Şimdi Ara

Wudang Kung Fu vs Shaolin Kung Fu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes wing chun'un gösteri olduğunu kungfu'nun gerçek bir sanat olduğunu yazmış fakat bildiğim kadarıyla tam tersi.Kungfu gösteri amaçlı yapılıyordu, wing chun da sokak dövüşleri için geliştirildi.Yanlışım varsa düzeltiniz.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alinti: The wind blow

o zaman sen niye tanimadigin sporlar hakkinda yok yener döver diye konusabiliyorsun bu hakki sana ne veriyor ulan ne absürd adamlarsiniz git muay thai antremanina 1 gün gönüllü olarak katil isinma hareketide demiyorum ilk 10 dakikada yere göçersin heleki torbaya low kick veya normal boks çalis hayatini kaydirirsin niye sen o sporu daha önce yapmadin be bu yüzden rahatça atip tutuyorsun sen thai boksun yumrugunu yersen hadi kroseden kaçsan bile bosa gitmez merak etme biz dirsegimize kullaniyoruz o diresek bile seni komalik eder

geçmiste karate yaptigim yillarda 2 saat agir antremanin üzerine dövüsürdük. ayrica evde kum torbam var. sürekli kum torbasinda çalisiyorum. ayrica muay thai ve boks hakkinda da baya bir bilgim var.
    ayrica biz wing tsun'da hem kroseden kaçma egiliminde degiliz hem de kaçsak bile bosa giden kroseyi dirsege çevirmek gibi ucuz numaralari yemeyiz.
    güldürdün beni yine

• quote:

Orijinalden alynty: ktulgar15

Hiç bir stil di?erlerinden üstün de?ildir.Bunu bir anlayamadyn.Çok fazla ego var.Günün birimde sa?lam bir dövü?çü ile taky?acaksyn.Wing chun yetene?ine güveneceksin.Daya?y yiyip oturacaksyn.

Stiller dövü?mez.Stilini kim daha iyi uygularsa o kazanyr.Ben ego çaty?masyndan dolayy 10 yyllyk wing chun cu ile 10 yyllyk muay thai cinin dövü?ünü görmü?tüm.Birbirlerine üstünlük kuramamy?lardy.Ykisi ciddi ?ekillerde yaralanmy?tylar.

wing tsun hepsinden üstündür. hakkiyla 12 sg diplomasini alan adami baska stillerden kimse yenemez.

• quote:

Orijinalden alinti: KungFuSever

quote:

Orijinalden alinti: ktulgar15

Hiç bir stil digerlerinden üstün degildir.Bunu bir anlayamadin.Çok fazla ego var.Günün birimde saglam bir dövüsçü ile takisacaksin.Wing chun yetenegine güveneceksin.Dayagi yiyip oturacaksin.

Stiller dövüsmez.Stilini kim daha iyi uygularsa o kazanir.Ben ego çatismasindan dolayi 10 yillik wing chun cu ile 10 yillik muay thai cinin dövüsünü görmüstüm.Birbirlerine üstünlük kuramamislardi.Ikisi ciddi sekillerde yaralanmistilar.

Kardesim nasil hiçbir sitil birbirinden üstün degildir ? sen showmen'lerin sporu wing tsun ile kung fu,muay thai,bjj gibi sporlari bir mi tutuyorsun ?
    wing tsun'un en iyisi yip man bile gelse bir muay thai,bjj,kung fu iyi bir egitmenini dövemez.bunu anlayin artik,zincir yumrukla adam mi dövülür be kardesim..simdi yine birisi çikacak göz oyuyoruz diyecek,göz oymada tamamen bir efsaneden ibarettir.yip man bile sokakdan hiçbir dövüs sporu ile ilgilenmeyen birisi ile dövüsse göz oyamaz.bunlara inanmak için aptal olmak gereklidir. bu arada teknikler falanda tamamen hikaye,bu teknikleri normal yasantida kullanilabilecek teknikler degildir..

Hiç wing tsun çalismadan wing tsun tekniklerine hikaye demen abesle istigal. ayrica wing tsun show sporu degil bir savas sanatidir. shaolinde show unsurlari,gereksiz ve zor hareketler cok daha fazladir.
    wing tsun hepsinden cok cok daha üstündür. bunu kabul edemeyenler bir gün yanildiklarini anlayacaklardir.

• al işte gene başladın pert ederim havalarına evet atıp tutuyorsun araştırman sadece yetmez bizzat uygulamakta önemli sen sholin çalışan varmış pert etmiş vbvbvb

ağır antreman geçmişi adı üzerinde 1 yıl önce yaptığın ağır antremanla bu yıl yapılan antreman bir değil wt de yeme ihitmalin düşük falanda değil sen dirseği engellemeye kalkarsan düşük ihtimal adamın boşuna geldi kaçtın adam göğüs tarafına dizini geçirir rostoya dönersin anlıyıcağın sen önce bu aşırı gereksiz egondna kurtul sonra gel spor yorumu yap yaşından şüphelenmeye başladım bu lafları sadece 14-17 yaştaki kişiler söyler

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: wingtsunfighter

quote:

quote:

Orijinalden alinti: ktulgar15

Hiç bir stil digerlerinden üstün degildir.Bunu bir anlayamadin.Çok fazla ego var.Günün birimde saglam bir dövüsçü ile takisacaksin.Wing chun yetenegine güveneceksin.Dayagi yiyip oturacaksin.

Stiller dövüsmez.Stilini kim daha iyi uygularsa o kazanir.Ben ego çatismasindan dolayi 10 yillik wing chun cu ile 10 yillik muay thai cinin dövüsünü görmüstüm.Birbirlerine üstünlük kuramamislardi.Ikisi ciddi sekillerde yaralanmistilar.

Kardesim nasil hiçbir sitil birbirinden üstün degildir ? sen showmen'lerin sporu wing tsun ile kung fu,muay thai,bjj gibi sporlari bir mi tutuyorsun ?
    wing tsun'un en iyisi yip man bile gelse bir muay thai,bjj,kung fu iyi bir egitmenini dövemez.bunu anlayin artik,zincir yumrukla adam mi dövülür be kardesim..simdi yine birisi çikacak göz oyuyoruz diyecek,göz oymada tamamen bir efsaneden ibarettir.yip man bile sokakdan hiçbir dövüs sporu ile ilgilenmeyen birisi ile dövüsse göz oyamaz.bunlara inanmak için aptal olmak gereklidir. bu arada teknikler falanda tamamen hikaye,bu teknikleri normal yasantida kullanilabilecek teknikler degildir..

Hiç wing tsun çalismadan wing tsun tekniklerine hikaye demen abesle istigal. ayrica wing tsun show sporu degil bir savas sanatidir. shaolinde show unsurlari,gereksiz ve zor hareketler cok daha fazladir.
    wing tsun hepsinden cok cok daha üstündür. bunu kabul edemeyenler bir gün yanildiklarini anlayacaklardir.

senin wing tsun hocan hiç güç antrenmani çalisiyor mu ? hayir
    wing tsun hocanin 2 yumrukluk cani var gelmis burada yok wing tsun falan filan salliyorsun,o küçümsedigin kung fu rahipleri senin hocani 2 yumrukta komalik etmezse bende birsey bilmiyorum.senin hocan isterse eline antrenmanlarda kullandiginiz aptal eskrim sopalarindan alsin,yinede bir halt yiyemez.

bosu bosuna burada aptal aptal seyler söyleyip kendini iyice rezil etme.

öncelikle hocami karistirma.
    ikinci olarak sen o oyuncak sopalari üzerlerinde kiriyorlar diye onlari dayanikli zannediyorsun. yazik ne kadar da cahilsin. saglam bir sopayla vur bakalim ne oluyor.

• @Wingtsunfighter kardeşim senin arkadasin çini henan şehrinde mi yaşıyor acaba ? Çünkü shaolin kung fu eğitimi verilen gerçek tapinaklar sadece henan şehrinde vardır.
    Diğer ülkelerdeki okullarda hiçbir zaman %50 eğitim bile alamazsin.
    Bu arada sen kim oluyorsunda shaolin kung fu yapanı dövdüm diyorsun ? Sen hayatında hiç gerçek bir keşiş gördün mü?
    Emin deden bile gelse orta sınıf bir keşiş dövemez.Boş boş konuşma..

• @sineklibakkal kung fu show sporu demişsin söyle bakalım neden show sporu?
    Wing tsun sokak için geliştirdi peki, neden bir hocaniz bile sokakda hic kavgaya girmedi?
    Sokakdaki adamı zincir yumrukla mi döveceksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal

Herkes wing chun'un gösteri olduğunu kungfu'nun gerçek bir sanat olduğunu yazmış fakat bildiğim kadarıyla tam tersi.Kungfu gösteri amaçlı yapılıyordu, wing chun da sokak dövüşleri için geliştirildi.Yanlışım varsa düzeltiniz.

yüzde yüz haklısın :) sen işi çözmüşsün reis :D

• quote:

Orijinalden alıntı: KungFuSever

@Wingtsunfighter kardeşim senin arkadasin çini henan şehrinde mi yaşıyor acaba ? Çünkü shaolin kung fu eğitimi verilen gerçek tapinaklar sadece henan şehrinde vardır.
    Bu arada sen kim oluyorsunda shaolin kung fu yapanı dövdüm diyorsun ? Sen hayatında hiç gerçek bir keşiş gördün mü?

ankara'da bir tane kayseri şehrinde de 2 tane shaolin kung fu hocası var. ve gerçekten de işlerinde çok iyiler. sen o keşişleri gözünde çok büyütmüşsün. bırak wing tsuncu'yu bir boksörün tek yumruğu bile onlara yıldızları saydırır.

• quote:

@sineklibakkal kung fu show sporu demişsin söyle bakalım neden show sporu?
    Wing tsun sokak için geliştirdi peki, neden bir hocaniz bile sokakda hic kavgaya girmedi?
    Sokakdaki adamı zincir yumrukla mi döveceksin?

aslında shaolin kung fu show sporu değil ama ilkel bir sistem. ve bir sürü gereksiz riskli hareket içeriyor.
    sokaktaki adamı hangi teknikle döveceğimiz duruma göre değişir. ayrıca zincir yumruğu da küçümsemeyin doğru bir şekilde atılırsa tek başına silahtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5966A6FE1

quote:

@Wingtsunfighter kardeşim senin arkadasin çini henan şehrinde mi yaşıyor acaba ? Çünkü shaolin kung fu eğitimi verilen gerçek tapinaklar sadece henan şehrinde vardır.

ankara'da bir tane kayseri şehrinde de 2 tane shaolin kung fu hocası var. ve gerçekten de işlerinde çok iyiler. sen o keşişleri gözünde çok büyütmüşsün. bırak wing tsuncu'yu bir boksörün tek yumruğu bile onlara yıldızları saydırır.

Alıntıları Göster
    @wingtsunfighter güldürme beni,bu dolandırıcının herhangi bir rahipten sertifikası bile yoktur..(12-15 yılda bir usta olunur bu taş çatlasın 35 yaşında ne ara çine gittide eğitim aldı ? ) eğer gerçekten bir shaolin kung fu ustası ise kaçıncı jenerasyondan ?
    hemde böyle shaolin antrenmanı mı olur ? senin kafa gitmiş be kardeşim.

• adamlar buna gidiceğine baleye gitseymiş %100 bale ve akrobasi yapıyor bunlar

• paylaştığınız videoya göre gayet iyi antreman yapıyorlar. shaolin kung fu zaten akrobasik ve zor hareketler üzerine kuruludur.akrobatik yönden geliştirilmeyen kişi shaolin kung fu'yu eksik yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: wingtsunfighter

paylaştığınız videoya göre gayet iyi antreman yapıyorlar. shaolin kung fu zaten akrobasik ve zor hareketler üzerine kuruludur.akrobatik yönden geliştirilmeyen kişi shaolin kung fu'yu eksik yapar.

Krdes attığın video ile Kayseri'de yapılan sözde kung fu çok farklı. Video da ilk başta yapılan formlardir.kung fu da onlarca silahli ve silahsiz form vardır.
    Her gün bu formları yapmak zorundasındir.
    Daha snra gosterilenler ise esneme hareketleridir.
    Kayseridekinin gram kung fu ile alakası yoktur,birisi sakal bırakmış shaolin okulu açmış sözde usta. eğer gerçek kung fu kesisleri ise bende bu işi bırakırım,saçmalama ALLAH aşkına.

• quote:

quote:

paylaştığınız videoya göre gayet iyi antreman yapıyorlar. shaolin kung fu zaten akrobasik ve zor hareketler üzerine kuruludur.akrobatik yönden geliştirilmeyen kişi shaolin kung fu'yu eksik yapar.

Krdes attığın video ile Kayseri'de yapılan sözde kung fu çok farklı. Video da ilk başta yapılan formlardir.kung fu da onlarca silahli ve silahsiz form vardır.
    Her gün bu formları yapmak zorundasındir.
    Daha snra gosterilenler ise esneme hareketleridir.
    Kayseridekinin gram kung fu ile alakası yoktur,birisi sakal bırakmış shaolin okulu açmış sözde usta. eğer gerçek kung fu kesisleri ise bende bu işi bırakırım,saçmalama ALLAH aşkına.

kardeş benim arkadaşım kayserideki 2 kung fu salonunda da öğrenciydi. ve taoları öğretiyorlardı. ayrıca hocaları çok iyiydi. sarhoş çapulcu ve bıçak tekniklerini bile biliyordu. kayserideki hoca gerçekten de bu işte iyi.aşağıda bir video 2 tane de resim var.

https://www.facebook.com/227300320642714/photos/pb.227300320642714.-2207520000.1442517858./388436767862401/?type=3&theater
    https://www.facebook.com/227300320642714/photos/pb.227300320642714.-2207520000.1442517858./361703423869069/?type=3&theater

• Videonun başında yapılan hareketlerin sarhoş stil formlari ile uzaktan yakından alakası yoktur..
    Malesef bu gençler,dolandiricilardir anla artık bunu...
    Adamlarn facebook adresinde bile kaçıncı jenerasyondan oldukları yazmıyor,sen gelmiş bunları savunuyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal

Herkes wing chun'un gösteri olduğunu kungfu'nun gerçek bir sanat olduğunu yazmış fakat bildiğim kadarıyla tam tersi.Kungfu gösteri amaçlı yapılıyordu, wing chun da sokak dövüşleri için geliştirildi.Yanlışım varsa düzeltiniz.

yüzde yüz haklısın :) sen işi çözmüşsün reis :D

Eyvallah

• quote:

Videonun başında yapılan hareketlerin sarhoş stil formlari ile uzaktan yakından alakası yoktur..
    Malesef bu gençler,dolandiricilardir anla artık bunu...
    Adamlarn facebook adresinde bile kaçıncı jenerasyondan oldukları yazmıyor,sen gelmiş bunları savunuyorsun.

bak sana shaolinci adamlar çindekilerden iyi demiyorum. sadece dolandırıcı değiller diyorum. hem sen sarhoş stilini nereden biliyorsun da "adamlar doğru yapmıyor sallıyor diyorsun"? neye dayanarak söylüyorsun bunu? bildiğin sarhoş stili videosu mu var? o videodakilerle bu videodakiler çelişiyor mu? eğer öyle diyorsan o videoyu paylaş ben de karşılaştırayım. bu şekilde kanıtlamış ol.

• www.youtube.com/watch?v=iBBE4JjBrO8

Sarhoş stil formu bu şekildedir,formlarda bacakları açıp aptal saptal ayak hareketleri yapmak yoktur.
    Bu arkadaşlar jack chan filmlerine özenmisler sahte okul falan açmışlar ama malesef olmamış..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.