Şimdi Ara

WRAPSOL ULTRADROP İPHONE 4 HAKKINDA HERŞEY (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
19.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilish_

Merhaba arkadaslar,

Yaklasik 2 ay once Erdem beyden bir adet wrapsol ultra satin almistim. Gecen hafta urunle ilgili bir sikinti yasadim. Havanin cok sicak olmasindan kaynaklandigini dusunuyorum. Soyle ki; iphone pantalonumun cebindeydi birkac saat hic bakmadim. Gunesin altinda 2-3 saat kadar durdum. iPhone'u cebimden cikarttigimda arkadaki jelatinin ust kisminin yapiskan ozelligni kaybettigini, biraz yumusadigi gordum. Fotograf cekip Erdem Bey'e durumu aktardim. Kendisi soz verdigi gib urununun arkasinda durdu ve hemen degisim islemlerini baslatti. Urunu ertesi gun yolladim ve diger gun yeni urun elime ulasti. Elmaadam, hiz ve musteri memnuniyeti konusunda takdiri hak eden bir firma benim gozumde. Urun almayi dusunenler firmanin urunun arkasinda her zaman durdugunu iyi bilsinler. Kendilerine buradan tesekkur ediyorum.

Iyi aksamlar.

Ayrıntıya girmeyeceğim, benzer bir olay benim de başıma geldi. Erdem bey ile iletişime geçtim, ertesi gün ürün elimde idi. Bir satıcı sattığı ürüne ancak bu kadar garanti verebilir demekten başka yapıcak bir şey yok. Tekrar teşekkürler. (Bu arada son uygulama videosu işi inanılmaz kolaylaştırmış, ön ve arka yüzeye uygulamam 30 sn zamanımı aldı. Video :

http://www.youtube.com/watch?v=3vRmR0m-SDs&list=UUu4js03QwguRCOU4VJuWU5A&index=4&feature=plcp

• bende bu gün bizim trend-bi ömerden aldım gidip elden kendisini taktırdım
    yalnız ön camın altkısmında bir nokta kalmış hafif ancak açık renk geldiğinde bariz belli oluyor
    ya bu ürünü alanlar kesinlikle kendileri uygulamasınlar götürsünler telefoncuya yaptırsınlar
    tabi üç beş ücretini vererek ömerin kendi taktığı halde nokta kalmış
    ben uygulasaydım kimbilir gerçi uygulayamazdım ya ya

kesinlikle yapıştırmada kendinize güvenmiyorsanız bu ürünü almayın derim yazık paranız boşa gider
    ha eğer satıcının kendi aynı şehirde ben uygularım derse gidin alın kendisine taktırın

uzak şehirlerde olanlar kesin kendilerine güvenemiyorlarsa almasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

bende bu gün bizim trend-bi ömerden aldım gidip elden kendisini taktırdım
    yalnız ön camın altkısmında bir nokta kalmış hafif ancak açık renk geldiğinde bariz belli oluyor
    ya bu ürünü alanlar kesinlikle kendileri uygulamasınlar götürsünler telefoncuya yaptırsınlar
    tabi üç beş ücretini vererek ömerin kendi taktığı halde nokta kalmış
    ben uygulasaydım kimbilir gerçi uygulayamazdım ya ya

kesinlikle yapıştırmada kendinize güvenmiyorsanız bu ürünü almayın derim yazık paranız boşa gider
    ha eğer satıcının kendi aynı şehirde ben uygularım derse gidin alın kendisine taktırın

uzak şehirlerde olanlar kesin kendilerine güvenemiyorlarsa almasınlar

benim ilk yapışımdı çok tereddütteydim ucuz da değil sonuçta ama ha gayret diyerek yaptım ekranda 1 tane bile baloncuk toz yok kendimde şaşırdım ama wrapsolun özelliği 24 saat içinde eğer baloncuk kalmışsa içinde toz da yoksa geçiyor Bu yönden de çok iyi, teli ilk aldığımda yapmıştım hala kullanıyorum 7 ay oldu

edit: nazar değdirmeyin sakın maşallah deyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 27 Haziran 2012; 0:03:08 >

• valla bendede baloncuk falan yok sadece bir nokta var
    oda kalsın öle kullanıcam zaten nazarlık olsun

maşallah senin wrapsolunada nazar değmesin
  • Aslında tam istediğim bir ürün fakat inanasım gelmiyo açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Aslında tam istediğim bir ürün fakat inanasım gelmiyo açıkcası

Ürün poliüretan materyali sayesinde cihazınızı normal ekran koruyuculardan daha sağlam korumaktadır.
    Uygulanış olarak da kuru uygulanması ve filmlerin üst ve alt kısımlarındaki tutma yerleri sebebiyle diğer ürünlere göre daha kolaydır.
  • arkadaşlar iphone u geçen gün bir koltuğun üzerine bıraktım. alırken arka tarafı koltuğa yapılmış ve kalktı.
    Bir heves ile wrapsoolu insan alıyor aldıktan sonra bumu diye soruyorsun... o kadar para vermemiş olsam, şimdiye çoktan çıkarıp atmıştım..

o kadar parayı wrapsoola vermemek gerekir. Aldım vede pişmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: platin1111

arkadaşlar iphone u geçen gün bir koltuğun üzerine bıraktım. alırken arka tarafı koltuğa yapılmış ve kalktı.
    Bir heves ile wrapsoolu insan alıyor aldıktan sonra bumu diye soruyorsun... o kadar para vermemiş olsam, şimdiye çoktan çıkarıp atmıştım..

Bir tarafi yapiskan olan ve yapiskan olan kismi cihaza yapisan film bir yere takilmadan kolaylikla kalkma yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

quote:

arkadaşlar iphone u geçen gün bir koltuğun üzerine bıraktım. alırken arka tarafı koltuğa yapılmış ve kalktı.

Bir tarafi yapiskan olan ve yapiskan olan kismi cihaza yapisan film bir yere takilmadan kolaylikla kalkma yapmaz

sizin yeriniz nerde sarıerdem kardeşim
    ben gelsem elden alsam siz taksanız
    bende istanbuldayımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

quote:

Arkadaş bir ürün savunulurda bu kadar mı savunulur..
    Aldım vede ürünü kullandım böyle bir problem ile kaşılaştım alan arkadşların da buna göre dikkatli olmasını söylüyorum..

• almayın kardeşim şunu, tam bir para tuzağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

almayın kardeşim şunu, tam bir para tuzağı.

Azıcık destekli konusun ya kötülemek bu kadar kolay mı. Neye dayanarak? Benmde merak ettiğim şeyler var ve soruyorum en azından ?!?
  • quote:

quote:

Azıcık destekli konusun ya kötülemek bu kadar kolay mı. Neye dayanarak? Benmde merak ettiğim şeyler var ve soruyorum en azından ?!?

daha önce 50 tl vererek aldım kardeşim, uygulaması ayrı bir dert kullanması ayrı bir dert, 2 gün sonra çöp oldu. Üstelik bu konuda şikayetçi olan bir tek ben değilim, biraz araştırısanız görürsnüz, sizde desteksiz hemen savunmayın ürünü
  • quote:

quote:

quote:

daha önce 50 tl vererek aldım kardeşim, uygulaması ayrı bir dert kullanması ayrı bir dert, 2 gün sonra çöp oldu. Üstelik bu konuda şikayetçi olan bir tek ben değilim, biraz araştırısanız görürsnüz, sizde desteksiz hemen savunmayın ürünü

Yazdığım herhangi bir kelimeden ürünü savunduğumu çıkarabiliyosan daha fazla seninle tartışmak anlamsız zaten. PAra tuzağı demek yanlış o kadar kullanıpta memnun olan var kaldı ki düşmelere koruma sağladığı açık. Düzgün uygulanmamış da olabilir böylede bi ihtimal var. Niyet biraz üzüm yemek olsun bağcı dövmek değil..

• Daha önce kullanmış biri olarak düşüncemi yazdım, isteyen alır yada almaz. Muhtemelen satıcısın ki hemen savunmaya geçtin. Ama ısrarla söylüyorum bu ürüne boşa para vermeyin, aynı parayla daha iyi bir koruma kılıfı bulabilirsiniz. Saygılar
  • quote:

Daha önce kullanmış biri olarak düşüncemi yazdım, isteyen alır yada almaz. Muhtemelen satıcısın ki hemen savunmaya geçtin. Ama ısrarla söylüyorum bu ürüne boşa para vermeyin, aynı parayla daha iyi bir koruma kılıfı bulabilirsiniz. Saygılar

Ne satıcıyım ne de alıcı hala anlayamıyorsun. Düşünceni yazmıyosun direk ürüne b.k atıyosun dayanaksız anlatabiliyomuyum?
  • quote:

Daha önce kullanmış biri olarak düşüncemi yazdım, isteyen alır yada almaz. Muhtemelen satıcısın ki hemen savunmaya geçtin. Ama ısrarla söylüyorum bu ürüne boşa para vermeyin, aynı parayla daha iyi bir koruma kılıfı bulabilirsiniz. Saygılar

Diyorsunu sonrada isteyen alır isteyen almaz diyorsunuz.
    Sorun yaşayan kişilerin şuana kadar hep sorunları çözülmüştür.
    Memnun kalan ve tüm cihazlarınada alan kişi sayısı bizim hala satışını yapmamızı ve ürünğn arkasında durmamızı sağlamkatdır.

İnanın üründen kaynaklı bir sorun olsa Ne bu ürünün satışı yapılır nede arkasında durulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

valla bendede baloncuk falan yok sadece bir nokta var
    oda kalsın öle kullanıcam zaten nazarlık olsun

maşallah senin wrapsolunada nazar değmesin

ben bugün gittim değiştirdi ön yüzünü sağolsum ömer kardeşim(trend-bi)
    kendi uyguladı yine çok basit 2 dakkada takıyor alışmış artık
    2-3 gün cebe falan koyma abi dedi daha sağlamlaşıyor bende zaten çantada taşıyorum dedim

valla aldık kullanacaz zaman gösterecek şimdi ne desek boş
    zaten uygulamayıda ömer kardeşim yaptı canavar gibi
  • Telefonum sayısız kere sert zemine düştü iyiki telefonu aldığım gün arkali önlü wrapsol kaplamisim diyorum yoksa şimdiye cami kaç kere kırılmıştı gercekten darbelere karsı cok iyi koruma sağlıyor camın çizilmesinden ziyade kırılması daha büyük sorun ikisine birden çözüm sunuyor cok memnunum parasını hak sonuna kadar hak ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bebott

Telefonum sayısız kere sert zemine düştü iyiki telefonu aldığım gün arkali önlü wrapsol kaplamisim diyorum yoksa şimdiye cami kaç kere kırılmıştı gercekten darbelere karsı cok iyi koruma sağlıyor camın çizilmesinden ziyade kırılması daha büyük sorun ikisine birden çözüm sunuyor cok memnunum parasını hak sonuna kadar hak ediyor

yanlarınada takmışmıydın wrapsol
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.