Şimdi Ara

Wukong-Kennen-Hecarim-Jarvan-Trundle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yukarıdaki herolar oynayışları ve skill setleri bakımından çok hoşuma giden herolar hepsi alınacak ama önce hangilerinden başlayayım?

• Kennen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle oynuyorsan j4
    Top oynursan kennen

• Wukong

• Aslında jungle için bu sıralar wukong daha viable. Hecarim metaya uygun değil son zamanlarda. Jarvan 'da Q-E kombosu nerf yediği için biraz sıkıntı çekiyor gank atarken.Wukong iyidir hem top'ta çok rahat oynarsın.
  • 3. sezonda kennen oynanıyordu soloda bır kac defada voyboyun streamlerınde denk gelmıstım baya ıyı iş cıkarıyordu tabı player farkı ıllakı olur ama kullanabıldıkten sonra guzel bır alternatıf soloda
  • Tamam ozaman wukong mu kennen mı ilk alınmalı şu an 3 kennen 2 wukong gidiyor Up Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kennen derim bende. hem 3 rolde çok başarılı olarak oynayabilmesi hemde işlevselliği ile kennen bence bir adım önde wukonga göre. ama wukongda iyidir pişman olmazsın
  • İlk olarak karakterden zevk alabilmen gerekir wukong hem akıl oyunları yapıp hemde rakibini çıldırtabileceğin hero kennene göre eğlenceli wukong al derim o W'su yokmu kaçkere ulti attılar ona oynarken gülme krizine giriyordum
  • Peki wukong almaya karar verdim kennen ı daha sonra alacağım peki shyvana hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu sezon iş yapar mı wukong dan daha mı viabledır deneyenler görüşlerini yazarsa sevinirim
  • j4 ü tavsiye ederim.
  • Wukong

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.