Şimdi Ara

Wv bora 1.9 çift kırmızı tdi aldım dün ama sorun çok buyuk!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darkness88

hocam işinize yarar mı bilmem ama alsancakta s.nezir var bide oraya uğrayım gösterin ne diyecek o da iyidir.

Evet onu izmir çiğli ata sanayide tanıdık bi usta var vw bakmayan oda önerdi bugun gidicektim iş yerinden geç çıkınca nasip olmadı artık haftaya inşallah daha ucuza aracımı daha iyi yaptırmak isterim bu kurum temizleme işi çok masraf çıkartırmı bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tek başına çok masraf tutmaz ama tabi usta ne diyecek o önemli o yüzden burdan size bir şey söylemek uygun olmaz ama sedat usta iyidir hem karşılaştırma yaparsınız diğer ustanın dedikleriyle daha iyi olur.
  • Meşhur usta nedir ver 150 200 komple ekspertiz yaptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

Meşhur usta nedir ver 150 200 komple ekspertiz yaptır.

Komple expertizde aracın tüm arızaları ortaya çıkıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: emresaglam

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

Meşhur usta nedir ver 150 200 komple ekspertiz yaptır.

Komple expertizde aracın tüm arızaları ortaya çıkıyormu?

Yetkili serviste ne var ne yok, yapılması gereken masraflar vs çıkar. Hatta ekpertize de gerek yok. Yetkili servise gidip sorunları anlat bakıp fiyat çıkarsınlar. Diğer fiyatlarla karşılaştırırsın. Servisin fiyatı yüksek olur ama en azından neresinde ne var resmi bir ağızdan öğrenirsin. Usta doğrumu söylüyor onu da kontrol etmiş olursun.
    Bu arada denizli de wv yetkili servisi vardı bildiğim kadarı ile. Batı otomotiv miyidi... Keşke oraya gösterseydiniz. Bende araç bakıyorum bu sıralarda izmir dışına da gittim birkaç defa. Ama yetkili servise gösteriyorum aracı. Hangi usta ne kadar uzman, yabancı şehirde bilmek çok zor.
    Aryrıca bana göre 22binlik araçta 2-3 bin liralık masrafla sorunlarını çözüp canavar gibi yapıyorsanız ve araca uzun süre binme niyetniz varsa çok da fazla değil. Ben olsam elbette canım sıkılırdı ama yaptırıp geçerdim. Sonuçta 2. el araç bugün olmasa yarın sorun çıkarabilir. Hiç değilse baştan yaptırıp etmiz temiz devam edersiniz. Hiç sağını solunu toplatmadan, 3-5 beş kafana göre masraf yapmadan, yeni aldığınız 2. el aracı kullanmakta risk. Sonuçta çoluk çocuğu bindirecksiniz. Kafanıza takıp büyütüp keyifinizi kaçırmayın bence. Arabaya ısındıysanız, yetkili servisten sorunları doğrulatıp yapın masrafı kullanın derim ben. Araçta önden arkadan kaza darbe, takla vs gibi sorunlar yoksa satmaya gerek yok. Kazasız darbesiz araba bulmak zor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus___ -- 2 Eylül 2014; 3:00:18 >

• Denizlide bildiğim güvendiğim sağlam özel bi servis var tamamen vw ye bakıyor isterseniz yönlendirebilirim ..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.