Şimdi Ara

WWE 2K15 (PS3-PS4 ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
3
Favori
7.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben esas şunu merak ediyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum..
    PS4 ve PS3 arasında ne kadar fark var içerik ve grafik olarak? PS3 te 2k14 ün grafiğinden farkı var mı 2k15'in? Yoksa üvey evlat muamelesi yapıp daha mı kötü yapmışlar PS3'e?

Benim için serinin en iyisi (oynayış ve genel olarak) 2K11 ama 2K15'te durum ne merak ediyorum
  • Youtubea wwe 2k15 ps3 / ps4 comparison yazarsan kendin görebilirsin. Eski nesile alınmaz bu oyun.

Ps3 kullanıcısıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Ben esas şunu merak ediyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum..
    PS4 ve PS3 arasında ne kadar fark var içerik ve grafik olarak? PS3 te 2k14 ün grafiğinden farkı var mı 2k15'in? Yoksa üvey evlat muamelesi yapıp daha mı kötü yapmışlar PS3'e?

Benim için serinin en iyisi (oynayış ve genel olarak) 2K11 ama 2K15'te durum ne merak ediyorum

http://www.merlininkazani.com/WWE_2K15in_eski_nesil_icin_ilk_inceleme_puani_geldi-haber-77813p1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Youtubea wwe 2k15 ps3 / ps4 comparison yazarsan kendin görebilirsin. Eski nesile alınmaz bu oyun.

Ps3 kullanıcısıyım.

Tuomir
    3-4 gün önce ss karşılaştırmaları hariç bir şey bulamadım Youtube da..
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Giresunlufuk
    MK'daki yoruma göre eski nesile alınmaması gereken bir oyun olmuş.. Uzak durmak en iyisi o zaman

Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Çıkışına 1 hafta kaldı ama halen resmi bir gameplay videosu yok. Hatta doğru düzgün next-gen ss bile yok.

Preorder yapmayı düşündüğüm oyundan soğudum resmen, bunun yerine Dragon Age alacağım sanırım...
  • Oyun birkaç saate çıkıyor, bakalım yeni nesilde başarılı olmuş mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Oyun birkaç saate çıkıyor, bakalım yeni nesilde başarılı olmuş mu.

Buyuk ihtimal. Ben Xbox One'a pre order yaptim ve bekliyorum shipping'i. Graphic olarak bayagi iyi ama gameplay'i bilmiyorum.

Xbox One gameplay

• WWE 2K15 Launch Trailer

• Sting PS3'te yaratık gibi gözüküyordu geniş surat, anlamsız bakışlar falan ama PS4'te adam akıllı yapmayı başarmışlar.

• 2K Games'e PC'ye çıkıp çıkmayacağını soran bir mail atmıştım cevap olarak şu gelmiş. Sanırım çıkmama ihtimali yüksek

Hello Buraksoyer,

Thank you for contacting 2K support.

2K as not stated or confirmed that the game will be released on the PC platform. But be sure to stay tuned on our twitter account or our official website for future announcement.

If you have any other question feel free to contact us.

Kind regards,

Kevin R.
    2K Support
  • Oyun çıktı ama pek ilgi görmemiş forumda.
    İncelemelerde genel olarak bahsedilen eksiler önceki senelere göre daha az oyun modu bulundurması, create a ring gibi içeriklerin kaldırılması, oynayış hızının azaltılıp arcade'den simulasyona geçiş yapılması olarak belirtilmiş.
    Us psnden indirmeye başladım, oynayınca yorumlarımı yazarım.
  • Oyunun bir demosu falan yok mu deneyelim?

• WWE 2K15'nin Next gen version'inin buyun Xbox One'da oynadim. Oncelike oyun daha gercekci, graphic olarak ve gameplay olarak. Wrestler'lar oyle hemen kalkmiyor yerden ve kalkmalari zaman aliyor. Showcase mode'da Cm Punk vs John Cena feudu gayet iyi. Triple H vs Shawn Michaels'a daha gelmedim o yuzden bilmiyorum. Onun disinda, oyle acayip bir degisiklik yok graphic disinda. Seneye daha iyi olacaktir.
  • Oyunu genel olarak beğendim, grafikler çok iyi olmuş. Eksikleri önümüzdeki sene gidereceklerdir, bu nesile iyi bir başlangıç olmuş bence.
    Henüz online deneme şansım olmadı ama eğer lag yoksa alınıp oynanır.
  • Online var mı arkadaşla ile kardeşlikle almayı planlıyorumda
  • WWE 2K15 - Moves Pack DLC Trailer

• 60fps WWE deneyim iyi olmuş bence grafiklerde iyi ama fazla bug var gibi :S
  • WWE 2K15 - 2K Showcase Hall of Pain Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Mart 2015; 15:41:13 >
  • WWE2K15 - NXTArRIVAL DLC Trailer

• Merhaba oyunda kilitten kurtulma nasıl oluyor.
    lütfen yardım edin

Not:ps3 den oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.