Şimdi Ara

www.BirBilgisayaral.Com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sitede notebook fiyatları gayet uygun bu site güvenilir mi alişveriş yapan var mı?

• yaw yok mu kimse buradan alişveriş yapan
  • koskoca forumda yok mu buradan alişveriş yapan?
  • yok demekki..
    gördüğüm kadarı ile bir izmir firması, fakat sitelerinde firma ile ilgili bir bilgi bulamadım, sadece bu var.
    Adres
    251/4 Sokak No:5/13 A Blok Bornova-İzmir
  • yaw alışveris yapsam mı?gümbürtüye gitmeyelim!!asıl korktugum kullanacagım kart limiti cok yüksek?ama notebook en ucuz orada var ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafagyte1 -- 15 Şubat 2007; 21:58:32 >
  • www.pcdepo.com a bir bak derim bende en ucuzu diye bir siteden tarama yaptım ve burdan aldım.Müşteri anlayışı iyi[simage][/simage][simage][/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: t100

www.pcdepo.com a bir bak derim bende en ucuzu diye bir siteden tarama yaptım ve burdan aldım.Müşteri anlayışı iyi[simage][/simage][simage][/simage]

kardeş cok saol fakat alacagım notebook pdepoda 12 taksit 2245 ytl
    fakat bu sitede 1870 ytl 12 taksit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evarkadasibul.com
    3 hafta önce açıldı
    teknolojiankara.com sitesi
    11 yıl önce açıldı
    http://www.imdb.com açılmıyor ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz baktım fiyatlar bana da uygun geldi..
    bu siteden alan olursa yazsın lütfen..
    bi kata kulli olmasın :P
  • bekliyorum bu siteden alişveriş yapan biri çikana kadar bekliyecegim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafagyte1

bekliyorum bu siteden alişveriş yapan biri çikana kadar bekliyecegim?

Sanırım burada ilk sen yapacaksın.
  • valla büyük risk bilemiyorum?alan birinin çikmasını bekliyorum ??zaten kampanyaları da bugün bitiyor
  • haha cok iyi ya.. adam bi ton para verip bu firmadan laptop alicak.Sirf senin gonlun olsun diye,sende ogrenmis olucaksin firma saglam mi diye..Bekle bekle biraz daha bekle.Aksam uzerine kadar bekliyebilirsen,almis olurum laptobu ben burdan.Hey domatese can veren allahim:)
  • Telefonu var bence arayın bibakın ciddi biryermi diye.
  • pcdepodan peşin veya havale ile alırsan çok iyi görünüyor.fakat neredeyse tüm firmalar havalaye %5 civarında indirim uyguluyolar
    quote:

Orjinalden alıntı: t100

www.pcdepo.com a bir bak derim bende en ucuzu diye bir siteden tarama yaptım ve burdan aldım.Müşteri anlayışı iyi[simage][/simage][simage][/simage]
  • ürün ve kendileri hakkında bir kaç soru sordum internetten sonra beni telefondan aradılar ciddi gibiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: alex1978

haha cok iyi ya.. adam bi ton para verip bu firmadan laptop alicak.Sirf senin gonlun olsun diye,sende ogrenmis olucaksin firma saglam mi diye..Bekle bekle biraz daha bekle.Aksam uzerine kadar bekliyebilirsen,almis olurum laptobu ben burdan.Hey domatese can veren allahim:)

sevgili kardeşim ben daha önce buradan alışveriş yapan var mi diye sormuştum
    kimsenin benim gönlüm olsun diye alışveriş yapmasını istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafagyte1

bekliyorum bu siteden alişveriş yapan biri çikana kadar bekliyecegim?

tamam kardesim.. kolay gelsin
  • merhaba mustafagyte1 , foruma uzun süredir uğramamıştım yazıları yeni gördüm daha önce bir arkadaşıma tavsiye etmiştim notebook aldı problemsiz eline ulaştı Yine geçen gün anakart ve işlemci aldım siparişim 2 günde elime ulaştı. Son derece hızlı ve güvenli bir firma... Zaten e ticaret yatırımı son derece pahalı bir iş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.