Şimdi Ara

WRC 8 FIA World Rally Championship [PC] ANA KONU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
6.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lyldz

bölümü biraz hareketlendirelim

wrc oyunu 100 saatten fazla oynamış biri olarak uzun zamandır takip ettiğim bir modu paylaşmak isterim.oyun fiziğinden görsellikler düzeltilmesi adına birçok şeye el atan bir mod var.

üye olarak buradan linke ulaşabilirsiniz.oyun dosyalarını açıp değiştiriyor online bölümde yarışmanızı önermiyorlar.olurda modlu halinden sıkılırsanız modu kaldırdıktan sonra dosya doğrulama sonrasında 5 gb yeni bir güncelleme var gibi değişen dosyaları oyun epic games üzerinden indiriyor.

değişiklik yenilik arayanlaara tavsiye ediyorum
    teşekkürler hocam deneyeceğim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arcade rally oynamak istiyorum. Bu mu, Dirt Rally 2.0 mı? Hangisi daha kolay?
  • Oyunda iş yok diyordum ama dün yeni aldığım direksiyonla oynayınca tamamen bu fikrimden vazgeçtim.

Direksiyonla iş tamamen değişti. Dirt Rally kadar keyif aldım, daha önceki WRC'ler gerçekten çöptü ama bunu oynayınca şaşırdım açıkçası.

İlk oynadığımda, başlangıçta aldığım araçlar önden çekerdi ve toprak etaplarda çok fazla uçup kaçmıyordu ama dün karlı bir etapta oynayınca baya zevk aldım. Fikrim değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

bölümü biraz hareketlendirelim

wrc oyunu 100 saatten fazla oynamış biri olarak uzun zamandır takip ettiğim bir modu paylaşmak isterim.oyun fiziğinden görsellikler düzeltilmesi adına birçok şeye el atan bir mod var.

üye olarak buradan linke ulaşabilirsiniz.oyun dosyalarını açıp değiştiriyor online bölümde yarışmanızı önermiyorlar.olurda modlu halinden sıkılırsanız modu kaldırdıktan sonra dosya doğrulama sonrasında 5 gb yeni bir güncelleme var gibi değişen dosyaları oyun epic games üzerinden indiriyor.

değişiklik yenilik arayanlaara tavsiye ediyorum
    Modu hemen deneyeceğim paylaşım için teşekkürler.

Benim Co-Driver boyutu ve konumuyla ilgili sorunum var.Üstte çıkan güzergah talimatını daha aşağıya nasıl alabilirim acaba?

• WRC 8 FIA World Rally Championship [PC] ANA KONU

Çok underrated kalmış bir rally oyunu. Marmaris'te harika olmuş.
    Dirt 3'ten sonra en çok zevk aldığım rally oyunu oldu. Fizikler başta garip geliyor ama alışınca gerçekten acayip zevkli. Bence tek eksisi steam yerine epic ile anlaşma yaparak oyunu steam'e koymamaları. Buda oyunun popüleritesini çok fazla düşürdü. Halbuki çok konuşabilen bir oyun olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

Çok underrated kalmış bir rally oyunu. Marmaris'te harika olmuş.
    Dirt 3'ten sonra en çok zevk aldığım rally oyunu oldu. Fizikler başta garip geliyor ama alışınca gerçekten acayip zevkli. Bence tek eksisi steam yerine epic ile anlaşma yaparak oyunu steam'e koymamaları. Buda oyunun popüleritesini çok fazla düşürdü. Halbuki çok konuşabilen bir oyun olabilirdi.
    Güzel demişsin. Aynı hatayı WRC 9 için de yapıcaklar.

• Merhaba
    Taktir edersiniz ki bu tarz oyunları direksiyon seti olmadan gamepad ile oynamak her zaman bir tık daha zordur.
    Gamepad ayarları ile daha kolay oynanmasını saglayan varsa ve bu ayarları paylaşabilirseniz sevinirim. Malum şu anda direksiyon setleri bile pahalandı. Gamepad le oynamaya devam bari keyfini çıkartalım.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu aldım çok hoşuma gitti single kariyere başladım wrc jr diye geçiyor Ford dan başka takım secemiyoruz anlamadım neden böyle acaba ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Oyunu aldım çok hoşuma gitti single kariyere başladım wrc jr diye geçiyor Ford dan başka takım secemiyoruz anlamadım neden böyle acaba ..
    ilk başta üretici olarak sadece ford var.bir üst segmente geçince farklı markaları seçip geçebilirsiniz
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• WRC9 geliyor, bu sefer fizik anlamındaki eleştirileri de dikkate almışlar galiba, ilk CMR oyunlarını falan gösteriyordu bir tanıtım videosunda, eleman anlatıyordu ama çok dinleyemedim. Ancak herhalde 8'le yakaladıkları ivmeyi 9'la coşturacaklar. Baştan yapaydınız ya şunu...
  • Ben mi bir yerde hata yapıyorum .medium seviyesinde kariyer yapıyorum hep sonuncu oluyorum ne kadar iyi kullansamda kazada yapmasam olmuyor soğuttu oyundan beni bu durum .oyun mu zor ben mi birşeyi yanlış yapıyorum anlamadım.

• merhaba arkadaşlar bir sorunum var yazacak yer bulamadim belki bilginiz vardir
    wrc8 i Xbox one s uzerinden oynuyorum kariyer bitmek üzere
    fakat son günlerde yarış bittikten hemen sonra oyun donuyor ve 5-10 saniye icinde direk makinayı kapatıyor
    Başka hiçbir oyunda bunu yapmıyor sicakliktan bağımsız
    kapanıyor makine
    saatlerce rdr2 oynasam ısınmayan makine bu oyunda bu şekilde yapıyor
    bilgisi olan varmıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.