Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.471
Cevap
25
Favori
458.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten baktım yeni tişörtü de güzel ama eskisi daha güzeldi sanki .
  • 2-3 haftadır izleyemiyorum.Bu hafta izlerim heralde.
  • John Cena eski hali
     WWE Smack Down - Raw

John Cena yeni hali
     WWE Smack Down - Raw

CMPunk eski hali
     WWE Smack Down - Raw

CMPunk yeni hali
     WWE Smack Down - Raw

Güreçilerde son zamanlardaki en kapsamlı 2 değişik görünüm bu oldu.Nerden nereye John Cenaya hayran olmamak elde değil.Çok sevdiğim bir güreşçi kendisi.Undertakerla beraber.

• John Cena yine karizmatik ama CM PUNK kıllanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitaphone

Survivor serisi geride kaldı.Ve kazananlar şöyle;
    John Cena kemerini korudu.
    Undertaker kemerinı korudu.
    Team Miz kazandı.
    Team kofi kazandı.
    Batista rey'ı düm düz etti.Ve dün gece rawda baya uzun bir güreşenler lıstesi oldu.Cmpunk,dolph ziggler,finlay,hard dynasty,cryme tyme yanı smackdown yaıldızlarıda rawda güreştı.Knae ve batistada çıktı.John cena yeni tışörtünü survivorda gıymişti.Rawdada gıydi ve bitirici hareketi değişti.Çünkü eskı tişörtü attitude adjeusmentiydi.Şimdiki ise turunculu ve NEVER GİVE UP yazılı.

Etmeeeeee
  • Undertaker kendini ölü zannediyor
    Ama yinede feci adam ya
    Forever Jeff Hardy Unutmuyacağım Ulennn 40 yıl geçsede
     WWE Smack Down - Raw

Buda John Cena severlere :
     WWE Smack Down - Raw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beta -- 27 Kasım 2009; 20:24:30 >

• @Wizzyy hangi maçtan son foto ?
    bu arada dün akşam izlediniz mi ? ben misafirlikteydim Batista-Matt maçının son reklamına kadar izleyebildim . Kim kazandı ? Raw'da ne oldu ? Bilgehan'ı sürprizi Sd'cuların İstanbula gelişimiydi ? Başka neler oldu ? Kısa bir özet geçilirse sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

@Wizzyy hangi maçtan son foto ?
    bu arada dün akşam izlediniz mi ? ben misafirlikteydim Batista-Matt maçının son reklamına kadar izleyebildim . Kim kazandı ? Raw'da ne oldu ? Bilgehan'ı sürprizi Sd'cuların İstanbula gelişimiydi ? Başka neler oldu ? Kısa bir özet geçilirse sevinirim .

Batista ringin dışında dövdü.Sonra spıker masasındaki ekranı söküp onla matt'e vurdu.Dq oldu ama ringin içine attı tam batista bomb yapacaktı vazgeçti ve ringi terketti.Burada smackdown bitti.Raw bugün ingılterede yapılıyor.Rawda konuk isim rıcky hatton'du tam ringde konuşurken jeri-show geldi ve biraz konuştular.Sonra dx takımı geldi ve gecenin sonunda bu iki takımın maç yapacağı belirlendi.Sonra jack swagger vs evan bourne maçı oldu.Miz ringin kenarına gelince Swagger ona takıldı ve Evan Bourne tuş ettı onu ve maçı kazandı.Miz Swagger'ada laf attıktan sonra The Miz klasik lafını söyledi "Ben Miz'im ve Mutheşemim"Ardından M.V.P VİP konuğu bölümü başladı.Konukları kofi Kingstondu.Sonra Legacy takımı çıktı bi anda.İçerı girmek istediler ama koruma başta izin vermesede bi anda çekilip yol verdi.Randy'dir ne yapsa yeridır.Bugün bayram Randy'ye hergün bayramBilgehan Demir dedı bunu.Ardından iki takım konuşurken sonda kofi kingston randy'ye tokadı geçiriyor.Ve sıradaki maça geçiyoruz.Mark Henry ve Randy Orton.Randy maçın ilerleyen bölümüde bi anda yaptığı RKO ile aniden kazanıyor maçı.Sonra Randy Kofi'ye saldırıyor.Ama ringin dışına düşüyor.Şimdiki maç Jeri-Show vs DX.Maçın son kısmında Show Hbk'yi köşeye atıp Jerıcho ile tost yapıyor.Ve Hbk'ye bir KO Punch vuracakken Jerichoya geliyor yumruk ve jericho baygın yere düşüyor.HHH'de Showu clothsline ile ringin dışına atıyor kendide düşüyor.Hbkde tuşa gidiyor ve maç bitiyor.Ama durun 1dk duyuru var.Haftaya triple thraet tag team maçı var.DX vs Jeri-Show vs John Cena&Undertaker.Taker girişte görünüyor ve hareketlerini yapıyor ve burda bitiıyor.Haftaya Raw Madison Sguare Gardenda yapılacak ve Konuk İsim Roddy Pıper.BilgeHan'ın süprizi Istanbula gelmeleriydi.Başka bir şey yok herşeyi yazdım zaten.

• quote:

quote:

Batista ringin dışında dövdü.Sonra spıker masasındaki ekranı söküp onla matt'e vurdu.Dq oldu ama ringin içine attı tam batista bomb yapacaktı vazgeçti ve ringi terketti.Burada smackdown bitti.Raw bugün ingılterede yapılıyor.Rawda konuk isim rıcky hatton'du tam ringde konuşurken jeri-show geldi ve biraz konuştular.Sonra dx takımı geldi ve gecenin sonunda bu iki takımın maç yapacağı belirlendi.Sonra jack swagger vs evan bourne maçı oldu.Miz ringin kenarına gelince Swagger ona takıldı ve Evan Bourne tuş ettı onu ve maçı kazandı.Miz Swagger'ada laf attıktan sonra The Miz klasik lafını söyledi "Ben Miz'im ve Mutheşemim"Ardından M.V.P VİP konuğu bölümü başladı.Konukları kofi Kingstondu.Sonra Legacy takımı çıktı bi anda.İçerı girmek istediler ama koruma başta izin vermesede bi anda çekilip yol verdi.Randy'dir ne yapsa yeridır.Bugün bayram Randy'ye hergün bayramBilgehan Demir dedı bunu.Ardından iki takım konuşurken sonda kofi kingston randy'ye tokadı geçiriyor.Ve sıradaki maça geçiyoruz.Mark Henry ve Randy Orton.Randy maçın ilerleyen bölümüde bi anda yaptığı RKO ile aniden kazanıyor maçı.Sonra Randy Kofi'ye saldırıyor.Ama ringin dışına düşüyor.Şimdiki maç Jeri-Show vs DX.Maçın son kısmında Show Hbk'yi köşeye atıp Jerıcho ile tost yapıyor.Ve Hbk'ye bir KO Punch vuracakken Jerichoya geliyor yumruk ve jericho baygın yere düşüyor.HHH'de Showu clothsline ile ringin dışına atıyor kendide düşüyor.Hbkde tuşa gidiyor ve maç bitiyor.Ama durun 1dk duyuru var.Haftaya triple thraet tag team maçı var.DX vs Jeri-Show vs John Cena&Undertaker.Taker girişte görünüyor ve hareketlerini yapıyor ve burda bitiıyor.Haftaya Raw Madison Sguare Gardenda yapılacak ve Konuk İsim Roddy Pıper.BilgeHan'ın süprizi Istanbula gelmeleriydi.Başka bir şey yok herşeyi yazdım zaten.

Teşekkürler.

• cena'nın yeni bitirişi bomba olmuş.ringin tepesine çık oradan f.u çek.insan değil
  • Dün ilk kez izledim , FOX sürekli kesiyor öyle yayınlıyor.İnternetten izlemek lazım...Bu arada benim favorim Sting'ti ne oldu ona?

En son Nisan 2009'da güreşmiş sanırım Sting.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 28 Kasım 2009; 12:21:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Dün ilk kez izledim , FOX sürekli kesiyor öyle yayınlıyor.İnternetten izlemek lazım...Bu arada benim favorim Sting'ti ne oldu ona?

TNA'da şuan o öyle değil mi

+ olarak Smackdown'un yeni bölümünde CM Punk ringe gelerek bir kaç şey söyledi sonra Jeff Hardy'nin DVDsini çıkardı.Kendi fikrim Jeff Hardy geri dönmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivinG DeaD

quote:

Dün ilk kez izledim , FOX sürekli kesiyor öyle yayınlıyor.İnternetten izlemek lazım...Bu arada benim favorim Sting'ti ne oldu ona?

+ olarak Smackdown'un yeni bölümünde CM Punk ringe gelerek bir kaç şey söyledi sonra Jeff Hardy'nin DVDsini çıkardı.Kendi fikrim Jeff Hardy geri dönmeyecek

TNA da hiç maçını izleyemedim ama hulk hogan falan var TNA da
    Ya şu anda en son bölümünü gün ay olarak söyleyebilirmisiniz uzun zaman oldu indirmeyeli

• quote:

Maçı malesef bilmiyorum google ye chokeslam yaz 2. sayfada olması lazım
  • Bir kaç hareketli resim
    NO WAY OUT 2005 yada 2006

KİNG OF THE RİNG 1998
    VENGEANCE 2003 olsa gerek tam bilmiyorum.

Ve bomba resim!!!
     WWE Smack Down - Raw

Sizce bu resimde Jericho ile Kelly Kelly arasındaki ilişki ne?
    A)Arkadaşlar
    B)Sevgililer
    C)Kendi eşi
    D)Neyse ne
    E)Bize ne

Gerçekten bilmiyorum o yüzden sordum.Hep yan yanalar.Heralde eşi diye düşünüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitaphone -- 28 Kasım 2009; 21:23:59 >

• bi ara flash tv'de buna benzer bişey vardı 2 kişi süper anlatıyodu

Fox'taki trişkadan çok ciddi yani bence biraz esprili neşeli bi ses anlatmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

quote:

Orijinalden alıntı: LivinG DeaD

quote:

TNA da hiç maçını izleyemedim ama hulk hogan falan var TNA da
    Ya şu anda en son bölümünü gün ay olarak söyleyebilirmisiniz uzun zaman oldu indirmeyeli

Hulk Hogan emekli olmadı mı
    TNA'nın yeni bölümü 26.11.2009
    Smackdown'un yeni bölümü 27.11.2009
    RAW 'ın yeni bölümü yarın çıkacak

• Fox'da eskiden salı akşam yayınlanıyordu ancak şimdi hangi gün hala bulamadım

Bir de internetten hangi siteden izliyorsunuz. İnternetten izleme konusunda birisi yardım edebilir mi
  • quote:

Bir kaç hareketli resim
    />
    NO WAY OUT 2005 yada 2006
    />

/>
    KİNG OF THE RİNG 1998
    />
    VENGEANCE 2003 olsa gerek tam bilmiyorum.

Ve bomba resim!!!
     WWE Smack Down - Raw

Sizce bu resimde Jericho ile Kelly Kelly arasındaki ilişki ne?
    A)Arkadaşlar
    B)Sevgililer
    C)Kendi eşi
    D)Neyse ne
    E)Bize ne

Gerçekten bilmiyorum o yüzden sordum.Hep yan yanalar.Heralde eşi diye düşünüyorum ben.

Sevgilisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: reXow

Fox'da eskiden salı akşam yayınlanıyordu ancak şimdi hangi gün hala bulamadım

Bir de internetten hangi siteden izliyorsunuz. İnternetten izleme konusunda birisi yardım edebilir mi

Zamunda.net ten günü gününe koyuyorlar.Bizde torrentle çekiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.