80+PK Char arıyorum, gizli sorulu... İsteyen kardeş bedavaya verir isteyen bir şey ister.Ben herkeze açığım WTB 80+PK CHAR [CHİNESE]
qim neden sana +80 lvl pk oLsada charını versinqi ? beDavaya. adam bişi istesede shenn peq bi$i verceqini sanmıoRum asLında. ama inşallah verirler
quote:Orjinalden alıntı: NightDevil qim neden sana +80 lvl pk oLsada charını versinqi ? beDavaya. adam bişi istesede shenn peq bi$i verceqini sanmıoRum asLında. ama inşallah verirler
öyle birşey bulursan banada haber ver beraber ........ quote:Orjinalden alıntı: NuKeR_KeMaL 80+PK Char arıyorum, gizli sorulu... İsteyen kardeş bedavaya verir isteyen bir şey ister.Ben herkeze açığım WTB 80+PK CHAR [CHİNESE]
Kardeşim isteyen verir, istemeyende wermez buda seni ilgilendirmez.Böyle yeni yetmelerle uğraşmak istemiyorum...Benim kim oldugumu bilseniz...
ali nickinden nasıl biri oluğunu tahnin ediyorum NuKeR_KeMaL quote:Orjinalden alıntı: NuKeR_KeMaL Kardeşim isteyen verir, istemeyende wermez buda seni ilgilendirmez.Böyle yeni yetmelerle uğraşmak istemiyorum...Benim kim oldugumu bilseniz...
quote:Orjinalden alıntı: NightDevil qim neden sana +80 lvl pk oLsada charını versinqi ? beDavaya. adam bişi istesede shenn peq bi$i verceqini sanmıoRum asLında. ama inşallah verirler Yavaş Yavaş emolaşan bir bireyin yazıları
quote:Orjinalden alıntı: .bedo. quote:Orjinalden alıntı: NightDevil qim neden sana +80 lvl pk oLsada charını versinqi ? beDavaya. adam bişi istesede shenn peq bi$i verceqini sanmıoRum asLında. ama inşallah verirler Yavaş Yavaş emolaşan bir bireyin yazıları Bence özenti gençliğin kurbanı olmuş bir kişi.(Buna emolaşmış da diye biliriz.)
quote:Orjinalden alıntı: NightDevil qim neden sana +80 lvl pk oLsada charını versinqi ? beDavaya. adam bişi istesede shenn peq bi$i verceqini sanmıoRum asLında. ama inşallah verirler