Şimdi Ara

Wukong ilginç bir şekilde tercih edilmiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşımda darius vardı klonuma ultiyle tek attı
  • biraz düz mantık düşünürsek o kadar ayrıntıya gerek yok,ki baştada dediğin gibi animasyon resetlenmesinden bahsediyorum zaten,dediklerimi tekrarlamana gerek yok.zaten ben ne yaparsın ne alırsın diye birşey demedim cok basit anlama ve önlem alma yolları var zaten.sadece senın anlatım seklıne gore shakonun klonuda wukongun klonuda aynı şekilde algılanabilir,ama çok farklı işlevleri ve kullanışları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan1758

topta o kadar da iyi değil Laning kısmında ezilmediği hero yok gibi damage yok anca bi black cleaver Trinitiy Force filan çıkınca bişeye dönüyor Wukong.

damage nasıl yok adamda arp var.q on hit bi sheen alsan hayvani hasar verirsin
    sezon üçün başında midde ağlıyordu millet wukong op diye pota cap gelince oynanmıyor artık
    çok sağlam hero ultisi ttf nin kaderini değiştirir.pasif desen çok iyi skill setide harika... nasıl oluyor da kötü diyebiliyorsunuz anlamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 27 Temmuz 2013; 15:34:56 >

• Kardeş wukong bir exhausta bitiyor bu yüzden tercih edilmiyor
  • e adam duruyorsa ne vuruyosunuz ki ?

bu mantıkla gittim leblancta fakat işe yaramadı. ayna görüntüsünü ahreket ettiriyorum ben duruyorum durana vuruyorlar :D
  • Top için iyi bir tercih değil şuan. Oyunun başında oldukça güçlü olmasına rağmen late de sadece ultisinden ibaret kalıyor. Knock, exhaust vb olaylarla ultisini geçiştirirsen etkisiz kalıyor. Mid için çok daha viable. Klonu kaçmak yerine skill dodgelamak için kullanınca daha başarılı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

Wukong oyundaki en op herolardan biri.Çok iyi kullanan biri tek başına oyunu kazanabiliyor.Geçen karşı takımda Wukong vardı.Sinir etti bizim takımı.Adam yakalanmıyor.Böyle bir champın TR serverinde çok tercih edilmemesi ilginç.

West de ne zaman elise alsam genelde maymun u seçiyorlar ve elise karşı lane de çok güçlü hele senden önce 2 oldu mu xD
  • Yucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    Vurmasan bile wukong u kovalarken klonu bastıgında belli süre gorunmuyor, sende bundan faydalanıp düz gidip turrente yada sağdan veya soldan ormana dogru kacıp rakibin elinden kurtulabilrsin,yani olay klona vurmak değil,kill i elinden kaçırmak meselesi.
  • Ayrıca LeBlanc çok kolay anlaşılıyor adam prosu değilse gerçekmiş gibi ilerletemiyor duruyor 1 sn sonra ilerliyor böylece çok kolay farkediliyor
  • Teamfightlarda o kadar içeri giren bir karakterin o kadar squishy olması onu güçsüz yapıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sNaP_21 kullanıcısına yanıt
    birde wu kong oyuncuları s ye basıp klon taklidi yapar ki bu hareket tr serverında mümkün değildir çünkü klona 5 tane ulti atılır bir anda
  • squishy useless falan bronzelar doluşmuş yine. Hep bir sebep bulunur zaten oynanmayan champlar için.
  • mid game e kadar rakibi fake ye alıştırıp sonra fake atmış gibi olduğum yerde duruyorum kaçtım diye dalmıyo.Tavsiye ederim :D
  • wukong op
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Ultisi iyi ama Laning kısmında eziliyor early game'de özellikle karşına iyi bi Jax gelirse 2 skille gidiyorsun.Mana sıkıntısı çok fazla benim de en sevdiğim champion Wukong ama durum bu.Black Cleaver+Trinity ile iyi damage atıyor ama kasması lazım dediğim gibi laning kısmı çok sıkıntı.
  • arkadaş kahinin karışımını alsan çok daha iyi olur.
  • Lane'de ancak potlarla kalabiliyor ve mana sorunu yaşayabiliyor. Yoksa çok güzel ve lane ve teamfight şampiyonu.
  • wu candır ya
  • Butun ad mid baba champlar nerflendi khazix,talon,zed,jarvan,jayce ama wukong oyle kaldi suan bence midde cok op yemin ediyorum karsidaki ryze a 3 lvlde e+q yapiyorum herifin %40 civari cani gidiyor. E skili zaten mana yemiyor sayilir sadece e at don karsidaki illallah ediyor zaten ve mana hep ful. Ulti zaten ayri bir opluk dunyasi cok kotu gittiginiz bir oyunu cevirebiliyorsun tfde adam gbi ulti atarak.Ben wukongu cok basit ve sıkıcı bir champ oldugu icin oynamiyorum suan fakat cidden opi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.