60 armor diyoda zaten 60 armoru olan adam sağlam dmg yer. O skilin amacı tankı eritmek. Gidip Vayne vurup 5 armor kırınca çok az armor kırdı ühühühühü demiyeceksin zaten vurduğunun %80'nini yer o adam.
W skili zaten kaçmak için birebir. Üstüne dmg de vuruyor. CD de 10 saniye. Ne içmiş bu arkadaş.
Ultiside zaten movespeed ve knockback veriyor. Vurduğu hasarda orta halli birşey. Ne bekliyorduki sopanın çarptığı havaya zıplayıp ardından havada can vermesini mi ?
Eleştiri yapmak için eleştiri yapmışlar. Geçiniz..
Yalnız BASIC ARMOR'un %30u kırılıyor. Yani Rammus 18'de 200 armora sahip olsa, bunun 120'i itemlardan gelse, geri kalan 80 armor'un %30u kırılıyor. Yani eleştri olsun diye yapmamışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: AkumaRaion
quote:
Orijinalden alıntı: *HardCore*
60 armor diyoda zaten 60 armoru olan adam sağlam dmg yer. O skilin amacı tankı eritmek. Gidip Vayne vurup 5 armor kırınca çok az armor kırdı ühühühühü demiyeceksin zaten vurduğunun %80'nini yer o adam.
W skili zaten kaçmak için birebir. Üstüne dmg de vuruyor. CD de 10 saniye. Ne içmiş bu arkadaş.
Ultiside zaten movespeed ve knockback veriyor. Vurduğu hasarda orta halli birşey. Ne bekliyorduki sopanın çarptığı havaya zıplayıp ardından havada can vermesini mi ?
Yalnız BASIC ARMOR'un %30u kırılıyor. Yani Rammus 18'de 200 armora sahip olsa, bunun 120'i itemlardan gelse, geri kalan 80 armor'un %30u kırılıyor. Yani eleştri olsun diye yapmamışlar.
Tamam işte bende ''Yalnız BASIC ARMOR'' kırdığını nerden öğrendiğinizi soruyorum.
Görünmezlik skillinde bug var , büyük ihtimalle bir daha ki patche düzeltirler.Diyelim auto attack yapıyorsun , adam görünmez olursa attack yapmayı bırakıyor ve saldırmıyor ona bir daha sağ tıklamadığın sürece , ama adam s tuşuna basıp sanki skill kullanmış taklidi yaparsa saldırmaya devam ediyorsunuz ve anlıyorsunuz ki adam taklit yapıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AkumaRaion
quote:
Tamam işte bende ''Yalnız BASIC ARMOR'' kırdığını nerden öğrendiğinizi soruyorum.
elementz yazmıs adam demekki test etmis. boyle kesin yazdıgına gore. hos bende bi ara girer bakar yazarım tam ole mi degilmi fixlenmismi ws.
bunu sırf ultisinin saçmalığından denedim lütfen noob gtfo falan demeyin aşağı yukarı benimle aynı canda garenle birbirimize girdik garen spin açtı ben ulti. olay mid game civarı oldu itemlarımız birbirinden çok farklı değildi ben yattım garen yürüdü gitti. Dediğim gibi sadece deneme amaçlı yaptım adamın normal skill i wukong ultiyi ezdi yani :) Knock yedi ama dönmeye devam etti ilginç bi şekilde skill interrupt yapmadı ultim :D Bug olabilir emin değilim.
UP diye ağlamayın bir kere çok iyi kaçma skili var, Shaco'nunki kadar iyi değil ama onun yerini tutuyor kullanıcının yeteneğine göre. AoE disable skili var tank kassan yeridir yani hoplatırsın milleti aynı Amumu'nun ultisine benzer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme