Şimdi Ara

WRAPSOL ULTRADROP İPHONE 4 HAKKINDA HERŞEY (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
19.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 06YALNIZKURT

Arkadaşlar yorumlara bakıp dayanamadım bende aldım yurt dışından sitesinden sipariş verip ama daha 1 ay olmadan yanlarından kalktı..baktım yorumlarda değişim yapabileceği söyleniyordu,bendeki faturasınıda kaybettim sanırım..bu konuda türkiye mümessili arkadaşımız değişim yapabilirmiki rica etsek..

Aynı konudan bende şikayetçiyim, ben 2 3 kere değişim yaptırdım ama yinede yanlardan kalkıyor. Sanırım kalite de sorun var.
  • aralık ayında almıştım bu ürünü.
    arka film normalden küçük.satıcıya göre filmin oturması için bir mm lik boşluk özellikle yapılıyor yani tam oturması için.
    2 ay önce artık işinin bittiğini anladım.yan koruma bantı hoparlor yerinden kalktı,ve "yan bantlar sarardı." uzun süre sigara dumanına maruz kalmış gibi.
    bu film üzerine yapışıp kalan bir ürün değil arkadaşlar.

ürün her daim hareket halinde duruyor yani siz filmi kapladıktan 5 ay sonra elinizle kuvvetli bir baskı uygularsanız hanı "okey taşını parmaklama" olayını uygularsanız film kayıyor.
    şimdi diyecekler ki "okey taşı mı o film? o kadar baskı uygularsan elbette kayar"
    yanlış!

siz bu filmi 50 tl lik fiyatına rağmen neden alıyorsunuz?
    kaba ve çirkin telefon kılıfı kullanmamak,olduğu haliyle kullanıp cihazın zarar görmesinin önüne geçmek için.
    bu film çizilmiyor,çizilen yeri olursa ertesi gün kayboluyor bu doğru.
    kışın cebimde hiç durmadı çünkü her daim masada yada paltonun geniş cebinde kalıyordu.
    ancak siz yaz günü iphone 4 ü kot pantolonun arka cebine atıp arabanın direksiyonuna geçerseniz oturmanızla oluşacak o basınc ile film kayarsa ve bir yerden boşa çıkar ve temas alırsa ucundan tutun çıkarıp atın çünkü açılmaya devam edecek.
    bistüri ile kestim ucunu ama o zamanda camı kırılmış gibi görünmeye başladı.
    ön filmde şimdilik sorun yok ama yakındır onunda kullanılamaz hale gelmesi.
    ya kullanıma bağlı yada zamana bağlı olarak 1 yıl dayanmaz bile.paranızı boşa harcamayın.

• evet yaw siğara dumanına maruz kalmış gibi...sarardı telefonumu görenler amma çok sigara içiyorsun diyecekler üstelik sigara ile mücadele denetleme kurulundayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

evet yaw siğara dumanına maruz kalmış gibi...sarardı telefonumu görenler amma çok sigara içiyorsun diyecekler üstelik sigara ile mücadele denetleme kurulundayım..

Ekran koruyucu alacagim. Wrapsol almamı tavsiye edermisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün sarardığından bahsediyorsunuz ürün kullanıma bağlı olarak kir ve toz sayesinde zamanla sararmaktadır.
    fakat ürünlerde 1 kereye mahsus değişim söz konusudur.
    wrapsol cihazınızı kabalaştırmaz her türlü çizik ve düşmelerden cihazınızı bir kılıftan daha iyi korur.

wrapsol müadili markalar arasında en çok dayanan uygulaması en kolay üründür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efyuar24

quote:

evet yaw siğara dumanına maruz kalmış gibi...sarardı telefonumu görenler amma çok sigara içiyorsun diyecekler üstelik sigara ile mücadele denetleme kurulundayım..

Ekran koruyucu alacagim. Wrapsol almamı tavsiye edermisin?

hayır dostum ben bu üründen bir bu arkadaştan aldım..birde yurt dışından kendi sitelerinden aldım ama sonuç yine aynı ürün 2 ay sonra sarardı...ön yüzündeki wrapsol kalktı bir daha yapışmadı bir müddet sonra bende söküp attım..yok değiştireceklermiş hadi değiştirsene be mübarek hemde iki tane birden almıştım..

• Siz yurtdisindan aldiginiz urunu wrapsol.com dan degisim saglayabilirdiniz
    Bende aldiginiz urundede ilk uygulamada sorun yasamistiniz sonrasinda urunden kaynakli bir sorun icin basvuru yapmadiniz
    Urunden kaynakli sorunlarda hic kimseyi magdur birakmadik
    Urunun zamala sararmasi cok normaldir bu zamanla kir veya toz ile kirlenip sararabilr zamanla ayni kalan hicbir sey yoktur wrapsol 1 kereye mahsus urunun saramasinda bile degisim yapmaktadir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

Siz yurtdisindan aldiginiz urunu wrapsol.com dan degisim saglayabilirdiniz
    Bende aldiginiz urundede ilk uygulamada sorun yasamistiniz sonrasinda urunden kaynakli bir sorun icin basvuru yapmadiniz
    Urunun zamala sararmasi cok normaldir bu zamanla kir veya toz ile kirlenip sararabilr zamanla ayni kalan hicbir sey yoktur wrapsol 1 kereye mahsus urunun saramasinda bile degisim yapmaktadir

siz Türkiye mümessili değilmisiniz o halde her ikisininde faturasının garantisini yerine getirin bizimde size güvenimiz artsın değilmi..?
    1.incidindede,2.cisindede aynı sorun oluştu sonradan üstelik cepte filanta taşımadım sadece deri kemer kılıfında kullandım canım kardeşim..
    önce arka yüzleri sarardı sonradanda ön yüzleri kalktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 9 Ekim 2011; 1:12:21 >

• Bu konu soyle benim sattigim urunu wrapsol .com degistiremez bende ne yazikki onlarin urunun degitiremiyorum
    Ama ben size yardimci olmak isterim ilk basta sizinle guzel bir iletisim kuramadik size yardimci olmak isterim isterniz info@elmaadam.,com adresinden bana mail atasaniz yada pazartesi msn@hotmail.com adresindem beni eklerseniz msn den konusal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu konu soyle benim sattigim urunu wrapsol .com degistiremez bende ne yazikki onlarin urunun degitiremiyorum
    Ama ben size yardimci olmak isterim ilk basta sizinle guzel bir iletisim kuramadik size yardimci olmak isterim isterniz info@elmaadam.,com adresinden bana mail atasaniz yada pazartesi msn@hotmail.com adresindem beni eklerseniz msn den konusal

ya hocam elbette kişiler konuşa konuşa anlaşırmış biz sizinle konuşamadığımızdan anlaşamadık eğer bu konuda yapacağınız bir hususda yadımcı olabilirseniz ben size bundan sonra asla şahsınızla alkalı her söylediğim ifadeyi burada geri alırım sizden hellalik isterim saygılar...
    ekledim.görüşmek üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 9 Ekim 2011; 1:31:00 >

• evet hocam size ürünü gönderdim ama sizden halen bir cevap gelmedi yoksa caydınızmı iade yapmaktan...?
  • quote:

evet hocam size ürünü gönderdim ama sizden halen bir cevap gelmedi yoksa caydınızmı iade yapmaktan...?

Hayır keşke göndermeden önce haber verseydiniz.Epey oldu konuşalı gönderici ismi neydi?
  • takip
  • evet... Ocak ayındada aşağıdakileri yazmıştın... mart ayında da yazacak mısın

quote:

Orijinalden alıntı: taklitsis

Öncelikle Sarierdem nickli arkadaşım, isminin Erdem olduğunu düşünerek buradan sana teşekkür etmek istiyorum. 24 Ocak'ta çekimi yaptım ertesi gün ürün elimdeydi. Kargo hızı için teşekkürler bu 1. Ürün, kutusu itibari ile beni korkutmustu acıkcası, ürünün kutusu youtube de gordugum hiç bir videoya benzemiyordu, ayrıca mikrofiber bez, malesef kötü bir gözlük camı bezi gibi cıktı. Ancak!!! Şunu söylemeliyim, ürün MUHTEŞEM!!bu 2. :) telefona çok kolay bir sekilde uygulanabiliyor. Daha önce de film takmıştım başka cihazlara da onlarda da sorun yaşamamıştım, bunda da sorun yaşamadım fotoları ilgili konulara yakın zamanda koyarım. Artık telefonumda extra bir kılıfa yada bumbere ihtiyacım oldugunu dusunmuyorum. Malzeme resmen kalın :) ve güven verici bir sekilde plastikimsi bir yapıya sahip. inanılmaz memnun kaldım, inşallah alışverişimizin devamı gelicek. Hem güvenilir, hem hızlı hem de ilgili satıcı!! Herkese hem ürünü hem de arkadaşı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

evet... Ocak ayındada aşağıdakileri yazmıştın... mart ayında da yazacak mısın

quote:

Öncelikle Sarierdem nickli arkadaşım, isminin Erdem olduğunu düşünerek buradan sana teşekkür etmek istiyorum. 24 Ocak'ta çekimi yaptım ertesi gün ürün elimdeydi. Kargo hızı için teşekkürler bu 1. Ürün, kutusu itibari ile beni korkutmustu acıkcası, ürünün kutusu youtube de gordugum hiç bir videoya benzemiyordu, ayrıca mikrofiber bez, malesef kötü bir gözlük camı bezi gibi cıktı. Ancak!!! Şunu söylemeliyim, ürün MUHTEŞEM!!bu 2. :) telefona çok kolay bir sekilde uygulanabiliyor. Daha önce de film takmıştım başka cihazlara da onlarda da sorun yaşamamıştım, bunda da sorun yaşamadım fotoları ilgili konulara yakın zamanda koyarım. Artık telefonumda extra bir kılıfa yada bumbere ihtiyacım oldugunu dusunmuyorum. Malzeme resmen kalın :) ve güven verici bir sekilde plastikimsi bir yapıya sahip. inanılmaz memnun kaldım, inşallah alışverişimizin devamı gelicek. Hem güvenilir, hem hızlı hem de ilgili satıcı!! Herkese hem ürünü hem de arkadaşı tavsiye ederim.

foto mu görmek istiyorsun onu anlamadım? Buna uygulamayı yaptıktan sonra foto cekeceğiniz cihazın çok kaliteli olması gerekiyor ki, farkı görebilesin. Ama sadece sana özel bir repartuar hazırlayabilirim Tolga. Hatta su anda hazırlamaya basladım bak:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

evet... Ocak ayındada aşağıdakileri yazmıştın... mart ayında da yazacak mısın

quote:

Alıntı yaptım ki, merak ediyorsan, almayı düşünüyorsan bir fikrin olsun diye. Gerçi sanmıyorum ama:)

İyi forumlar.

http://s2.dosya.tc/server7/HllfoE/iphonewrapsol.rar.html

• quote:

quote:

Siz yurtdisindan aldiginiz urunu wrapsol.com dan degisim saglayabilirdiniz

siz Türkiye mümessili değilmisiniz o halde her ikisininde faturasının garantisini yerine getirin bizimde size güvenimiz artsın değilmi..?
    1.incidindede,2.cisindede aynı sorun oluştu sonradan üstelik cepte filanta taşımadım sadece deri kemer kılıfında kullandım canım kardeşim..
    önce arka yüzleri sarardı sonradanda ön yüzleri kalktı..

üstad bir sorum olacak, ben iphone ye ilk defa ön yüze bir film kaplamıstım, yaklasık 1 ay boyunca o filmin üzerindeki ince sokulmesi gereken etiket tarzı bir sey vardı, onu sökmemişim bir ara cepten cıkartırken kosesi kalktı, kendi kendime amma kalitesizmiş dedim, sonra onu bi söktüm alttan asıl film göründü :) senin telefonun arka yüzüne bakıyorum da biraz mat gibi. wrapsol un da filmin üzerindeki tabaka aynen boyle mat, acaba sökmeyi unutmuş olabilirmisin ? yanlış anlama sakın beni bu arada..

• quote:

Orijinalden alıntı: baysungar

aralık ayında almıştım bu ürünü.
    arka film normalden küçük.satıcıya göre filmin oturması için bir mm lik boşluk özellikle yapılıyor yani tam oturması için.
    2 ay önce artık işinin bittiğini anladım.yan koruma bantı hoparlor yerinden kalktı,ve "yan bantlar sarardı." uzun süre sigara dumanına maruz kalmış gibi.

ürün her daim hareket halinde duruyor yani siz filmi kapladıktan 5 ay sonra elinizle kuvvetli bir baskı uygularsanız hanı "okey taşını parmaklama" olayını uygularsanız film kayıyor.
    şimdi diyecekler ki "okey taşı mı o film? o kadar baskı uygularsan elbette kayar"
    yanlış!

kaba ve çirkin telefon kılıfı kullanmamak,olduğu haliyle kullanıp cihazın zarar görmesinin önüne geçmek için.
    kışın cebimde hiç durmadı çünkü her daim masada yada paltonun geniş cebinde kalıyordu.
    ancak siz yaz günü iphone 4 ü kot pantolonun arka cebine atıp arabanın direksiyonuna geçerseniz oturmanızla oluşacak o basınc ile film kayarsa ve bir yerden boşa çıkar ve temas alırsa ucundan tutun çıkarıp atın çünkü açılmaya devam edecek.
    ya kullanıma bağlı yada zamana bağlı olarak 1 yıl dayanmaz bile.paranızı boşa harcamayın.

yorumunun şu kısmına şiddetle katılıyorum, filmi takalı neredeyse 2 ay oldu, arka kısma slikon kılıf aldım, bir de ne goreyim arka film oynamış:) sonra düzelttim ama dogru film yapışmıyor, hareket ettirilebiliyor. sündürme olayı da sanırım bu. artısımıdır, eksisimidir bilemem. :)

• Gercekten katiliyorum hic biri bibise yaramio. Kesinlikle gidin 3 liralik arkali onlu jelatinledden alin harika
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baysungar

aralık ayında almıştım bu ürünü.

yanlış!

yorumunun şu kısmına şiddetle katılıyorum, filmi takalı neredeyse 2 ay oldu, arka kısma slikon kılıf aldım, bir de ne goreyim arka film oynamış:) sonra düzelttim ama dogru film yapışmıyor, hareket ettirilebiliyor. sündürme olayı da sanırım bu. artısımıdır, eksisimidir bilemem. :)

Wrapsol cihazınıza uygulandıktan sonra kolaylıkla kalkmaz ama kalkmıyacak diye birşey yoktuR.
    SİLİKON kılıflar ve diğer iphone kılıfları cihazla aynı boyuttadır .Wrapsol un kendi bir kalınlığı olduğu için baskı yapıp kaldırmıs olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.