Şimdi Ara

Xiaomi Mi Router OpenWrt kurulumu ( DHCP )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz: xiaomi mi router 4a gigabit edition

Internet sağlayıcım: TurkNet

OpenWrt surumum: 21.02.3

yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum interneti kablo ile router a bağlayıp daha sonra router üzerinden interneti kullanmaya ama şöyle ki ne kadar araştırsam bi türlü çözümü bulamadım yani daha doğrusu istediğim çözümü bulamadım sürekli karşıma PPPoE ile bağlanma çözümleri geldi ama ne yapsam onu da başaramadım maalesef :( sanırım turknet cihazın seri numarasını kontrol ediyor o yüzden ip alamiyorum PPPoE ile bağlanmaya çalıştığımda

openwrt yi kurmadan önce cihazın kendi yazılımında kurulum yaparken direk soruyor nasıl bağlanmak istediğini bende DHCP seçip VLAN ID yi 393 yazıp ileri dediğimde kendisi direk kablo üzerinden alıyor interneti ama OpenWrt ile bi türlü beceremedim :(

aranızda bilen var ise yardımcı olabilir mi veya daha önce bu sorunu yaşayıp da çözümünü gördüğü bir yer var ise link paylaşabilir mi rica etsem 🙏🙏 şimdiden teşekkürler

Not: eğerki turknet internet sağlayıcısı olan varsa ve PPPoE ile bağlanmaya başardıysa ve çözümünü söyler ise daha da güzel olur bana verdikleri modemi aradan çıkartmak beni çok mutlu eder :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.