Şimdi Ara

wukong buff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wukong a buff gelir mi sizce? ona göre refund ticket ı atıcam?

• bence şuan dengeli geleceğini sanmıyorum. ama ultisi birazcık bufflanabilir.
  • wickd falan latede etkisiz bu itemler başkasında olsa dağıtırdı tarzı bişeyler demiş streamde(forumda okudum)
  • Bence gelebilir ultisi nin 1.lvl daki dmg ı çok çok düşük bi çok champ ulti açılınca kill almaya müsaittir ama bu biraz öyle değil :) q su biraz bufflanabilir w si de bana göre kullaşlı kaçmak için değil de tf ın ortasında tanklayarak w a basabilir ve klonu tanklatabilirsiniz :)
  • dandik hero rankedda alana sövüyorum
  • gelir gibi pek etkili bi hero değil görünmezlik olayı shaco veya akali ile kıyaslaamaz çok berbat 1.5 saniye ve slow yediğiniz an ordan uzaklaşma/kaçma/kurtulma/öldürme/ ihtimaliniz çok düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

gelir gibi pek etkili bi hero değil görünmezlik olayı shaco veya akali ile kıyaslaamaz çok berbat 1.5 saniye ve slow yediğiniz an ordan uzaklaşma/kaçma/kurtulma/öldürme/ ihtimaliniz çok düşüyor

Tek kişiye kullanılan ulti skillerinde çok işe yarıyor. Mesela Malzahar.

Millet niye sevmedi bilmiyorum ama bence gayet iyi bir hero. Bu arada konuyu açan arkadaş, Wickd sadece earlye ufak bir buff gerekiyor yorumunu yaptı. Zaten oynadığı o maçta dağıtmıştı.

Replay:http://www.own3d.tv/video/166340/Wickd_soloqueueing_with_dat_monkey_king_np

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 28 Temmuz 2011; 22:08:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    11 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

gelir gibi pek etkili bi hero değil görünmezlik olayı shaco veya akali ile kıyaslaamaz çok berbat 1.5 saniye ve slow yediğiniz an ordan uzaklaşma/kaçma/kurtulma/öldürme/ ihtimaliniz çok düşüyor

katılıyorum monkeyi kovalarken hareketsiz kalırsa kaçtıgı yöne doğru ilerlemeye devam et hemen önünde tekrar beliriyor zaten. biraz görünmezlik süresi uzasa yada ilizyon hareketettirilse yada az sıçrama yapsa iyi bi skill olabilir.
  • Ben geri vermeyi düşünüyorum 6300 ' e pekçok şahane hero varken Wukong en son alacağım olur en azından şuanki düşünce öyle bir tek clon ile milleti deli etmekten keyif aldım o kadar
  • w skill'ini 2 sn. yapabilirler bir de ultiyi early gamede daha çok vurmasını sağlayabilirler bence
  • http://i55.tinypic.com/263zsw4.jpg

son oyunum. Hem de Rus arkadaşlar sayesinde Nunu-Irelia ikilisine karşı oynadım aşağı lanede. Bence bu Wukong'a laf edenlerin %70'i oynamamıştır bile kendisiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 28 Temmuz 2011; 22:55:29 >
  • Ya bence 6300 lük bir heroya göre az vuruyo arkadaş bi renekton bi irelia değil yani renekton la aynı maça denk geldim adam ezdi geçti ya. Ama bu monkeyle earlyde iş yapamıyosun hemen 2 kişi dalınca hemen ölüyo dalıncada çok iyi damageler çıkaramıyo q skili etkisiz abi ya 14-15 lvlda TF vardı adamı akaliye e-q atıyorum öyle hissedilir bi biçimde hpsi azalmıyor bunu dps olarak oynuyorum ama bir xin, xinide geç 450 lik master yi tyn vs vs aynı itemi kasınca bu monkeyi kesio. Bence kesinlikle buff gelmesi gerekiyo.
  • iyi bir karakter ama söliyim yine 1 yorrick vakası kendisi bufflancak aşırı olcak herkes almaya başlıcak sonra nerf gelicek yine

450 lik yi diye küçümsemişinde bu oyunda o 450 likler neler yapıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 28 Temmuz 2011; 23:08:16 >
  • hocam iki kişi dalınca nasıl ölüyorsun early game de

decoy + flash veya ghost at 3-4 kişi gelse de birşey olmaz genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

http://i55.tinypic.com/263zsw4.jpg

son oyunum. Hem de Rus arkadaşlar sayesinde Nunu-Irelia ikilisine karşı oynadım aşağı lanede. Bence bu Wukong'a laf edenlerin %70'i oynamamıştır bile kendisiyle...

Çözemedim kardeş seniYorick geldiğinde de herkes UP derken çok güzel souçlar çıkarmıştın.Buff geldiğinde sağol riot demiştin.herkesin güçsüz dediği herolarla iyi iş yapıyorsun,böyle devam

• Bence buff nerfden çok fiyatı düşürülmeli 6300e değdiğini düşünmüyorum..
  • Wickd yine Wukong'la oynuyor yeni başladı oyun izleyin.
    http://www.own3d.tv/live/18755/Wickd

Ahan buraya yazıyorum W skilline buff gelecek 1.5 saniye görünmezlik kaçmak için yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 29 Temmuz 2011; 0:06:10 >
  • Wickd 2/0/2 bitirdi ama kısa sürdü zaten oyun 27 dk falandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

iyi bir karakter ama söliyim yine 1 yorrick vakası kendisi bufflancak aşırı olcak herkes almaya başlıcak sonra nerf gelicek yine

450 lik yi diye küçümsemişinde bu oyunda o 450 likler neler yapıyo

450likler neler yapıyoda 6300lerle bi farkı olsun demi yani ? O kadar para veriyoruz elin yi si gelip kesince insan bi garip oluyo :) Bence basic damagesini flnda yükseltmeliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batkay

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

http://i55.tinypic.com/263zsw4.jpg

Çözemedim kardeş seniYorick geldiğinde de herkes UP derken çok güzel souçlar çıkarmıştın.Buff geldiğinde sağol riot demiştin.herkesin güçsüz dediği herolarla iyi iş yapıyorsun,böyle devam

Championda birşey yokki, oynayanda var.
    http://www.own3d.tv/live/38853/SoloMid.net_-_TheRainMan

Rain Man coşturuyor şuan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.