Bildirim
WTS 5 Lv GUild SATURN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
65 m? şaka olmalı herhalde -
65m.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Van HaLLen
65 m? şaka olmalı herhalde
Guildi 5 levele getirebilmek için harcanan para 50m dir. her level atlatmada para veriyoruz npc ye. + tanınmıs bir guild ve suan 50 kişi blunuor. 700k kullanılmayı bekleyen gp si var. bence 65 bile az dusununce. ama zaten bu parayı bi arkadasıma vericem oyunu bırakıyorum. biranonce satılsın.. -
:D Bizde 10M Gp Var Heralde :) Ong Farmla Yapın Gecinde Bu Sekilde Satamazsın İsteğe Özel Kassan Daha Kolay Olur -
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
:D Bizde 10M Gp Var Heralde :) Ong Farmla Yapın Gecinde Bu Sekilde Satamazsın İsteğe Özel Kassan Daha Kolay Olur
Süleyman abi hala sp kasmaya devam ediyor musunuz..?
Ben düşünüyorum saturn'e dönmeyi.. -
Dedigim gibi oyunu bırakmayı dusunuyorum bir sureligine guildi o yuzden satıyorum. oyundada bazen duyuruyorum. belki almak isteyen olabilir. sonucta 5 lv bi guilde sahip olmak o kadar da onemsiz bişe degil bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X