diğer wrapsol ürünlerinden de getirecekmisiniz???

Wrapsol non-slip grip pad
    Protection bundle (clean screen(Dry) + grip pad (large)
    Orjinal back only

gibi?

birde getirebilirseniz en erken ne zaman olur? =)
  • Merhaba arkadaslar,

Yaklasik 2 ay once Erdem beyden bir adet wrapsol ultra satin almistim. Gecen hafta urunle ilgili bir sikinti yasadim. Havanin cok sicak olmasindan kaynaklandigini dusunuyorum. Soyle ki; iphone pantalonumun cebindeydi birkac saat hic bakmadim. Gunesin altinda 2-3 saat kadar durdum. iPhone'u cebimden cikarttigimda arkadaki jelatinin ust kisminin yapiskan ozelligni kaybettigini, biraz yumusadigi gordum. Fotograf cekip Erdem Bey'e durumu aktardim. Kendisi soz verdigi gib urununun arkasinda durdu ve hemen degisim islemlerini baslatti. Urunu ertesi gun yolladim ve diger gun yeni urun elime ulasti. Elmaadam, hiz ve musteri memnuniyeti konusunda takdiri hak eden bir firma benim gozumde. Urun almayi dusunenler firmanin urunun arkasinda her zaman durdugunu iyi bilsinler. Kendilerine buradan tesekkur ediyorum.

Iyi aksamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 15 Mayıs 2012; 19:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraygokhan

Erdem Bey,

iPad için diğer wrapsol ürünlerinden de getirecekmisiniz???

Wrapsol non-slip grip pad
    Protection bundle (clean screen(Dry) + grip pad (large)
    Orjinal back only

gibi?

birde getirebilirseniz en erken ne zaman olur? =)

Wrapsol Yeni İpad için

Ultra Screen only ( Dry)---Ön ekran kuru uygulama
    Original Back only (wet)----arka kasa film solusyonlu uygulama
    Ultra Hybrid (ultra screen dry+ back wet)---Tüm gövde film

Ürünlerimiz mevcuttur.
  • quote:

Merhaba arkadaslar,

Yaklasik 2 ay once Erdem beyden bir adet wrapsol ultra satin almistim. Gecen hafta urunle ilgili bir sikinti yasadim. Havanin cok sicak olmasindan kaynaklandigini dusunuyorum. Soyle ki; iphone pantalonumun cebindeydi birkac saat hic bakmadim. Gunesin altinda 2-3 saat kadar durdum. iPhone'u cebimden cikarttigimda arkadaki jelatinin ust kisminin yapiskan ozelligni kaybettigini, biraz yumusadigi gordum. Fotograf cekip Erdem Bey'e durumu aktardim. Kendisi soz verdigi gib urununun arkasinda durdu ve hemen degisim islemlerini baslatti. Urunu ertesi gun yolladim ve diger gun yeni urun elime ulasti. Elmaadam, hiz ve musteri memnuniyeti konusunda takdiri hak eden bir firma benim gozumde. Urun almayi dusunenler firmanin urunun arkasinda her zaman durdugunu iyi bilsinler. Kendilerine buradan tesekkur ediyorum.

Iyi aksamlar.

Sizlerin memnun olması ve takdirleriniz bizi mutlu eden ve bu şekilde hizmet verebilmemizi sağlayan unsurdur.Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.