Şimdi Ara

Wukong ilginç bir şekilde tercih edilmiyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gokhan1758

Ultisi iyi ama Laning kısmında eziliyor early game'de özellikle karşına iyi bi Jax gelirse 2 skille gidiyorsun.Mana sıkıntısı çok fazla benim de en sevdiğim champion Wukong ama durum bu.Black Cleaver+Trinity ile iyi damage atıyor ama kasması lazım dediğim gibi laning kısmı çok sıkıntı.

mana sorun olmuyor ben oynarken.can biraz sıkıntı ama komboyu 1-2 kez yaptıktan sonra rakipte derman kalmıyor hele 6 olduktan sonra iyice korkmaya başlıyorlar wukongtan.
    bence hertürlü gideri olan bir hero.
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Midde daha iyi bi hero topta anca counter picke alabilirsin karşında Vladimir varsa misal.karşıda Irelia varsa ona da iyi oluyor.Ama dediğim gibi karşına sağlam bi Jax,Darius,Lee Sin,Jayce filan gelirse 1.dk da geri kalırsın.Çok mana sıkıntısı var yok diyorsun ama.Kombosu early de gerçekten iyi itemlerını alınca sağlam oluyor ama lane'de tutunması baya zor.6 olunca full hp durabilirsen rakipler bırakta korksun :)
  • Kesinlikle midde daha iyi , sustaini olmaması topta az iş yapmasının nedenlerinden bence.
  • Kim ne derse desin. Warmog + sunfire ile ult ile tfye giren wukongdan korkarım arkadaş. Adc koruman çok zorlaşıyor.
  • Janna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

e adam duruyorsa ne vuruyosunuz ki ?

bu mantıkla gittim leblancta fakat işe yaramadı. ayna görüntüsünü ahreket ettiriyorum ben duruyorum durana vuruyorlar :D

çünkü ayna klonuyla gerçek leblanc farklı renkte
  • bir exhaust çok düşürüyor
  • Topta useless. Karsima geldiginde cok seviniyorum. Squishy, kastirmiyorsun dmg de atamiyor oh.

• quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

Wukong oyundaki en op herolardan biri.Çok iyi kullanan biri tek başına oyunu kazanabiliyor.Geçen karşı takımda Wukong vardı.Sinir etti bizim takımı.Adam yakalanmıyor.Böyle bir champın TR serverinde çok tercih edilmemesi ilginç.

dediğin gibi "TR" serverinde tercih edilmemesi.....
  • Early si kötü lanede kolayca counterlanabiliyor, Counterlamak için kullanılır sadece
  • op değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Topta useless. Karsima geldiginde cok seviniyorum. Squishy, kastirmiyorsun dmg de atamiyor oh.

o zaman sen dari oyna çünkü onun baltası ve zırhı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Jungler

quote:

Topta useless. Karsima geldiginde cok seviniyorum. Squishy, kastirmiyorsun dmg de atamiyor oh.

Dariusum yok qnq oyle tek atmayi sevmiyorum oynuyorum onunla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Jungler

quote:

Dariusum yok qnq oyle tek atmayi sevmiyorum oynuyorum onunla.

• quote:

Orijinalden alıntı: shez

quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

e adam duruyorsa ne vuruyosunuz ki ?

bu mantıkla gittim leblancta fakat işe yaramadı. ayna görüntüsünü ahreket ettiriyorum ben duruyorum durana vuruyorlar :D

çünkü ayna klonuyla gerçek leblanc farklı renkte

onu kendi takımında farklı renk görürsün sadece

• Popüler değilken oynayın işte popüler olunca nerf geliyor ağlıyorsunuz.
  • Kolay counter yiyor garanti bir pick değil.Tek nedeni bu heralde.
  • Bence Wukong mid daha kullanışlı , earlyde agresif oyuna çoğu şampiyonu outfarm bırakabilir . Zed'e karşıda tercih ettiğim başlıca şampiyonlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BHW

birde wu kong oyuncuları s ye basıp klon taklidi yapar ki bu hareket tr serverında mümkün değildir çünkü klona 5 tane ulti atılır bir anda

+1 hatta adamlar açlıktan klonuma ignite atıyor :D
  • Ad kasılsa öyle Kennen, Fiddle gibi Zhonya olmadığı için ulti atar atmaz exhaust yiyip kalıyorsun. Tanky gitsen sadece tek cc yeterli değil, çok yararlı olmaz. Lane'de sustain yok, mana problemi de çekiyor. Aylardır hiç oynamadım herhalde bu sebeplerden dolayı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.