Şimdi Ara

WRAPSOL ULTRADROP İPHONE 4 HAKKINDA HERŞEY (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
19.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birakin bu malayani isleri siyah sancakliiiiii. Kesinlikle rakip bir firma tarqfindan konusturuluyorsun. 4tane iphone a wrapsol cektim hicbirinde sorun yok. Bu tarz karalamalarla olmuyor bu isler. Sizin gibere wrapsolde mustahak. Kullan kilifsiz korumasiz telefonu. Dussun kirilsin cizilsin.
  • arkadaslar ben kasım 11 den beri kullanıyorum fotolarıda ekledim.

üründe halen tık yok yahu!

bitane iyi foto ceken birisi bulsam eklicem simdi resimleri
  • demekki o zaman bana gönderdiği ürün hatalı imiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 22 Şubat 2011; 18:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI
    demekki o zaman bana gönderdiği ürün hatalı imiş....

Hatali urun Degildir
    Hatali urun diye bahesilen ekranda boydan asagiya dogru uzun bir cizgidir
    Hava kabarcigi urun hatasi degildir
  • yaw bi bekle 24 saat .ondan sonra goruceksin o hava kabarcıkların gidicegini.hatta 24 sat degil sabah gel koy foto.o baloncuklardan eser varmı?hem cok zor degil o baloncukları dısarı atmak.icinden cıkan silgi ile olusan hava baloncuklarını bastırarark dısarı atabiliyorsunuz.
  • oluşan baloncuklar sorun değildi benim hatam dedim oysa değildi, ama o bahsi geçen ürün kalkması beni deli etti ürün cama yapışmadı telefonun karizmasını bozmaya yettide arttı,üstelik önce yapışan bir müddet sonrada kalkan bir üründü...tabiki nede olsa gerçekten 50TL.yi hak ediyor bir naylon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 22 Şubat 2011; 18:50:56 >
  • Satıcıyı tanımam etmem, alışverişimde olmamıştır ama bütün forumu fellik fellik edip bütün wrapsol konularını bulup çamur at izi kalsın mantığıyla kötüleyen bir şeyler yazmak hiç dinden imandan örnekler veren bir MÜSLÜMAN'a yakışan şey değil.. Hem ayıp, hem yazık..

Boşuna dememişler, sürekli dinden imandan bahsedenden korkacaksın diye.. Adama bir kelime sormuşlar, maşallah fıkıh dersi vermiş çıkmış ama yaptığı gıybetin, hak yemenin günahının farkında bile değil..

Anlamadığım konu başına silah mı dayadılar bu ürünü almak için ve satıcıyla konuşup olayı çözmek ve bilgi mahiyetinde başına gelenleri bir kere ana konuda anlatmak varken bu çığırtkanlığın esas sebebi ne acaba? Çadır tiyatrosuna çevirdi arkadaş koca forumu..

Nedense burnuma pis kokular geliyor..

• Ben bugün sarierdem'e mesaj yollasam ürün kalktı desem 2 tane resim koysam ürünün hatalı olduğunu anlatsam yarın yenisini yollar o karakterde bir satıcı boşa uğraşır karalamak isteyen
  • Gitmişsin bütün konuları bulmuşsun taa ekimden kalma kasımdan kalma konuları bulup saçma sapan bir şekilde hortlatmışsın üstelik hepsinde de kötülemişsin ben seni anlayamıyorum ya 50 TL vermeseydin o zaman alan alır sanane
  • Benim Görüşüm,

Dün GG'den Sipariş Geçtim Bugün Elime Ulaştı. İlk Olarak İnvisible Shield Uygulamıştım Fakat Arka Kısmı Kalktı, Bunun Üzerine Wrapsol Kullanayım Dedim.
    Ürün Geldi, İnvisible Shiled'i Söktüm Tel'i Temizledim Vs. Arka Tarafı Sorunsuz Zarla Zorla Yapmayı Başardım Lakin Ön Tarafta Başarısız Oldum Çünkü Gerdirme Esnasında Kılıf Çok Kaydı, Uygulama Öncesi Elimi Yıkamama ve Çıkan Islak Mendille Elimi Temizlememe Rağmen Alt Kısımda Parmak İzlerimde Beraber Leke Kaldı Sonrasında Toz Moz kaçtı Yani ön Kısımda Çok Pis Görüntü Oldu. Fakat Yan Kısımları Sarması Çok İyi.

Başarılı Bir Şekilde Uygulayan Olabilir 1 Cm Kısa Gelen Kılıfı Ama Ekranda 4-5 Adet Baştan Aşağıya Gök Kuşağı Çıkma Sorununu Sanırım HerKez Yaşıyor.

Sonuç Olarak, bu Seride Bir Sorun Olması Gerekiyor ki Daha Öncede Wrapsol Ürünü Değiştiriyor Diye Duyumlar Almıştım Yani Bu Ürünü Satmıyorlar. Sorun Yok Diyen Arkadaşlar Çıkabilir Lakin Gökkuşağı Sorununa Bir Yorum Yapamazlar. Tekrardan İnvisible Shiled Sipariş Geçtim, Ön ve Arka Yüzde İnvisible Shield ve Yan Kısımlarda Warpsol'u Kullanacağım Tabi Kendiliğinden Atmaz İse.

Sarierdem'in İlgisine Ve Duyarlılığı Söylenecek Laf Yok. GG'de Dediğim Gibi 10 Numara Bir Arkadaş.

• kişi aldığı ürün hakkında yorum yapmış karşılaştığı sorunları dile getirmiş illede bazları gibi övmesimi gerekiyordu,nihayetinde buna para verilmiş beğenir veya beğenmezsiniz...bunda gocunacak bir durumda yoktur üstelik şahıs forumdan uzaklaştırılmış halde iken..ayıp be birader...
  • Millet turkcellin sattigi dandik 5 para etmez urunlerden bahsetmis. Bnm gbi telefonu yarim metreden dusurun ekrani kiriksin bi otobus carpmisa donun ozaman yorumlarinizdaki degisiklikleri gorurum. Yeni iphone 4 aldim ve bu mesaji yazdiktan hemen sonra sarierdeme pm gonderiyorum. 50 tlden vazgecip 700 tlye kadar rahatca cikan masraftan kurtulmak icin kesinlikle alin. Pisman olursunuz.
  • wraspol de ön filmi gerdirerek yapıştırma meselesi saçmalık bence..... ön film kısa geliyor bunun lamı cimi yok....

arka filmi uygularken neden gerdirme yapmamız gerekmiyor da ön filmi uygularken yok esenk yapısından dolayı bastırıp uzatarak uygulamamız gerekiyor anlamış değilim..... ben wraspol ü önermiyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktwig

Millet turkcellin sattigi dandik 5 para etmez urunlerden bahsetmis. Bnm gbi telefonu yarim metreden dusurun ekrani kiriksin bi otobus carpmisa donun ozaman yorumlarinizdaki degisiklikleri gorurum. Yeni iphone 4 aldim ve bu mesaji yazdiktan hemen sonra sarierdeme pm gonderiyorum. 50 tlden vazgecip 700 tlye kadar rahatca cikan masraftan kurtulmak icin kesinlikle alin. Pisman olursunuz.

5 liralık ekran koruyucum var, yarım metreden daha dün düştü(halıya)
    yere düşse farklı olabilirdi, şükür bir sorun cıkmadı. bu tip sorunları göze alınca, acaba diyorum şu telefonu kabalastırsada kalın kılıflardan mı alsam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: blacktwig

Millet turkcellin sattigi dandik 5 para etmez urunlerden bahsetmis. Bnm gbi telefonu yarim metreden dusurun ekrani kiriksin bi otobus carpmisa donun ozaman yorumlarinizdaki degisiklikleri gorurum. Yeni iphone 4 aldim ve bu mesaji yazdiktan hemen sonra sarierdeme pm gonderiyorum. 50 tlden vazgecip 700 tlye kadar rahatca cikan masraftan kurtulmak icin kesinlikle alin. Pisman olursunuz.

5 liralık ekran koruyucum var, yarım metreden daha dün düştü(halıya)
    yere düşse farklı olabilirdi, şükür bir sorun cıkmadı. bu tip sorunları göze alınca, acaba diyorum şu telefonu kabalastırsada kalın kılıflardan mı alsam..

Hakan hocam o kadar para verdiğimiz bir telefon sonuçta maddi bir hasar oluşmaması için elimizden geleni yapmak gerek diye düşünüyorum

ben bağda telefonu elimden düşürdüm iyiki vapor vardı yoksa şu anda kenarı kırılmıştı

• sarierdem arkadaşımızla 2tane alışveirşim oldu , gayet ilgili , saygılı ve iyi bir satıcı. bu konularda herhangi bir sorun yaşamadan alışverişleri tamamlayabilirsiniz.

wrapsol'un şu ön taraftaki germe olayı biraz can sıkıcı malesef. bende o konuda sıkıntı yaşadım. bir sonraki uygulama büyük ihtimal yine solusyonlu ürünlere dönücem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 7 Mart 2011; 11:24:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

sarierdem arkadaşımızla 2tane alışveirşim oldu , gayet ilgili , saygılı ve iyi bir satıcı. bu konularda herhangi bir sorun yaşamadan alışverişleri tamamlayabilirsiniz.

wrapsol'un şu ön taraftaki germe olayı biraz can sıkıcı malesef. bende o konuda sıkıntı yaşadım. bir sonraki uygulama büyük ihtimal yine solusyonlu ürünlere dönücem.

zGr hocam solüsyonlu ürünlere dönermisin dönmezmisiniz ona karışmam açıkçası sizin seçiminiz ama Bodyguardzdan uzak durun ben çok pahalı bir tecrübe edindim 3 Set kullandım ve 3ünüde söktüm attım Bodyguardz önermiyorum..

Wrapsolun ön kısmı neden kısa çözemedim gerdirme olayı biraz can sıkıcı haklısınız ki beni bir arkadaşım uyarmasa ben bilmezdim gerdirmeyi öyle takardım o konuda insanlar uyarılmalı

• Wrapsol Ultradrop'un yan koruma bantlarına ihtiyacım var. Kullanılmamış takım halinde satan varsa iletişime geçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

sarierdem arkadaşımızla 2tane alışveirşim oldu , gayet ilgili , saygılı ve iyi bir satıcı. bu konularda herhangi bir sorun yaşamadan alışverişleri tamamlayabilirsiniz.

zGr hocam solüsyonlu ürünlere dönermisin dönmezmisiniz ona karışmam açıkçası sizin seçiminiz ama Bodyguardzdan uzak durun ben çok pahalı bir tecrübe edindim 3 Set kullandım ve 3ünüde söktüm attım Bodyguardz önermiyorum..

Wrapsolun ön kısmı neden kısa çözemedim gerdirme olayı biraz can sıkıcı haklısınız ki beni bir arkadaşım uyarmasa ben bilmezdim gerdirmeyi öyle takardım o konuda insanlar uyarılmalı

uyarılma konusunu geçtim güç harcamak gerekio ve ben baya güç harcamama ragmen yine tam oturmadı yinede kullanıcam eskiyene kadar.

solusyonlu ürünleri uygulamak çok kolay , yani milimi milimine sakince parmak izi kalmadan uygulanabiliyor. oyuzden onlara dönmeyi düşünüyorum

peki bodyguardz'ı neden onermiyorsunuz ? ben bitek onu kullanmadım sırada o var diodum :) birde paketlerinden 2tane cıkıyor ona ragmen 3setmi kullandınız , 6tane eder :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Wrapsol Ultradrop'un yan koruma bantlarına ihtiyacım var. Kullanılmamış takım halinde satan varsa iletişime geçsin.

pm
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.