Şimdi Ara

Wukong rework gerekiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bencede gizli op lerden benim mainim...heronun cd leri çok az ve e aa q kombosu sunu ki rakip tank değilse 1-2 levelde bile yarısını götürüo rakibin ve bu komboyu 5-6 sn de bir tekrar kullnabiliyorsunuz.. w su çok işlevsel ganklara karşı çifte aldatmaca olarak kullnılabiliyor..heronun zayıf yanı tanklara karşı hasar çıkaramaması ve latede düşmesi..bu yüzden oyunun ortasında 10-25 dk arası en güçlü olduğunuz dönemde utlaka iyi kasılmalısnız sürekli mide roam atmanızı öneriim yoksa oyun sonu çok düşüyor hero..

benim standart buildim şöyledir .. ignite sıçrayla girerim soloya sırasıyla buildim

uzun kılıç+3 pot >> tiamat >> ağırkan >> sihiriçen >> karabalta (ilk tamamlanan item) >> vahşi hydra >> banshe yada ölü adam zırhı >> Malmortus u tamalıyorum >> son itemde rakibe göre genelde koruyucu melek çıkıyorum...

kabiliyet olaraksa keisnlikle fırtına yağmacısı kullanmanı öneririm.. bu build le ben wukong la oyunu hiç bir anında düşmüyorum hep güçlü kalmasını sağlıyorum .. bu önemli çünkü wukong karşısında hangi hero olursa olsun geri düşerse hiç şansı yok..

• bencede gizli op lerden benim mainim...heronun cd leri çok az ve e aa q kombosu sunu ki rakip tank değilse 1-2 levelde bile yarısını götürüo rakibin ve bu komboyu 5-6 sn de bir tekrar kullnabiliyorsunuz.. w su çok işlevsel ganklara karşı çifte aldatmaca olarak kullnılabiliyor..heronun zayıf yanı tanklara karşı hasar çıkaramaması ve latede düşmesi..bu yüzden oyunun ortasında 10-25 dk arası en güçlü olduğunuz dönemde utlaka iyi kasılmalısnız sürekli mide roam atmanızı öneriim yoksa oyun sonu çok düşüyor hero..

benim standart buildim şöyledir .. ignite sıçrayla girerim soloya sırasıyla buildim

uzun kılıç+3 pot >> tiamat >> ağırkan >> sihiriçen >> karabalta (ilk tamamlanan item) >> vahşi hydra >> banshe yada ölü adam zırhı >> Malmortus u tamalıyorum >> son itemde rakibe göre genelde koruyucu melek çıkıyorum...

kabiliyet olaraksa keisnlikle fırtına yağmacısı kullanmanı öneririm.. bu build le ben wukong la oyunu hiç bir anında düşmüyorum hep güçlü kalmasını sağlıyorum .. bu önemli çünkü wukong karşısında hangi hero olursa olsun geri düşerse hiç şansı yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLLKRASSHER

Wukong skarner udyr hep dışlanan şampiyon lar oldu kimseler oynamiyor ayda yilda bir görüyoruz oynayanda ya feedliyor ya kötü oynuyor

Lcs de en son oddone in tsm döneminde aldigini hatırlıyorum s4 felandi

En son jungle pantheon ile metadaydı wukong. 3-4 sezon oldu sanırım.
  • arkadaş benim de mainim wukong hero kaç yıldır aynı olduğu gibi bir de 1 2 defa picklendikten sonra q'sunun armor kırmasını da nerflediler. jungle oynasan jungle dönemiyor hero buffları kaça kaça kesmezsen ya da iyi yardım alamazsan 2. buffta geberiyorsun , top lane için fazla mana yiyor 2 kombo yapamadan manan bitiyor . darius renekton fiora camille riven rengar pantheon kennen jayce hepsi rahat tokatlıyor heroyu ve skill seti gerçektende şu meta için uyumsuz. warwick kadar kapsamlı olmasa da ufak çaplı değişiklik lazım skill setine heronun
  • Blade Waltz kullanıcısına yanıt
    + mobilitesi yuksek ve cogu mid champini pis tokatliyor cunku base statlari cogu mide gore daha iyi ve hasarida yetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Sadece Wukong değil ki Jax bile aynı durumda kalıyor. Yani birçok eski şampiyon artık overloaded olarak çıkarılan şampiyonların kitine dayanamıyor. Yeni çıkan şampiyonlara her şeyi veriyorlar eski şampiyonlar da can çekişiyor.

Jax'a Hextech-Guinsoo-Donmuş Balyoz late gameini gör.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    S4'te kertenkele ile oynuyorlardı Jung Pant'ı.

• 1v1 ya da late game kastetmemiştim sadece split pusha yönelik şampiyonlar artık useless kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

1v1 ya da late game kastetmemiştim sadece split pusha yönelik şampiyonlar artık useless kalıyor

Üçlü ve mahvolmuş kastığında haklısın ama dediğim buildle yok ediyorsun tflerde de.
  • Bence kasılacak 2 build var Wukong'a. Full zırh delme kasıp assassin gibi oynamak ve BC-Tank kasıp ultiyle alan hasarı çıkartmak. İki build de çok iyi iş yapıyor.

• Hepinizin yorumunu okudum ama gerçekten snowball olmuş her hero tek atar wuk burst biraz hızlı olduğu için öyle görünüyor. Otplerinin olduğu klüp var lolde girin bakın herkes söylediği tek şey elmasa rahat çıkartıyo ama çöp hero sürekli tokat yiyor. ww gini olmasada shen gibi ulti w dışı bi rework yese keşke.
  • Topta oynadığımda İgnite ile girdiğim nadir şampiyonlardan biri.

İlk kanı dökmeniz muhtemel. E spamlıyorum.

Biraz mana ihtiyacı oluyor ama AD olduğu için çok sorun teşkil etmiyor.

AS item gitmiyorum. E pasifi yeterli oluyor. CDR gerekli. Oyun yapmak için ultisine ve bekleme süresine ihtiyacınız var.

Karabalta, Ninja, Görkemli güzel hasar çıkarıyor.
  • Wukong un şuan tek sıkıntısı oyun başı mana yetersizliği.Ayrıca aşırı snowball olmadan da carry leri tekliyor.Sup olarak bile oynadığım çoğu maçta dk 20 yomu+draktar ile her türlü tank olmayan hero ya tek atıyorsun. Hatta Adc e+aa+q+aa saniyede eriyor.

Şuan bu meta da wukong full lethality üzerine oynanmalı.

Benim core ilk 3esyam draktar+youmu+üçlü (dk 30da bunları alırsan ki çoğu maçında fed olduğum için 25de bitiyor bu itemler). Karşı carry leri ultisiz e+aa+q ile kesiyorsun.Run ler ise 24 lethality+8masteriesden oyun başı 1lvl de 33lethality oluyor.Ortalama 35armoru olan(eğer doran kalkanı yoksa) birinin topta 1lvl de AA+q ile ufak tradelerde yaklaşık %35hp sini alıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.