Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.471
Cevap
25
Favori
458.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=Z9-T0jtelrQ&feature=related

bu maçı izlemelesin Hulk Hogan yeniliyor ama maçın sonunda neden en büyük olduğunu ispat ediyor.
  • hulk hogan tna de şuan
  • Şimdilerde tna'da güreşen Sting'i çok severim.Elinde beyzbol sopası ve esrarengiz bıçimde gözükmesi çok hoşuma gidiyor.Smackdown'da Undertaker'ı Raw'da John Cena'yı ECW'de ise Chirstian çok sevdiğim isimler.Eskiden ps1de oynardık bunların oyunlarını orda goldust,marc mero,shawn michaels,stone cold,kane gibi efsaneler falan vardı.Jeff Hardy olsaydı keşke yauuu tüm yaptığı hareketler süper.Atlıyo zıplıyo en extreme şeyleri yapıyor valla.Eskıden Matt hardy'de öyleydi ama şimdi göbek yapmış o tarz hareketleri yapmıyor.

Survivor Series PPV'si Güzel olacak gibi.Maçlar baya belirlendi gibi
    Undertaker vs C.Jericho vs Big Show
    John Cena vs HBK vs HHH
    Mysterio vs Batista
    Team Miz vs Team John Morrıosn
    Team Kofi vs Team Orton benim aklımdakı bunlar.

NOT:Üstteki resimlerdekı elemanlara bak.The Rock zaten belli ediyor kolundaki dövmeden.Diğeri Jeff Hardy öbürüde Matt Hardy işte.Ama çok acayip çıkmışlar puhahhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitaphone -- 16 Kasım 2009; 18:14:33 >

• haberi duydunuzmu süperstarlar 2010 da abdi ipekçiye geliyomuş . biletixin sitesinde yazıyor .
  •  WWE Smack Down - Raw
  • Ovvvv en sevdiğım isimler gelecek hemde.Keşke istanbulda otursaydım yauuu
  • 7 Aralık'ta biletler satışa çıkacak deniyor ama tam bilemiyorum mailimi yazdım 24 saat öncesinden haber verecekler, artık pembe dizi kıvamına geldiği için takip etmiyorum ama Türkiye'ye gelirlerse de kaçırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

WWE Smack Down - Raw

Yok artık sanmam buralara geleceğini
  • inanmıyanlar için wwe'nin sitesinde de yazıyo biletler 50 tl ile 250 tl arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivinG DeaD

quote:

WWE Smack Down - Raw

• 2-3 haftadır izlemiyorum.Ama size bir müjdem var.Smackdown haftaya 22.45'de başlıyor.
  • Evet artık Cuma 22:45te olacak.Jeff Hardy'nin 2 aralıklta mahkemesi varmış.Olumlu sonuç çıkarsa geri gelme ihtimalı olabilir.Edge 2-3 aya geri geliyormuş.John Cena ise bitirici hareketinin adını değiştirecekmiş.

Bu arada istanbula gelmeleri hayal değil.Wwe turneler yapıyor zaten.Ecw ve smackdown bir arada geliyor.Bazende raw gidiyor bazı yerlere.Ayrıca Türkiyedede yayın yapıldığı için orayada gidelim demişlerdir.Gayet normal bi durum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LivinG DeaD

quote:

WWE Smack Down - Raw

Anaaaa. Harbi geliyormuş.İstanbulda olsam gelirdim kesin ya

• dün akşam ilk defa fox'da smackdown izledim beş para etmez fox'un yayını sanki özet geçiyor gibi internet'den seyretmek en iyisi
  • bakalım John Cena'nın hareketi ne olucak . Bilgehan'ın dediği haftayaki sürpriz bence Sd'cilerin İstanbula gelişi ama Sd ve Raw için müjde dedi . . .
  • Bugün Airport AVM'de Bilgehan Demir'i gördüm . Yanımda babam olmasa iki lafın belini kırıcaktım da . Artık bidaha ki karşılaşmamıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: sero77

dün akşam ilk defa fox'da smackdown izledim beş para etmez fox'un yayını sanki özet geçiyor gibi internet'den seyretmek en iyisi

Doğru söylüyorsun da ingilizcen yeterli değilse olayların gidişatından haberdar olmak için mecbur izliyosun .
  • Survivor serisi geride kaldı.Ve kazananlar şöyle;
    John Cena kemerini korudu.
    Undertaker kemerinı korudu.
    Team Miz kazandı.
    Team kofi kazandı.
    Batista rey'ı düm düz etti.Ve dün gece rawda baya uzun bir güreşenler lıstesi oldu.Cmpunk,dolph ziggler,finlay,hard dynasty,cryme tyme yanı smackdown yaıldızlarıda rawda güreştı.Knae ve batistada çıktı.John cena yeni tışörtünü survivorda gıymişti.Rawdada gıydi ve bitirici hareketi değişti.Çünkü eskı tişörtü attitude adjeusmentiydi.Şimdiki ise turunculu ve NEVER GİVE UP yazılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitaphone

Survivor serisi geride kaldı.Ve kazananlar şöyle;
    John Cena kemerini korudu.
    Undertaker kemerinı korudu.
    Team Miz kazandı.
    Team kofi kazandı.
    Batista rey'ı düm düz etti.Ve dün gece rawda baya uzun bir güreşenler lıstesi oldu.Cmpunk,dolph ziggler,finlay,hard dynasty,cryme tyme yanı smackdown yaıldızlarıda rawda güreştı.Knae ve batistada çıktı.John cena yeni tışörtünü survivorda gıymişti.Rawdada gıydi ve bitirici hareketi değişti.Çünkü eskı tişörtü attitude adjeusmentiydi.Şimdiki ise turunculu ve NEVER GİVE UP yazılı.

O haraketi öncedende yapıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sero77

dün akşam ilk defa fox'da smackdown izledim beş para etmez fox'un yayını sanki özet geçiyor gibi internet'den seyretmek en iyisi

Malesef ama ingilizce bilmeyenler katlanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.