Şimdi Ara

WWE 2K15 (PS3-PS4 ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
7.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayhan Kaya

Merhaba oyunda kilitten kurtulma nasıl oluyor.
    lütfen yardım edin

Not:ps3 den oynuyorum

Analoğu hareket ettir ikisinide salla sağa sola hızlıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan Kaya

Merhaba oyunda kilitten kurtulma nasıl oluyor.
    lütfen yardım edin

Not:ps3 den oynuyorum

Kare üçgen daire çarpı hepsine abanicaksin bu kadar basit :D

• TEŞŞEKKÜRLER
  • Arkadaşlar online tıklıyorum hata veriyor niye acaba daha yeni indirdim güncelleme vardı 1 tane onu yaptım tam giriyoruz maç başlıcak doluyor karakter ekranından sonra hata veriyor server bilmem ne diye :S
  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt
    Ping değerinden kaynaklanıyor. İnternetinizi hızlandırmak bu problemi çözecektir.

• biz arkadaşla beraber online oynuyoruz 1 e 1 ama ben onla tag team oynamak istiyorum ama oynuyamıyoruz takım arkadaşı olmak istiyoruz birbirimizle,4 man a giriyoruz bu sefer onun olduğu takım a geçemiyorum com oluyor yani bot oluyor :S
  • Money in the bank ladder oynamak isteyenler pm atsin

• Satış konusunda yazdım gerçi ama uygun fiyatla oyunu vermek isteyen olursa pm atın. Pri-sec farketmez siz atın yeter. :)
  • Arkadaşlar merhaba. Oyunu yeni alıcam ps3'e eski nesil yani almaya değer mi ? Oynayan arkadaşlar tavsiye eder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

Arkadaşlar merhaba. Oyunu yeni alıcam ps3'e eski nesil yani almaya değer mi ? Oynayan arkadaşlar tavsiye eder mi ?

Alma 2k14'ten farkı yok ps3'te ama ps4'te devrim olmuş rewmen oynanışı denedim değişmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

quote:

Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

Arkadaşlar merhaba. Oyunu yeni alıcam ps3'e eski nesil yani almaya değer mi ? Oynayan arkadaşlar tavsiye eder mi ?

Alma 2k14'ten farkı yok ps3'te ama ps4'te devrim olmuş rewmen oynanışı denedim değişmiş.

Çok mu kötü acaba. Animasyonlar aynı deniyodu. 2K14'de oynamadım zaten. 2 tane kol var arkadaşla 2v2 tag team online, 1v1 filan takılırız diyodum ama kötüyse almaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 2 Mayıs 2015; 13:38:02 >
  • Beyler bu oyunda platin kasan var mı?

• Bölge kilidi varmı bu oyunda ?

• Wwe nin çekiciliği eskidendi

• WWE'i birsüre çok takip ettim sonra bıraktım CM Punk gittikten sonra. WWE 2K15'i alayım mı diyorum ama WWE 2K14'ü beğenmemiştim WWE2K16 çıktığı zaman onu alacağım ondan sonra denerim bu oyunu. PS3'üm de PS4'de var ama Yeni nesilde daha iyi gözüküyormuş oyun. Bu yüzden yeni nesile alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 30 Haziran 2015; 21:32:52 >
  • Platin için son 2 kupa kaldı ama 2k serverlarındanmı bilemiyorum aşırı lag var aranizda varmı onlineda sorunsuz oynayabilen?

• Ah nerde o eski Svr 2008 tabut maçları olsun road to wrestlemania olsun çok seçenek vardı şimdi bakıyorum hiç biri yok kariyer modunda boş boş maç yapıyorsun sadece eski tadı yok nedense
  • Arkadaslar ps3 ici en guzel zevkli grafik bakimindan gelismis en iyi wwe oyunu sizce hangisi. Ps2 zamaninda en son 2011'i ve 2012'yi oynadik. Kaldi oyle. Ps3 icin ne onerirsiniz ?

• oyunu dijital olarak satmak isteyen arkadaşlar pm ile iletişime geçebilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.