. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öldüğüm günpesederim -- 12 Aralık 2023; 16:36:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.

-
-
Writing için chatgpt'yi bir feedback mekanizması gibi kullanmanızı öneriririm. Hatta rewrite'ları da güzel yapıyor.
-
quillbot.com bakabilirsin hocam
-
Writing&improve with cambridge sitesi çok kullandım geçen sene
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aga bu arasınavda 0 alsak geçme şansımız hala yüksek oluyor mu etkisi nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne ara sınavı
ing hzırlık ara sınavı kanka sen bu konuyu sınav için açmadın mı
9.30 da writing sınavım var taktik verin lao.
-
evet , hocam iyi calısın niye 0 alıyorsunuz
İng rezalet ya lise temeli de yok hazırlıkta da dersleri hiç dinlemedim şimdi köpek gibi çalışacağım ama bu sınavdan sıfır alacağım kesin
Ne sordular kanka writingde
Hangi okulda okuyo
Konuma yazma sen
why do people learn a foreign language sordular 150 kelime 2 reason yazcaktım.
-
easy konu
-
Sen odtüdeydin di mi
-
bilkent.
bizde hazırlıkta 350 kelime istiyorlar bu arada. konu da asla bu kadar basit olmuyor ;(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 21 Kasım 2023; 22:10:23 > -
Upperda ara sınavda buna benzer bir şey sormuşlardı.
250-275 kelime, konu ise is learning a second language is needed? Why?
pfc'de işler değişiyor, daha uzun bir topic veriliyor bu kadar basit olmuyor maalesef. 30'unda writing cati var bakalım ne soracaklar.
-
İü hazırlıkta a2 modül bitirmede writing 150 kelime minimum konu da iki konu arasından seçiliyordu. Compare & contrast paragraph yazmamız istenmişti. Aile ile birlikte yaşamak ve arkadaşlar ile birlikte yaşamanın benzer veya farklı veya hem benzer hem farklı yönlerini yazmamız isteniyordu. Essayde durum nasıl olur bilmiyorum kelime artar muhtemelen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X