Şimdi Ara

WTB Warlock Green Fire Quest Boost (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alper3333

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

ilk ciktiginda ben dahil bazilari kose olmustu. 3 gunde 3 tane tome dusurmustum. ilkini 70k dan ikincisini 55k dan 3. sunude 50k dan satmistim. 3 gunde 175k gold blizzin warlocklara muthis bir kiyagi idi.

size kıyak şanssız olanlara kazık.. bir quest item neden bu kadar rare olur anlamıyorum.. bana ilk seferde düştü ama haftalarca farmlayanlara acıdım..

o kadarda zor degil aslinda. rareleri araliksiz kesiyorduk biri olunce hemen digeri spawn oluyodu. o drop oranlariyla o tome en fazla 5-6k etmeliydi bence ama ilk baslarda 100k gibi rakamlara bile alici buldu.

5.2 geldikten sonra 10 gün boyunca isle of thunderdan cıkmadım bütün gün o kitabı farmladım 11. günde düştü.Zor değil gibi bir olayı yok.Sen şanslısın.

• Monkey D Luffy kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • Beyler sevabına yardım edin ya. İkinci felhunter dalgasında pit lord enslave olmaktan çıkıyor. Üstüne üstlük, doomguard da banish olmaktan çıkıyor. Pit'e fear atıyım dooma bansh atıyım fel hunterı kesmeye çalışıyım derken kaç defa öldüm :/ Pit lordun yeri ise açılan büyük gate'i arkanıza alın ve sol tarafınızda ki iki sütunun arasına köyuyorum. Fel hunter gelince de, fel hunter'ın önü pit lordun ön tarafında da olmuyor. Ben bişi anlamadım. Şimdiden eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Beyler sevabına yardım edin ya. İkinci felhunter dalgasında pit lord enslave olmaktan çıkıyor. Üstüne üstlük, doomguard da banish olmaktan çıkıyor. Pit'e fear atıyım dooma bansh atıyım fel hunterı kesmeye çalışıyım derken kaç defa öldüm :/ Pit lordun yeri ise açılan büyük gate'i arkanıza alın ve sol tarafınızda ki iki sütunun arasına köyuyorum. Fel hunter gelince de, fel hunter'ın önü pit lordun ön tarafında da olmuyor. Ben bişi anlamadım. Şimdiden eyvallah

İlk doomguarddan sonra dismiss edip yeniden enslave et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Beyler sevabına yardım edin ya. İkinci felhunter dalgasında pit lord enslave olmaktan çıkıyor. Üstüne üstlük, doomguard da banish olmaktan çıkıyor. Pit'e fear atıyım dooma bansh atıyım fel hunterı kesmeye çalışıyım derken kaç defa öldüm :/ Pit lordun yeri ise açılan büyük gate'i arkanıza alın ve sol tarafınızda ki iki sütunun arasına köyuyorum. Fel hunter gelince de, fel hunter'ın önü pit lordun ön tarafında da olmuyor. Ben bişi anlamadım. Şimdiden eyvallah

İlk doomguarddan sonra dismiss edip yeniden enslave et.

Tamam hacım, bugün deneyeceğim. Teiekkürler

• Chaos bolt olayı bozuyor... Yoksa felhunterları kesmekten başka olayı yok... Kasmaya gerek yok 5.4 gelince rahat rahat keser millet. Vanilla zamanında böylemiydi...

Lockların skilleri arttıran kitaplar düşürürdük Ahn Qraj'da....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 14 Temmuz 2013; 15:11:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.