|
Bildirim
|
Bende ağır simci bi arkadaşınız olarak söyleyebilirimki hayatımda Richard Burns Rally dahil oynadığım en iyi Rally oyunu diyebilirim.. Nereden başlasam bilemedim...
EN en en çok beğendiğim konu FFB konusu.. Pc camiası böyle bir ffb görmemiştir, (acc dahil).. T300 mü kullanıyorum yeni setmi aldım dd mı aldım belli değil, muazzam bi keyif var haz duyuyorsunuz.. Lastik hareketleri olsun, dönüşlerdeki tekerleğin hisleri, koca taşlardan, çakıllardan geçerken, su birikintileri olsun muıcır olsun herşeyi ama herşeyi hissediyorsunuz.. Hele bide Vibration seçeneklerini %100 den 150 ye çekerseniz dahada bomba (sadece vibration bölümü) Dirt rally 2.0 da zaten yapay bi ffb vardı, Dr1 den bile fersah ferhsah önde.. Fizikler olağanüstü.. Sakın replay videolara aldanmayın, çok rezil bi replay koyulmuş oyuna, sanki araç yere değmiyo gibi gözüküyo bazen hiç izlemeyin derim.. Aracın ağırlığı olsun, önden kayma, arkadan kayma, toplamalar, vss vss çok çok iyi.. Yani oyunu şöle 2 3 saat oynadıktan sonra dr1 ve dr2 yi açıp denedim olabilince objektif olmak için, ama kesinlikle WRC8 olmuş arkadaşlar.. Grafikler şimdiye kadar yapılmış en iyisi fakat bazen grafikte bi parazitlenmeler kumlanmalar oluyo keskinliklerle ilgili bi sıkıntı var oda 2 3 update ile düzelir diye düşünüyorum.. Fırtına modu şaheser resmen.. Sesler çok çok iyi araç içi konsol üstü/motor kaputu üstü farkını bi deneyin derim.. Kaput üstü özellikle fırtına modunda hakikaten oyunmu gerçekmi anlayamıyorsunuz.. Helikopter sesi, taraftarların sesi, çarpışma sesleri (sadece bam diye bi ses var o hariç :) direklere vurmanın verdiği o haz inanılmaz.. Silecekleri bi süre çalıştırmayınca aracın camlar çok çok kötü oluyor buda oyunda kontrol ettiğiniz güzel bir detay.. Menü tasarımı basit ama sevmedim.. DR2 menüleri çok daha iyi.. Fakat buda anlaşılmaz derecede değil biraz karışık sadece.. İmzamdaki sistemle en full ayarlarda 60, ormanlık bölgelerde dış sürüşte 50fps ye kadar düşüyor fakat 2 3 update ile dediğim gibi çok daha iyi olur.. Etaplar çok güzel, ülkeleri direk ayırt etmişler bu konuda çok başarılı olmuş, 13 14 tane ülker var, yetmemiş test pisti koymuşlar yetmemiş bir dünya antreman pistleri var.. Karıyere hiç girmedim onun için ayrı yazarım.. Tek eleştirim finlandiya gibi bazı etaplarda yol genişliğini fazla buldum, normalde geniş ise o yollar noramale göre 3-4 araç yanyana gelicek şekilde otoban gibi olmuş onu sevmedim, ama 2 3 etaptır.. Nazar diyorum konudada.. 79 tl ye epic store da kaçırmayın derim.. Not olarak, tcs yi açın derim, aman aman bi etkisi yok sadece sizi daha çok yolda tutup daha emniyette gitmenizi sağlıyor.. En ufak hatanız pahalıya mal olabilir o yüzden tcs açıp minimum riskte gitmek daha mantıklı.. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|