Şimdi Ara

WTB Warlock Green Fire Quest Boost

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

warlock green fire quest için boost almak istiyorum. şu an 481 pvp ilvl var. bilgisayımda ki sıkıntıdan kaynaklı olarak kesemiyorum. 10 küsür deneme sonra %30a kadar gelebildim fakat pc kapandı benim de sinirlerim bozuldu. ücret olarak gamecard ya da twisting nether horde tarafında gold verebilirim. piyasasını bilmiyorum o yüzden fiyatı siz önerirseniz pazarlığımızı yaparız.

özel mesaj yada oyundan ulaşabilirsiniz

mdlop123#2911

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monkey D Luffy -- 7 Temmuz 2013; 16:10:59 >

• Akşam w atıcam.

Edit: Yapmak zor geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vilgefortz of Roggeveen -- 7 Temmuz 2013; 21:31:53 >
  • Monkey D Luffy kullanıcısına yanıt
    nedir usta bu quest? bendede 85 lock var hayatımda hiç oynamadım kastım duruyor öyle. bu quest ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

nedir usta bu quest? bendede 85 lock var hayatımda hiç oynamadım kastım duruyor öyle. bu quest ne işe yarıyor ?

hiç bir espirisi yok esasında fire speller yeşil renge dönüşüyor. he ben neden istiyorum inat oldu , oyunu saçma sapan şeyler için oynuyorum zaten , yok spectral tiger alıcam yok green fire lock olsun vs diye. şu quest için karakter lock kastım , questin ortasında pc kapanıyor deliriyorum işin özeti inat oldu bende.

bu da videosu

http://www.youtube.com/watch?v=ln1Ju7ee9Xs

• quote:

Sadece destro için bu görev. Herhangi bir buff vermiyor. Ateşin rengini yeşil yapıyor , örneğin rain of fire skilli gibi v.s
    Ama görev pek kolay değil class hakimiyeti ve oyunculuk gerektiren zor bir görev. Gerçi bu görev çıkalı aylar oldu ve ilevel arttıkç doğal olarak görev de kolaylaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

hiç bir espirisi yok esasında fire speller yeşil renge dönüşüyor. he ben neden istiyorum inat oldu , oyunu saçma sapan şeyler için oynuyorum zaten , yok spectral tiger alıcam yok green fire lock olsun vs diye. şu quest için karakter lock kastım , questin ortasında pc kapanıyor deliriyorum işin özeti inat oldu bende.

bu da videosu

Tam tersi bence hiç saçma değil.En azından oyunda kendine yapacak bir şey, bir amaç bulmuşsun.Benim gibi Orgrimar'da takılmıyorsun saatlerce boş boş

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

bu da videosu

Tam tersi bence hiç saçma değil.En azından oyunda kendine yapacak bir şey, bir amaç bulmuşsun.Benim gibi Orgrimar'da takılmıyorsun saatlerce boş boş

guilde gel pve dışın da tonla saçmalık yapıyoz :D

• ee party kurup yapamıyormuyuz bu questi ?
  • quote:

ee party kurup yapamıyormuyuz bu questi ?

hayır hocam single.
  • 481 pvp item ile imkansıza yakın olur eğer nerflenmedi ise. İlk hafta yapmıştım alt charıma 492 veya 494'dü. chaos boltlarım o zaman 200k vuruyordu :D
  • En az 500 illvl diyorum. Bikere 7dk suren var onuda purification potla artiriyosun yani bossu normalde 7dk da kesmen gerekiyo cunku pitlordu enslavede tutmak sonra doomlordlarda agroo da tutmak icin 7dk max, fazlasi artik oyle bi karisiyoki. Doomlordlarda agroomu tutacan pitlordu tekrar enslavi edecen wildimpleri felflameli yakacan boss chaosbolt atiyosa cdlerimi acacan uzerimde dot varsa onumu silecen canin azsa pitlorddan heal basicam pitlordun cani azsa onumu heallicen boss tan tek yemek icin charge mi atacan anam isler moka sariyo 7 dk dan sonra. Yani 7dk da kesemiyosaniz birakin gitsin. 5.4 te gobeginizi kasiyarak kesersiniz. 496 ilvl lockumla %20 can birakip 10-15 kere yattim demekki ilvlim yuksek olsa kesiyomuşum. Zaten ahden aldim kitabi 8k ya. Bide repaire 2 k bayildim. Siz siz olun 500ilvldan once denemeyin psikolojiniz bozulur.

Buarada sadece destro icin degil. Demonoloji lockunda demon formu yesil oluyo boss gibi. Bugun godadan dustu kitap lockun teki aldi kitabi diger lockta agladi. Peh para var huzur var kim ugrasicak %1 drop ratei olan kitabi al ahden babalar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 7 Temmuz 2013; 23:50:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 480de kestim ben. 5.2 geldikten 10 gün sonra kesmiştim.10 gün sonra çünkü 10 gün kitabı farmladım.En az 500 olayı yok. Sadece class hakimiyeti istiyor. Pot ilede süresini arttırmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vilgefortz of Roggeveen -- 8 Temmuz 2013; 0:02:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

480de kestim ben. 5.2 geldikten 10 gün sonra kesmiştim.10 gün sonra çünkü 10 gün kitabı farmladım.En az 500 olayı yok. Sadece class hakimiyeti istiyor. Pot ilede süresini arttırmamıştım.

En az 500 7 dk da kesmek icin. Cunku diger turlu gorev sapitmaya basliyo ardi arkasi kesilmeyen wildimpler hedef degistiren doomlordlar işi iyice zorlastiriyo. Yani normal olan 7dkda kesebilecek geara sahip olmak. Blizz bu bossu keserken purification potu kullanmak zorunda birakmaz milleti zaten. Tabi kesen kesiyo gene 480 le ama yuzdeye vursan okadar azki. Helal olsun sanada ben kesemedim 3 gunumu harcadim 490 ilvlda. Dedigim gibi canini bayagi az birakip defalarca ölünce dedim demekki iş gearda. Misal videolarda adamin normal skilleri 70k vuruyo benimkiler 45k. Oyuzden o 6dk da rahatca kesiyo ben ise 10dk dan fazla ter dokuyorum kesemiyorum. Demekki rahatca pot kullanmadan kesmek icin 500+ ilvl gerek. Yoksa benim gibi 2k da repaire verirler.

Edit: simdi gordum pot kullanmamişsin, peki dps n nasil yetiyo. Gecen 520 ilvl adam bana potsuz yapamazsin dedi sen 480 de potsuz yapmişsin. Hayret keske videoya cekseydin cidden merak ettim simdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 8 Temmuz 2013; 0:10:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

480de kestim ben. 5.2 geldikten 10 gün sonra kesmiştim.10 gün sonra çünkü 10 gün kitabı farmladım.En az 500 olayı yok. Sadece class hakimiyeti istiyor. Pot ilede süresini arttırmamıştım.

En az 500 7 dk da kesmek icin. Cunku diger turlu gorev sapitmaya basliyo ardi arkasi kesilmeyen wildimpler hedef degistiren doomlordlar işi iyice zorlastiriyo. Yani normal olan 7dkda kesebilecek geara sahip olmak. Blizz bu bossu keserken purification potu kullanmak zorunda birakmaz milleti zaten. Tabi kesen kesiyo gene 480 le ama yuzdeye vursan okadar azki. Helal olsun sanada ben kesemedim 3 gunumu harcadim 490 ilvlda. Dedigim gibi canini bayagi az birakip defalarca ölünce dedim demekki iş gearda. Misal videolarda adamin normal skilleri 70k vuruyo benimkiler 45k. Oyuzden o 6dk da rahatca kesiyo ben ise 10dk dan fazla ter dokuyorum kesemiyorum. Demekki rahatca pot kullanmadan kesmek icin 500+ ilvl gerek. Yoksa benim gibi 2k da repaire verirler.

Edit: simdi gordum pot kullanmamişsin, peki dps n nasil yetiyo. Gecen 520 ilvl adam bana potsuz yapamazsin dedi sen 480 de potsuz yapmişsin. Hayret keske videoya cekseydin cidden merak ettim simdi.

zaten 5.2 geldikten 10 gün sonra kestim anca düşürmüştüm kitabı ve haliyle 480 ilvl vardı..Bossta dps çok önemli değil aslında. Class hakimiyeti tek olay. Çünkü warlockun tüm skillerini kullandırtıyor sana.Impleri cabuk temizleyip, felhunterlar ile zaman kaybetmemen gerekiyor. O 520 adamla ilişkini kes bence Ben 480 iken boss ile aynı anda öldüm green fire'ı aldım fakat quest bugda kaldı. Questin durmasına rağmen green fire vardı üstümde. Hiç uğraşmadım ve şuanda 525 gearım var. 2 hafta önce Quest durmasın artık dedim gideyim hemen indireyim diye cıktım yola ve 4. dakikada kestim bossu.500 üstü fazla bu quest için.480-490 ile kesilmesi gerekiyor aslında. O ilvllerde kesersen class hakimiyetini kanıtlamış oluyosun.

• ilk quest geldiginde adaya gittim.. daha quest nasıl başlanıyor haberim yok.. mumta up yazdı biri .. bende nedir mumta diye kalabalıgı takip edip rare'e bir kaç kez vurdum öldü ve kitap bana geldi
  • hemen denemeye gidiyorum dayanamadım şimdi ayrıca evet quest bütün warlock skillerini kullandırıyo, yani yaparken tam bir warlock olduğunu hissediyosun :)

edit: 2 kez denedim ilkinde 1m canı kaldı bossun süerm doldu öldüm. purification potu vardı ama jadeserpent potu basmıştım öylesine oyüzden purification pot deaktif oldu tamamen benim mallığım yani. ikinci seferdede bossun üzerime attığı debuff 14dk süre gösteriyodu dedim nasıl bug bu neyse iyi hertürlü keserim vaktim var, tabi 7dk sonra debuff ın süresi bitmemesine rağmen öldüm şok oldum çünkü 4m canı kalmıştı. bugdan gittik buseferde işte. neyse hadi bakalım 3. yü deniyorum. dayanamadım yazdım

edit: 11. denememde aldım sonunda :D 2m canı kaldı gözümü kararttım bütün ofansif defansif nekadar cd varsa patlattım hemen kesmek için ve ben cdleri patlatır patlatmaz chaos bolt cast etmeye başladı ve 500k canı kala bana tek attı öldüm ve nasıl bi şanstır elim anında soulstone a gitti ve boss resetlenmeden doğdum çaktım bi tane bitti oh be ne çektim arkadaş ben bu bosstan. ilvlim 496 bu arada. purification pot bastım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 8 Temmuz 2013; 13:25:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

hemen denemeye gidiyorum dayanamadım şimdi ayrıca evet quest bütün warlock skillerini kullandırıyo, yani yaparken tam bir warlock olduğunu hissediyosun :)

edit: 2 kez denedim ilkinde 1m canı kaldı bossun süerm doldu öldüm. purification potu vardı ama jadeserpent potu basmıştım öylesine oyüzden purification pot deaktif oldu tamamen benim mallığım yani. ikinci seferdede bossun üzerime attığı debuff 14dk süre gösteriyodu dedim nasıl bug bu neyse iyi hertürlü keserim vaktim var, tabi 7dk sonra debuff ın süresi bitmemesine rağmen öldüm şok oldum çünkü 4m canı kalmıştı. bugdan gittik buseferde işte. neyse hadi bakalım 3. yü deniyorum. dayanamadım yazdım

edit: 11. denememde aldım sonunda :D 2m canı kaldı gözümü kararttım bütün ofansif defansif nekadar cd varsa patlattım hemen kesmek için ve ben cdleri patlatır patlatmaz chaos bolt cast etmeye başladı ve 500k canı kala bana tek attı öldüm ve nasıl bi şanstır elim anında soulstone a gitti ve boss resetlenmeden doğdum çaktım bi tane bitti oh be ne çektim arkadaş ben bu bosstan. ilvlim 496 bu arada. purification pot bastım.

tebrik ederim hocam ^^ bizim dün gece deneidk fakat hem ilvl düşük hemde pvp olduğu için hit cap yetişmediğinden kaynaklı yapamadık. biraz lfr yapıp pve item dizim öyle deneyeceğiz. hayırlısı bakalım .

• ilk ciktiginda ben dahil bazilari kose olmustu. 3 gunde 3 tane tome dusurmustum. ilkini 70k dan ikincisini 55k dan 3. sunude 50k dan satmistim. 3 gunde 175k gold blizzin warlocklara muthis bir kiyagi idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

ilk ciktiginda ben dahil bazilari kose olmustu. 3 gunde 3 tane tome dusurmustum. ilkini 70k dan ikincisini 55k dan 3. sunude 50k dan satmistim. 3 gunde 175k gold blizzin warlocklara muthis bir kiyagi idi.

size kıyak şanssız olanlara kazık.. bir quest item neden bu kadar rare olur anlamıyorum.. bana ilk seferde düştü ama haftalarca farmlayanlara acıdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

ilk ciktiginda ben dahil bazilari kose olmustu. 3 gunde 3 tane tome dusurmustum. ilkini 70k dan ikincisini 55k dan 3. sunude 50k dan satmistim. 3 gunde 175k gold blizzin warlocklara muthis bir kiyagi idi.

size kıyak şanssız olanlara kazık.. bir quest item neden bu kadar rare olur anlamıyorum.. bana ilk seferde düştü ama haftalarca farmlayanlara acıdım..

o kadarda zor degil aslinda. rareleri araliksiz kesiyorduk biri olunce hemen digeri spawn oluyodu. o drop oranlariyla o tome en fazla 5-6k etmeliydi bence ama ilk baslarda 100k gibi rakamlara bile alici buldu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.