Şimdi Ara

WTFast ile 50 ping Mümkün :) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
37
Favori
76.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki deneme sürümü biterse ne yapacaz beyler ?
  • premium almış bulunmaktayım pingim 54, programı kapatınca 105-109 arsı değişmekte. 54 ile 110 ping arsında benim için dağlar kadar fark var. gerek farm yapma gerekse mouse hareketleri 54 ping ile daha akıcı.. uzun bir süre 54 pingle oynadıktan sonra 110 ping ile oynayınca bir kere afallıyorsunuz.
  • Acayip farkettiriyor ya.
  • Sabit 45 ping'le oynuyorum gerek yok ama,bi ara denemiştim çalışıyor.

45 ping'den 27 ping'e düşmüştü öneririm denemenizi.
  • D Nihilus kullanıcısına yanıt
    Germany kısmından DE2 seç
  • deneme sürümü biterse pcdeki tarihi geri alın kenksler xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program ise yariyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Normalde 45 ping aliyirum denesemmi

benim dsmart net 48 alıyor sabit program ile 30-32 arası alıyorum ,ttnet 100-110 arası alıyor 70-80 lere kadar düşürdü bence dene bu arada TTNET farkı
  • bana en iyi de7 veriyor o da 51 ping zaten bütün serverlars ping atıp en iyisini seçebiliyorsunuz manuel olarak

• beyler bu wifide calismiyor mu denedim nete bagli olmasina ragmen programi acinca network connection issue hatasi veriyor ve internet bagli gozuksede hicbir siteyede girmiyor programi silmedende duzelmiyor yardim edecek lutfen ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki farklı bölgelerden giriş nedeniyle ban sorunu olur mu eski oynadığım bir oyunda ban nedeniyle de

• quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

crack falan yüklemedim daha en başında logine basınca direk uyarı veriyor internet bağlantısı yok diye.Programı tamamen sildikten sonra anca internet geri geliyor.Anlaşılan sadece bende oluyor bu hata

Aynı sorun bendede var bu ve lotro oyununun indiricisini kullanınca ağ bağlantısı sarı ünlem geliyor
    Güvenllik duvarıyla da alakalı değil
    sanırım telefondan usb internet kullandıgımız için usb portuyla uyumlu calısmıyor
  • Teşekkür ederim bu program için :) Programı kullanmadan önce pingim genelde 90-500 arası dalgalanmalı bir şekilde oluyordu programı kurduktan sonra pingim sabit ve sanırsam o an programı açtığımda yoğunluğa bağlı olarak en fazla 70 oluyor. Program gerçekten çok faydalı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByHsyN34

quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

crack falan yüklemedim daha en başında logine basınca direk uyarı veriyor internet bağlantısı yok diye.Programı tamamen sildikten sonra anca internet geri geliyor.Anlaşılan sadece bende oluyor bu hata

Aynı sorun bendede var bu ve lotro oyununun indiricisini kullanınca ağ bağlantısı sarı ünlem geliyor
    Güvenllik duvarıyla da alakalı değil
    sanırım telefondan usb internet kullandıgımız için usb portuyla uyumlu calısmıyor

bendede aynısı oluyor bunu çözebilen yok mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vpninn calısması icin illa oyunamı girmemiz gerekiyor bende bisey farketmedide

• arkadaslar 90 olan pingim bu programla 160 a cıkıyor neyde yanlıs yapıyorum
  • active connection 0 yazıyor programda ve ping aynı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drandanmete

arkadaslar 90 olan pingim bu programla 160 a cıkıyor neyde yanlıs yapıyorum

Bugun genel bi sorun var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpFatih

quote:

Orijinalden alıntı: drandanmete

arkadaslar 90 olan pingim bu programla 160 a cıkıyor neyde yanlıs yapıyorum

Bugun genel bi sorun var hocam

sagol dostum bende sorunun bende oldugunu zannetmistim umarım kısa sürede cözülürde denerim programı
  • Normalde 90 Civarı olan Pingim DE1 seçince 106 DE2 Seçince 70 oldu. Daha azalırmı acaba DE1,2,3 hangisi seçilmeli?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.