WRT160NL in DD-wrt kodu cikmis, birde oldukca faydali bir link buldum, daha once forumda kendim deneyecegimi soylemistim ama firsatim olmadi, alip deneyenler buraya yazarsa ve DD-wrt ve wrt160nl konularini bu baslik altinda toplayabilirsek sevinirim, cihaz konuya yabanci olanlar icin
-3G destegi -Print serve rdestegi -WDs, repeater, client mode destegi -Torrent client -USb hub ile bunlarin hepsinin ayni anda calismasi -Wireless-N
ve daha zilyon tane network ozelligi sunuyor, bunlarin tamaminida kdv dahil 200 tl gibi bir fiyata yapiyor,
kurumsal urun adi altinda satilan cihazlarin fiyatlari ile kiyaslayinca komedi kaliyor, gorunurde de fazlasini yapiyor..
Öncelikle bu mesajın nasıl atıl kalmış anlayamadım,
Ddwrt üzerine yazıların ışığında ve yardımlarının beklentisinde salona yerleştirdiğim WAG320N'e eşlik edecek, küçük oda daki LAN Kablosu gerektiren çevre birimleri için gerekli çözüm ürünü olarak WRT160NL router'ı düşünüyorum...
20 Nisandan bugüne bu ürün üzerinde izlenimlerin ne durumda?
Boyutu 11.5m2 olan ve insanların çok girip çıktığı bir odada bu ürün, arada 2 Kapı ve 6m olan modem ile ilişkisini en iyi performansta tutmak kaydıyla DDWRT ile insanın vücuduna "en az" zararlı duruma getirilebilir diye umuyorum? Nitekim kullanılmadığı süreçte, kumandalı priz yardımıyla sürekli kapalı tutulacak. Bu konuda görüşünü merak ediyorum...