Bildirim
Wukong Clone
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl yahu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Heycan yapıyosun -
w ya bastigin zaman klonu birakiuo ve sanada gorunmezlik veri klon onlara vurup yok.oluyo yakindalarsa tabi klonu kontrol edicek borsey yok yani
O kadar oynadım böyle bişey olmadı tama acıklarsan hocam olayı -
aoe alana vuran skil kullanmışlarsa o sırada muhtemelen etkilenmişsindir. kaçma durumundaysan w ya bastığın gibi koşuna devam et yani 1.5 sn zamanın var boşa harcama :)
not: akşam pbe de denedim gerçekten çok eğlenceli canım çok azalınca ben ölsemde kil alıp öyle öliyim diyen rakip hoyratça karakterini bizim takımı arasına sürüyor ama öldürebildiği sadece klon oluyor bazen o bile olmuyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan22 -- 19 Ekim 2012; 13:00:56 > -
wukong 6300 e değermi sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet192
wukong 6300 e değermi sizce?
bütün herolar değer. -
Klonu kontrol edemiyorsun ki zaten çıkardıktan sonra yerinde durup bir süre sonra etrafına damage verip kayboluyor. -
anlatmayı beceremedim galiba klonu kontrol etmiyorum klon çıkardıktan sonra heroya gönderdiğim ilk komutu yapıyor klon kayboloncuya kadar heroya başka komut gönderemiyorum -
ilk komut falan yok kardeş yanlış görmüşsündür. w skilli hareket ettirilemez. ama s tuşuna basarsan atak yapmazsın adamlar senin w bastıgını zannedebilir oyunu bilenlerle oynuyorsan -
O değilde Kha'zix'in Q pasifi sayesinde Wukong yalnızsa W attığı belli oluyor. Minionlar için daha küçük yalnızlık alanı var ve ilizyonları minion gibi küçük alan ile gösteriyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X