Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.471
Cevap
25
Favori
458.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu hafta izlerken hiç ama hiç keyif almadım.Neden diye sorarsanız

İlk 15 dakikası Jericho ve Kane arasında konuşma ile geçiyor.Genel müdür programın sonunda maç yapacağını söyledi.Buralar biraz sıkıcı geçti.

Daha sonra John Morrison ile Dolph Zigler arasında maç oluyor.Pek heyecanlı hareketler yoktu

Daha sonra Batista ile Rey Mysterio arasında konuşma geçiyor.Çat pat anladım.Açıklamak isterdim fakat sürpriz olsun

Sonra Cryme Tyme ringte 2-3 tane kıza dans falan yaptırdı ne olduğunu anlamadım tam olarak

CM Punk ile Scott Amstrong (WWE Hakemi) geçen hafta olanlar sonucunda bu hafta aralarında maç yaptılar CM Punk sıkıştırdı hakemi hakem 3-4 tane yumruk attı CM Punk'a sonra 1-2 tekme attı hakeme daha sonra GTS yaptı CM Punk maç orda bitti.Hakem öyle bi sinirli hali vardı ki resmen acıdım orda

Son olarakta Kane ile Jericho arasındaki maç yeri geldiğinde heyecanlıydı ama genel olarak sıkıcıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 30 Ekim 2009; 22:44:51 >

• Güzel program fakat şu saçmalıklarda olmasa süper olucak. Güreş yerine sidik yarışı görüyoruz arkadaş. Yok sen böylesin. yok ben böyleyim. Yok WWE yüzü benim. Yok kemerim var ama sıkıyo. Bilgehan Demir miydi onu hiç saymıyorum. Jeff Hardy'e gider CM PUNK der yanlışlıkla. Paso şaşırır. Maç var der ama haftaya ertelendi der. FOX bu yayın konusunda berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

Harika maç olmuş

Sen buna harika maç mı diyorsun? Farkettiysen başta Randy Rey m. 'nun kolunu basamaklara koyduktan sonra ayağıyla basmıyor bile. Üstteki basamağa basıyor

yapılan diğer hareketler bakarsak güzel maç olmuş

• John Cena vs Triple H vs Shawn Michaels maçını sabırsızlıkla bekliyorum
  • Dün yoktu.Baktım yayın akışına Bilgehan Demir güreşmania'ya verdiği röportajdaki söz gibi Smackdown'ı Cuma gününe aldırmış.İlk 2 hafta 1.30'da başlıyor.Daha sonra 24.00'da başlıyor.Sonrasını bilmiyorum.Artık Eurosporttan takip edicem sanırım.Duramam ben 1.30'a kadar.
  • Eurosportta ne zaman ve kaçta yayınlanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Eurosportta ne zaman ve kaçta yayınlanıyor?

Eurosportta ECW yayınlanıyor dün 21:00 sularında vardı mesela
    Aranızda hala foxtan izleyen varmı
    TNA da takip ediyorum ben oda zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

quote:

TNA Tv'de çıkıyor mu ? Çıkıyorsa hangi kanalda ne zaman

• Türkiye'de yayınlanmıyor TNA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

quote:

Yani çarşamba günleri tamam sağolasın.
  • bugün 1:30 da smackdown 2:30 da raw var . sabırsızlıkla onları bekliyorum . bu arada benimde en sevdiğim süperstarlar John Cena ve Undertaker
  • ya şu süperstarların ürünlerini Türkiyede bulabileceğimiz yerler var mı ? az önce wwe shop da Undertaker atkısı gördüm bide John Cena'nın eşyalarını almak isterim
  • vay be Batistayı takdir ettim ne kdar centilmendi
  • Offf John Cena rawdan elendi Triple H ye yenilerek . Smackdownda devam edip edemiyeceği ise belli değil. Yalnız Fox suyunu çıkardı , adam akıllı bi güreş izlettirmiyor bize .
  • Cena Raw'dan elenmedi rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Offf John Cena rawdan elendi Triple H ye yenilerek . Smackdownda devam edip edemiyeceği ise belli değil. Yalnız Fox suyunu çıkardı , adam akıllı bi güreş izlettirmiyor bize .

Bravo Triple
  • Bu haftaki Smackdown'un yeni bölümünü izledim

Bu hafta biraz eğlenceli gibiydi

İlk maç John Morrison & Cryme Tyme vs Dolph Ziggler & The Hardy Dynasty maçı vardı

Rey Mysterio vs Mike Knox maçı vardı.Bayağı heyecan verici bi maçtı

R-Truth vs CM Punk maçı vardı.Maçı yöneten Scott Amstrong'du Maçın sonu süperdi

Batista vs Matt Hardy maçı vardı.Bayağı şiddetli bi maçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 7 Kasım 2009; 9:51:41 >

• İzlemedim valla yorgunluktan 11'de uyudum.Adam akıllı oynatsana 20.00'de falan işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Cena Raw'dan elenmedi rahat ol.

nasıl yani?
  • iron man maçında orton'u paramparça ederek
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.