Şimdi Ara

###########Wus 300 harici anten takmayı bilen Varmı###########

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemi inceleyin dlink dwl 2100 ap ve ant24-1500 dlink marka 15 dbi omni anten ile mesafe deenemesi videolu 

http://video.google.com/videoplay?docid=3854509361604681164

yalnız dwl 2100 crackledim cıkış gücü 1 WATT yani 30 dbm

tarafımca yapılmıştır...

Arkadaşlar burda wus 300 harici anten takılmış yaw birisi söylesin konu açtım daha önceden cevap yazan yok aırtıes wus 300 nasıl ilave edeceğiz rp spa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filistinliibo -- 30 Haziran 2008; 14:52:15 >

• ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_hacked

ben

Kardeş dalgamı geçiyorsun ya biliyorsan söyle bilmiyorsan gereksiz cevap yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filistinliibo -- 30 Haziran 2008; 15:39:56 >
  • Arkadaşlar 69 kişi okumuş nalet konuya bi cevap yazabilecek bilen vatandaş yokmu be yazıklar olsun be düzen böylemi illa abuk subuk konumu açalım yüzbaşı binbaşı gibi adamların konusuna cevap yazarsınız her yerde böyle adeletsizlik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filistinliibo -- 30 Haziran 2008; 18:42:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: filistinliibo

Arkadaşlar 69 kişi okumuş nalet konuya bi cevap yazabilecek bilen vatandaş yokmu be yazıklar olsun be düzen böylemi illa abuk subuk konumu açalım yüzbaşı binbaşı gibi adamların konusuna cevap yazarsınız her yerde böyle adeletsizlik var .......................................

Okunma sayısıyla cevabın ne alakası var.Millet bilmiyorsa ne yazsın.
  • kardeş boş
    quote:

Orjinalden alıntı: tj2master

quote:

Orjinalden alıntı: filistinliibo

Arkadaşlar 69 kişi okumuş nalet konuya bi cevap yazabilecek bilen vatandaş yokmu be yazıklar olsun be düzen böylemi illa abuk subuk konumu açalım yüzbaşı binbaşı gibi adamların konusuna cevap yazarsınız her yerde böyle adeletsizlik var .......................................

Okunma sayısıyla cevabın ne alakası var.Millet bilmiyorsa ne yazsın.

kardeş bırak yaw gittim pm attım video upload eden arkadaşa bi cevap bile yazmadı varbi ayrımcılık hep böle bi konu açıyoruz sadece bu değil bekle cevap yazılsın yazmasınlar önemli canınız saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filistinliibo -- 30 Haziran 2008; 18:41:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_hacked

ben

komik olduğunu zannetme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filistinliibo kardeş sinirlenme hemen.... sakinleş.... böle ayrımcılık filan diyon olmuyo, sana neden ayrımcılık yapsınlar??

http://forum.donanimhaber.com/m_10082612/mpage_9/key_//tm.htm#11139172

bu konuda modlanmış usb adaptörler var. Modlayanlar anlatmış. ben konuyu 1 gecede bitirdim sana da tavsiye ederim. kesinlikle kelimesi kelimesine okunacak konu oku gör bak incele yapanlara danış pm at vs vs....

AMA SİNNİRLENME.... stres adamı bitirir. benden sölemesi.....

bide anten düşünüyosan....

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=11162499

bu da yaptığım el yapımı 17 dbi yagi anten kesinlikle mükemmel.....

sinir yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_kosif -- 2 Temmuz 2008; 1:21:35 >

• hay Allah razı olsun be kardeşim sırf senin gibi duyarlı vatandaşların sayesinde yaşıyoruz bakmaeyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: dursunaga

hay Allah razı olsun be kardeşim sırf senin gibi duyarlı vatandaşların sayesinde yaşıyoruz bakmaeyvallah

Hepimizden Allah razi olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.