Şimdi Ara

WWTR WoW Server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Realmlist vermiyoruz. Öncelikle başvurmanız gerekiyor.
  • nereye başvurucaz,anlayamadımda :D
  • 2 gündür server kapalı kusura bakmayın Elektrikleri kesip duruyolar

http://server.wwtr.org başvuru adresimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perq_ -- 22 Eylül 2006; 18:40:04 >
  • bende az önce başvurdum yarına gelir artık mesaj bakalım güzelmi bu server.
  • deli beygir ama geliyorumm
  • Kusura Bakmayın 1.11 Aşağısına Fazla üye beklemeyin Yüksetseniz Keşke
  • artık ortaya düzenlenmiş 1.10 ve 1.11 server lar çıkıyo,1.8 veya 1.9 larda oynamak çoğu kişinin tercihi olmaz.
  • Emin misin :D sn dısında çoğu private dekiler 1.9 1.8 sn dede kaç player var ki düşünürsen hala çoğunun freecilerin tabii 1.8 ve 1.9 oldugu ortada
  • 1.11 Hacked oynayacak arkadaşlar gitsin o sunucularda eğlensin. Ama şunu söyleyeyim ki bizden hiçbir farkları yok. Hatta belki biz daha iyiyiz. Şu an zaten 1.11 destekli sunucuya geçmeyi planlıyoruz. Bizim tek derdimiz adam gibi blizzlike sunucuda oynamak ve bizim gibi düşünenlerle bunu paylaşmaktır. Yoksa herkes gelsin gibisinden bir derdimiz yok. Hatta gelmeyin lag oluyo yaw :P:P
  • Evet Çoğu Freeciler 1.9 veya 1.8 takılıyo zaten 1.9 üstü fazla free server yok.Bu arada bende üyelik aldım yarın geliyorum .
  • ferhatbayrak

bende kayit oldum bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: __:__PegA__:__

orj gibi olması imkansız ama yinede anllattıkların güzele benziyo

olum (yada kızım) orj gibi tabiki olamaz en fazla 200 kişi toplanır bunlarda sonuçta wow dewasa 1 dünya
  • şu oblivionu hallettikten sonra beni de görebilirsiniz
  • Arkadaşlar 2-3 gün içinde sunucu sürümü 1.10.2 olacak ve lag da yarı yarıya düşecektir(200ms civarı)
  • yav baba once bi siteye cozum bulun girmior siteye
  • wwtr var www.tr olmasın sakın o
  • siteniz açılmıyor
  • Yazdığım gibi 1-2 gün sonra açılacak. Şu an sunucu bakımda olduğundan giremiyorsunuz.
  • Sunucu açıldı. ilk iletide başvuru sayfamızı görebilirsiniz
  • cinevizyon.servemp3.com sınırlı sayıda üye alıyor kayıt olma ve realm aynıdır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.