Şimdi Ara

Wv bora 1.9 çift kırmızı tdi aldım dün ama sorun çok buyuk!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: insideman

Usta aracın 210 binde olduğunu nereden anladı?
    Tramerden mi baktınız?
    O aracın kmsi daha yüksek olabilir?

Ben bir ara aradım 1.9 TDI ama 150 binlerde falan hayal olmuş.
    Aracı bir an önce yaptırın yoksa çıkan masraflar bitmez.

Usta almanyadan cihaz getirmiş türkiyeye dönüş yaparken ve o cihazda kaç km düşürüldüğü yazıyo gözlerimle gördüm almanca olmasına ragmen anlaşılırdı diger arızalarıda o cihazdan gördü ve bana dediği şuydu benim bu yaptıgmı almanyada yapıyolar sıradan birine götürürsen turboya bakım yapar ön disk ve fren balatasını degiştirir gecer sıkıntı yok der dedi ama aracın şanzımanı ve mıtorda aşınan segmenti anlayamaz dedi ustaya güvenim sonsuz ama gerkes tarafından paragöz olarak bilinen bi usta işciliğine laf yokmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun. 2 şıkkınız var.
    1. Yaptırmakla güzel olacaksa, yaptırıp şıkır şıkır bineceksiniz.
    2. Direk satacaksınız.

Bu arada başka şehirden araba alanların cesaretine hayranım.
    Doğru dürüst kontrol ettirebiliceğin yerin yoksa, başka bir şehirden araç almak = saatli bomba
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresaglam

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

Geçmiş olsun bence hiç ugrasmayin oldugu gibi aldığınız fiyata satin gitsin. Veya bin tl dusugune de verseniz kurtulmus olurunuz. Bir aractan kacarak uzaklasmak icin bel alti komple boyali lafini duymak yeterli . Komple boyali kapi veya camurluk olabilir ama belalti komple boyali butun araclar hasati cikarilmis oluyor istisnasiz .

Ben o görüşünüze katılmıyorum şahsen 13 yaşında aracta bel altı boya olması çok normal degişen yoksa sıkıntı yok gözüyle bakıyorum sıfır fluence almıştım 3 yıl önce aracı satarken 3 parça boya 2 parça degişenle satmıştım satana kadarfa canım çıkmıştı

Konuya sadece boya açısından bakarsak oyle ama bel atindan surekli bir yerlere carpmis surtmus araclar , her yonden hor kullanilmis araclar oluyor . Benimki sadece tavsiye yinede arac sizde siz en iyisine kanaat edebilirsiniz . Bizimki yorum bazinda kalir . Hayirlisi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Öncelikle geçmiş olsun. 2 şıkkınız var.
    1. Yaptırmakla güzel olacaksa, yaptırıp şıkır şıkır bineceksiniz.
    2. Direk satacaksınız.

Bu arada başka şehirden araba alanların cesaretine hayranım.
    Doğru dürüst kontrol ettirebiliceğin yerin yoksa, başka bir şehirden araç almak = saatli bomba

Doğrusu 3.şık biraz bakım yapmak biraz binmek ve alıcıya sorunsuz satmak :) hevesimi almış olurum diye düşünüyorum

• Hem hayırlı hem geçmiş olsun. Araca içiniz ısındıysa yaptırıp binin derim, yok soğuduysanız yine yaptırıp daha rahat satarsınız.
  • Araç sizin, en iyi kararı siz verirsiniz.
    Hayırlısı olsun...

• Aracı satmayı düşünürsen alacak olan adama herşeyi anlat
  • N75 valfi ise bahsi gecen ondan yapar.. motorun kompresyonunu ölçtürün, turbo basincini da; normalse km elzem değil.. turbo hortumunda en ufak bir delik bile eşek yapar bunlari
    Şanziman yagi ve diger sivilarin da degisiminde fayda var..

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Devletin bu ise cozum bulmasi lazim. Millet tuttugunu opuyor resmen. Kul hakki falan hak getire. Olan olmus usta. Eger para harcayinca cok masrafta yoksa adam olacaksa yaptir baktir. Yoksada uc bes asagi ver kurtul

+1... devletin buna ağır yaptırımlar getirmesi lazım, ama km düşürmüş biri sattı diyelim aracı alan kişide bilmeden başkasına sattı ve son alan kişi farkına vardı işin arada kalan suçsuz yere ceza alabilir yada nasıl ispatlanacak... ceza ise dolandırıcılıktan hapis cezası alması gerekir

+1

• çift kırmızı TDI ne oluyor
  • sedat abiyi tavsiye ederim birde ordan fiyat alın sedat nezir otomotiv arkasın hemen yanında alsancakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

çift kırmızı TDI ne oluyor

Tek kırmızılar borada 90 beygir çift kırmızılar 110 passatta tekler 110 çift kırmızılar 130 beygir olarak belirtilir

• quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

sedat abiyi tavsiye ederim birde ordan fiyat alın sedat nezir otomotiv arkasın hemen yanında alsancakta

Bugun gittiğim tess turbocuda orayı önerdi fiyat olarak uygunmu nezir otomativ

• tamir işleriyle çok haşır neşir olan biri olarak tavsiyem bir anda 3bin 4 bin harcamayın , ayrıca sedat abiyi uzun zamandır tanırım sağlam biri olmas koskoca arkasın yanında o denli büyük mekan çaıştıramaz ki wv ailesinin tamamına bakıyor lüxler dahil

maliyeti çıkartın
    aciliyetine göre sıralayın aylık haftalık gibi periyodlarda halledin
  • emresaglam E kullanıcısına yanıt
    tamamda çift kırmızı olan nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweentLyy

Aracı satmayı düşünürsen alacak olan adama herşeyi anlat

Ben fluence i satarken herseyi anlattım adam sözüme itibar göstermedi doğal olarak göstermediği yer kalmadı dediğmin dışında bişey çıkmayınca özr diliyip aracımı aldı dürüstlük doğruluk paranın önüne geçmemeli ama malesef bu ülkede degil dünyanın bir çok yerinde bu böyle üzücü bi durum alan kişinin arkamdan haram olsun diyecegi parayı almam daha iyi

• quote:

Tamamı çift kırmızı motor yok vw grubunda

• quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

tamir işleriyle çok haşır neşir olan biri olarak tavsiyem bir anda 3bin 4 bin harcamayın , ayrıca sedat abiyi uzun zamandır tanırım sağlam biri olmas koskoca arkasın yanında o denli büyük mekan çaıştıramaz ki wv ailesinin tamamına bakıyor lüxler dahil

maliyeti çıkartın
    aciliyetine göre sıralayın aylık haftalık gibi periyodlarda halledin

Peki yarın sedat ustaya gidip bi dNışıcagım yardımınız dokunursa tel laşabiliriz özelden tekrsr tesekkür ediyorum

• quote:

Usta almanyadan cihaz getirmiş türkiyeye dönüş yaparken ve o cihazda kaç km düşürüldüğü yazıyo gözlerimle gördüm almanca olmasına ragmen anlaşılırdı diger arızalarıda o cihazdan gördü ve bana dediği şuydu benim bu yaptıgmı almanyada yapıyolar sıradan birine götürürsen turboya bakım yapar ön disk ve fren balatasını degiştirir gecer sıkıntı yok der dedi ama aracın şanzımanı ve mıtorda aşınan segmenti anlayamaz dedi ustaya güvenim sonsuz ama gerkes tarafından paragöz olarak bilinen bi usta işciliğine laf yokmuş

Şanzımanı anlarım da 200bin'de motora anahtar mı vurulur turbosu dışında. Usta bana kalırsa paragöz. Farazi işler yapıyor gibi geldi.
  • quote:

quote:

Tamamı çift kırmızı motor yok vw grubunda

çift kırmızı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.