Şimdi Ara

WTS LVL 82 WİZARD ( XIAN )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

WTS LVL 82  WİZARD ( XIAN )

Arkadaslar Charimi istemiyerekte olsa satıyorum başlıkta yazdıgım gibi xian serverında dır.

*Depo full olarak teslim edicem
    *90 lvl icin hazırlanmıs elementler ve elixirlar mevcuttur hatta depoda yer yok suan :).
    *Yan 3 charda ull weapon ve pro elixir mevcuttur.

*Izmırden isteyen arkadas olursa elden teslim edebilirim kendisi charida gorebilir.
    *1 aylık silver pre mevcuttur.
    *serverın sevilen bir karakteridir kesinlikle kimseyle sorunu yoktur her hangi bir europe party de cok rahat yer bulabilir ( bu konulara önem veren arkadaslar icin ).
    *Sadece silahın resmi mevcuttur itemler 80 lvl göre hazırlanmıştır.90 lvl geldiği icin yeni itemler hazırlanmamıştır.

*Fiyat konusunda buraya bir şey yazmıyorum yalnız fiyat bir wizard icin makul düzeyde.
    *İletişim icin serkanguvenen@hotmail.com

Saygılarımla
    Serkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can35 -- 2 Haziran 2008; 11:10:26 >

• Charın Fiyatı Ne Kadar Kardeş...
  • up konu günceldir
  • CHAR NE KD KARDES
    BENİ MSN EKLE
    nurullah_11111@hotmail.com
  • crossnuri herkese 1500 lira ama sana 2000 lira

ok?
  • konu günceldir

Char lvl 82 olmuştur ancak fiyatı hala aynıdır ilgilenen arkadaşlar.Charın elinde 80+5 blue lu staff vardır fiyasa değeri 70-80m dir 72+5 staff hala durmaktadır.

serkanguvenen@hotmail.com adresinden ulaşabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can35 -- 1 Haziran 2008; 16:34:04 >
  • Oo serkan abi hayırlı olsun charı 82 yapmışsın.Tanımamışsındır ben Gülen Netten orda takılıyodum görmüştm seni bi kaç kere Cabbarla falan konuşuodun.Nese hayırlı satışlar serkan abi inş satılır char
  • Saol Teşekkür ederim inş. en kısa zamanda satılır.
  • hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chorumlu -- 7 Haziran 2008; 12:50:45 >
  • Takas düşünürsen Uranüs(new) de 76 olucak bir bowum var içinde 650 m goldu skiler gayet gzl task düşünürsen pm ni bekliyorum.
    Çara bir bak istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_23756921/mpage_1/key_//tm.htm#23790649
  • abi beni tanırsın ben aydınlıyım eger ki charı 250 ye verrisen alırım o kadar var :S msn tir_mehmet@hotmail.com
  • hala satılık mı?
  • up
  • TAKAS İSTERSEN 79 LV FULL İNT NUKERİM VAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.