Arkadaslar oyunda deneyimli bir oyuncu olarak size bazı tavsiyelerde bulunayım ben bu oyunun 2.2 2.3 2.4v larını oynadım cok zevkli bir oyun capo sotto capo , consiq , ve en sonunda da godfather oldum... size tavsiyem kimsenin parasını calmayın ilk birinden borc para alın silah alın ana sınıfı felan bamaya calısmayın durmadan şiseye ates edin sonra rankınız(seviyeniz) ilerleyince yani asso mobster olunca bir dougles ucak alın...omertanın mirc i var onu indirin #booze/narcs.tr kanalından narko ve içki fiyatlarını takip edip ordan uyusturucu işi yapabilirsiniz... size her turlu yardımı yaparım ve ayrıca 2.5 te turkler için turk versiyonda gen.tr de buyuk işler yapacagım sizlerede ögretip buyuyebiliriz...
oyundaki...ing(nick) lerim : Barlas , Zevu Allah rahmet eylesin olduler... ama burdan ve mail ile yardım ederimm...
Server: irc.barafranca.com mİRC: #Akdeniz.fam
her türlü yardım yaparım aileniz yoksa alırız...paranız yoksa veririz :)
la barlas burda ne işin var senın
senın ne ısın war pekı ???
Düzey Donating + Member Seviye Bruglione Onur puanları 956 Yarış becerisi 6 Öldürme becerisi 71.1% Uçak Douglas DC-3 Mermiler 85,371 Silah Tommy Gun Korumalar 5 Villalar Detroit
Para Nakit $ 1,859,007 Banka hesabı $ 14,999,999
İş tecrübeleri Hapisten kaçırma 860 Suç girişimleri 6705 Araba çalma girişimleri 4101
Yeni Brug oldum ;) biliom mermi ve KS az daha :)))
gen.tr tr ye mi gecsek naapsak
quote:
Orjinalden alıntı: Sans Noblesse
Düzey Donating + Member Seviye Bruglione Onur puanları 956 Yarış becerisi 6 Öldürme becerisi 71.1% Uçak Douglas DC-3 Mermiler 85,371 Silah Tommy Gun Korumalar 5 Villalar Detroit
İş tecrübeleri Hapisten kaçırma 860 Suç girişimleri 6705 Araba çalma girişimleri 4101
evet mermi ve ks çok az, mermin en az bunun iki katı olması lazım
Ben Oynuyorum . Yeni BaşLadım .
quote:
Orjinalden alıntı: Sans Noblesse
ingame nedir ?
Arkadaslar palermoda bi aile kuralım ben gen.trdeyim bole hepimis beraber olalım yada bi ailede olan beni de aldırsın lutfen s anda shopfilter biras sora pickpocket olcam yardım pls
Gerekli şeyleri yazayım :)
Seviye Bruglione Seviye ilerlemesi 142.97% Öldürme becerisi 100% Capo durumu Siz bir Caposunuz ve adamlarınız size 1,738,138 $ kazandırdı Hapisten kaçırma 1130 Suç girişimleri 9148 Araba çalma girişimleri 5519 Pozisyon : #10
Capo parası 3.5 milyon olunca Capodecina olcaz inşallah :) Hala ölmedim ya ben ona şaşırıyom xD
aile nasıl kuruluo
bende oynuyorum omerta
2.3 ten beri kasıyorum 2.6 daki ing True öldüm :) reseti bekliyorum haziranda diyolar