Şimdi Ara

WWTR WoW Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Private Serverımızı internette açtık. Yeni kullanıcılar bekliyoruz. Orjinal Server oranlarında pek çok sorunu halledilmiş temiz bir server.
    Tek eksiği kullanıcı sayısı. Başvurularınızı bekliyoruz...

http://server.wwtr.org
    Server Hakkında:
    - Server Bl!zzlike'dır. (Spawnlar ve NPC Health, Mana durumları tamamen düzgündür.)
    - Pek çok spell ve talent halledilmiştir.
    - Serverımız 1.10.2 dir.
    - Friend ve Ignore list çalışmaktadır.
    - Hunter Tame skilli çalışmaktadır.
    - Honor sistemi (PvP) çalışmaktadır.
    - Buyback Sistemi çalışmaktadır.
    - Professionlar çalışmaktadır.
    - Rest Sistemi çalışmaktadır.
    - Fall Damage çalışıyor.
    - Formlar çalışıyor.
    ve daha pek çok şey...

Önemli: Üyelik bilgilerinizi gönderdikten en geç 24 saat sonra size cevap verilecektir.
    Server maddi imkanlar nedeniyle sınırlı sayıda kullanıcı alacaktır.
    Tüm bilgiler (Kurallar, Server Durumu, Oluşabilecek Bağlantı Problemleri) size mail yoluyla iletilecektir. Hiçbir sorunuz cevapsız kalmayacaktır. (Account açılması sırasında gönderilen mail bizzat GM'in mailidir. MSN ve Mail üzerinden soru sorabilirsiniz.)
    Bu nedenle bilgilerinizi doğru girmeye özen gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perq_ -- 22 Eylül 2006; 18:41:51 >

• ilk üyelerden olmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuRmert

ilk üyelerden olmak istiyorum
    İlginiz için teşekkürler en geç 12 saat içinde onay için mail alacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perq_

İlginiz için teşekkürler en geç 12 saat içinde onay için mail alacaksınız.

Alıntıları Göster
    server hakkında biraz teknik bilgi verebilirmisiniz kaç kişiyi kaldırır lag olucakmı bide ex ve item drobu orjineldeki olur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuRmert

server hakkında biraz teknik bilgi verebilirmisiniz kaç kişiyi kaldırır lag olucakmı bide ex ve item drobu orjineldeki olur inş.

Alıntıları Göster
    orj gibi olması imkansız ama yinede anllattıkların güzele benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: __:__PegA__:__

orj gibi olması imkansız ama yinede anllattıkların güzele benziyo

Alıntıları Göster
    sabah uye oldum hala onaylanamis uyeligim ne zaman olcak yaf bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lead away

Alıntıları Göster
    orinal olması imkansız ne yazık ki fakat piyasadaki blizzlike serverlara göre çok daha orjinale yakın server droplar allakhazam thottbot gibi database'lerden alındı. kullanıcı sayısını lag oranına göre ilerde sabitlemeyi düşünüyoruz. şimdilik bir sorun yok lag 200 civarında. üyeliklerinizin onayı için size gelen maili cevaplamananız gerekmektedir. lyzerk arkadaşım öğlen saatlerinde mailin gönderilmiştir

• quote:

Alıntıları Göster
    yauw geçin artık şu hack ı mack gerçeğe dönün 1.8 devri kapandı benim pc de yok bile baştanda kuramam falla bence herkeste benim gibidir en azından çoğu kişi saten orjinal cd yolda ama denemek isterdim serverınız kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLEMARCH

yauw geçin artık şu hack ı mack gerçeğe dönün 1.8 devri kapandı benim pc de yok bile baştanda kuramam falla bence herkeste benim gibidir en azından çoğu kişi saten orjinal cd yolda ama denemek isterdim serverınız kolay gele

Alıntıları Göster
    yeni bir server yazılımı geliştiriliyor (son sürümleri destekleyen bir server) biz de yakından takip ediyoruz. oynanabilir hale geldiğinde bir değişikliğe gideriz mutlaka fakat orjinal oynamadıkça 1.8.x versiyonlarına mahkumuz şimdilik
  • quote:

yeni bir server yazılımı geliştiriliyor (son sürümleri destekleyen bir server) biz de yakından takip ediyoruz. oynanabilir hale geldiğinde bir değişikliğe gideriz mutlaka fakat orjinal oynamadıkça 1.8.x versiyonlarına mahkumuz şimdilik

Alıntıları Göster
    server gercekten mukemmel ama bazi buglar var gorudugm yerde adminlere belirti,yorum zaten Ama lag yok bisi yok yawas level atlaniyo ama genede guzel

• quote:

server gercekten mukemmel ama bazi buglar var gorudugm yerde adminlere belirti,yorum zaten Ama lag yok bisi yok yawas level atlaniyo ama genede guzel

Alıntıları Göster
    aslında questlerden alacağınız experience'ların da biraz daha düşük olması lazımdı ama şimdiki halini uygun gördüğümüzden değiştirmedik.

Teşekkürler lyzerk çok iyi bir oyuncusun :

• quote:

aslında questlerden alacağınız experience'ların da biraz daha düşük olması lazımdı ama şimdiki halini uygun gördüğümüzden değiştirmedik.

Teşekkürler lyzerk çok iyi bir oyuncusun :

Alıntıları Göster
    Arkadaslar gercekten ama gercekten server cok kaliteli ve cok duzgun Free de oynayanlarin bi girmesini tavsiye ederim

• linke bastığımda açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIR JORDAN

linke bastığımda açılmıyor
    kusura bakmayın arkadaşlar serverın web bölümünde bazı teknik sorunlar var. Eğer siteye giremiyorsanız bana söylemeniz de yeterlidir
  • quote:

kusura bakmayın arkadaşlar serverın web bölümünde bazı teknik sorunlar var. Eğer siteye giremiyorsanız bana söylemeniz de yeterlidir

Alıntıları Göster
    Benide üye yaparsam sevinirim.Haftasonu başlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrozone

Benide üye yaparsam sevinirim.Haftasonu başlamayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    eki avrupa server ımı gerekmekte amerikan server ımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolrash

eki avrupa server ımı gerekmekte amerikan server ımı

Alıntıları Göster
    Sanırım ikiside çalışıyor fakat biz enus kullanıyoruz. Sizinde enus kullanmanızı tavsiye ederiz
  • quote:

Sanırım ikiside çalışıyor fakat biz enus kullanıyoruz. Sizinde enus kullanmanızı tavsiye ederiz

Alıntıları Göster
    Serverın ismi beygir
    ama güzele benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorukoglu -- 13 Haziran 2006; 15:41:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorukoglu

Serverın ismi beygir
    ama güzele benziyor

Alıntıları Göster
    Biri acil realmlistini yazsın serverin lütfen forumda sitede hiç bir yerde göremedim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkachin

Biri acil realmlistini yazsın serverin lütfen forumda sitede hiç bir yerde göremedim de

Alıntıları Göster
    beni de alırsanız sevinirim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.