Şimdi Ara

Wukong mu Jarvan mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buyruğumdur bu iş bitecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J4
  • jarvan amele herosu ne oyun taşır ne iyi damage atar ne de mükemmel bir tank . Wukong al w flash e ulti kombonu yap hayatına devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

jarvan amele herosu ne oyun taşır ne iyi damage atar ne de mükemmel bir tank . Wukong al w flash e ulti kombonu yap hayatına devam et.

Peki bronz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

jarvan amele herosu ne oyun taşır ne iyi damage atar ne de mükemmel bir tank . Wukong al w flash e ulti kombonu yap hayatına devam et.

Peki bronz

Wc yi takip ediyor musun ? jarvan win rate oranı kaç? Q E tuturacaksın da adc ye ulti atacaksın saniyeler içinde erirsin zaten meta adc lere uygun açıkça söylüyorum jarvan tamamen şişirilen bir bir hero tabi jungle için. böyle düşünüyorum diye bronze diyorsanız siz bilirisiniz o da sizin kaliteniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Peki bronz

Wc yi takip ediyor musun ? jarvan win rate oranı kaç? Q E tuturacaksın da adc ye ulti atacaksın saniyeler içinde erirsin zaten meta adc lere uygun açıkça söylüyorum jarvan tamamen şişirilen bir bir hero tabi jungle için. böyle düşünüyorum diye bronze diyorsanız siz bilirisiniz o da sizin kaliteniz

J4 beni golda çıkaran herodur eğer okul nedeniyle ara vermek zorunda kalmasaydım 2 haftaya kalmaz plat olurdum gold2 den sen her heroyu wcs deki win rateine göre değerlendireceksen zaten çıkamazsın olduğun yerden.

• olduğum yeri biliyor musun? Tr de gold ya da plat olmanın bir değeri mi var ? neyse sana mutluluklar .
  • Jarvan bence

• J4 mid dene çok güçlü

• Bana daha güçlü rakipler bulun -J4
  • Jarvan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.