Şimdi Ara

Wukong mu Jarvan mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce hem top lane hem jungleda oynamak için sizce hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acik ara j4.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jarvan çok daha mobil ben daha uygun buluyorum

• ikiside güçlü ama jarvan çok daha iyi kamp temizlemede.
  • 3tür jarvan geçiyo açtığın bu konularda ben de 3tur post kasıyorum :D

• wukong her türlü op hele birde snowball olmuşsa taşır zaten late herosu earlyde alacağın 1 kill oyunu belirler ultisi kaçma kovalama mekanikleri çok üstün ben ad orman itemi bide üçlü çıkıyorum gerisi full tank ölmüyorum tfleri başlatıyorum bitiriyorum kaçıyorum :D ayrıca çokta eğlenceli kopyamı çıkarmadığım halde yerimde duruyorum adam çıkardım zannedip uzaklaşıyor sonra sazan olduğunu anlayıp geri dönüyor tam o ara çıkartıyorum j4 de oynadım ama wukongun yarısı kadar verim alamadım tabi biraz alışman lazım orası ayrı had bide eğer wukong alcaksan gezgin çık her zaman için çok daha iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme65 -- 11 Ekim 2014; 22:27:19 >
  • j4
  • Jarvan
  • wukongun temizlemesi cidden kötü
  • Jarvan IV tabiki full tank kas en cok kasani cak ultiyi gg.bu dediklerim silverda gecerli.ha bronzsan 6 ol midde afk kal gg

• J4

• j4
  • wukong baya zorlu oluyo o yüzden jarvan
  • J4

• ikiside çok iyi bence bronzdaysan wukong daha etkili ama ligin bronz değilse hiç düşünmeden jarvan al.
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwertde -- 12 Ekim 2014; 1:28:29 >
  • Sen hiç mid veya top koridorunda jarvandan 2 levelde e q aa ignite yedin mi gardaş ? :D j4 hem mobillik olsun hem tanklık hem hasar konusunda daha iyi. Ultisiyle hem alan daraltabiliyor hem adc apc koruyabiliyor. Wukong'un ultisi de iyi fakat hasarını tam verememe ihtimali var. Bir de 6 level olmadan önce gittiğin koridorda cc yoksa wukongla zor flash veya skor alırsınız. J4 zaten e q tutarsa adam ya ölür ya flash atar.
  • j4
  • J4 ogrenirsen cidden rahat. Adam 1 km uzaga e atiyo onla bile assist aliyor.

• J4

• J4

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.