Şimdi Ara

www.buyincoins.com bilgisi olan ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
7.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

quote:

indirim kodu yeni ne var

Link ve detay yolladım

Teşekkürler ben recommenderi eklemiştim hocam daha önce ama benim kullandığım indirim kodu eski olduğundan kabul etmiyordu şimdi etti...Teşekkürler

Recommender ile ilk alış verişte indirim alırsınız sonraki alış verişlerde yeni üyelik açarsanız 15% ekstra hakkını kullanabilirsiniz yeniden
    Yani eksik indirim almışsınız anlayacağınız

ilk alışverişimdi zaten recommenderi üye olurken bi konudan birininkini girmiştim şimdi kodu da girdim bütün indirimleri yaptı ordaki kodu kabul etmiyordu eski konu idi sanırım teşekkürler

Sub-Total: $30.13
    Registered Air Mail(w/ Tracking No.): $0.00
    Save $0.1 for Additional Qty: - $0.70
    customer recommended get 5% discount of first purchase: -$1.51
    Discount Coupon: 10%eBay2011 : -$3.01

Total:
    $24.91

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 11 Ocak 2012; 17:55:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

indirim kodu yeni ne var

Link ve detay yolladım

Teşekkürler ben recommenderi eklemiştim hocam daha önce ama benim kullandığım indirim kodu eski olduğundan kabul etmiyordu şimdi etti...Teşekkürler

Recommender ile ilk alış verişte indirim alırsınız sonraki alış verişlerde yeni üyelik açarsanız 15% ekstra hakkını kullanabilirsiniz yeniden
    Yani eksik indirim almışsınız anlayacağınız

ilk alışverişimdi zaten recommenderi üye olurken bi konudan birininkini girmiştim şimdi kodu da girdim bütün indirimleri yaptı

Sub-Total: $30.13
    Registered Air Mail(w/ Tracking No.): $0.00
    Save $0.1 for Additional Qty: - $0.70
    customer recommended get 5% discount of first purchase: -$1.51
    Discount Coupon: 10%eBay2011 : -$3.01

Total:
    $24.91

ilk alış verişiniz o zaman

• siteye erişebiliyormusunuz bende açılmıyor, kapandımı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sami

siteye erişebiliyormusunuz bende açılmıyor, kapandımı???

Hayır kapanmadı ancak tatilde oldukları için ilgilenen yok. 28'inden sonra umarız her şey düzelecek. Herkes sıra oldu açılmasını bekliyor
  • bgün erişebiliyorum ama çok zorlanıyo :D bazen sayfa hata veriyor (bazen dediğim çok sık aslında :P) ...

Shipping Method: Free Shipping without Tracking Number
    Shipping Fee: $0.00
    Add. Qty Discount: -$0.70
    Coupon Discount: -$2.12
    Referer Discount: -$1.06
    Total: $21.24 $17.36

dealextreme den daha ucuzdular burdan aldım .. ama dealx den da bişiler aldım çünkü bu sitede çok çeşit yok dealx dekileri burda bulamadım :S
  • Açılsın artık sipariş verecektim kaldı öyle parada azaldı :D
  • %15 indirimi kapmak kolay da bir de site açılsa 1 haftadır çalışmıyor!
  • Paketim geldi 2 adet cristal stand almıştım tablet için 2 dolardı tanesi 2 side kırık çıktı siteye zar zor ulaştım yazdım ama gitti mi bilmiyorum mailede birşey gelmedi bu sitede nasıl ticket açıyoruz acaba kırık olanları tekrar yollarlar mı ki diğer ürünlerin hepsi sağlamdı
  • 10%eBay110 çalışmıyor.Başka çalışan kod varsa alabilir miyim?
  • quote:

Paketim geldi 2 adet cristal stand almıştım tablet için 2 dolardı tanesi 2 side kırık çıktı siteye zar zor ulaştım yazdım ama gitti mi bilmiyorum mailede birşey gelmedi bu sitede nasıl ticket açıyoruz acaba kırık olanları tekrar yollarlar mı ki diğer ürünlerin hepsi sağlamdı

paranın bir kısmını iade ettiler adamlar müşteri hizmetlerinde 1 numara =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: usluçocuk06

10%eBay110 çalışmıyor.Başka çalışan kod varsa alabilir miyim?

O kodun süresi dolalı 6 ay kadar oldu! Şu an aktif kupon kodu yok. Alacağınız indirim en fazla 5% artık.

Onunla da ilgili detay bilgi ve pm atıyorum

quote:

quote:

Paketim geldi 2 adet cristal stand almıştım tablet için 2 dolardı tanesi 2 side kırık çıktı siteye zar zor ulaştım yazdım ama gitti mi bilmiyorum mailede birşey gelmedi bu sitede nasıl ticket açıyoruz acaba kırık olanları tekrar yollarlar mı ki diğer ürünlerin hepsi sağlamdı

paranın bir kısmını iade ettiler adamlar müşteri hizmetlerinde 1 numara =)

Haklarını yemeyelim gerçekten de öyleler

• quote:

Orijinalden alıntı: usluçocuk06

10%eBay110 çalışmıyor.Başka çalışan kod varsa alabilir miyim?

5%DELAY
  • Arkadaşlar ben ikidir bic den alışveriş yapıyorum. %5 indirim kodunu yazıyorum. Ödemeyi paypal la yapıyorum. Ödeme kısmında indirimli fiyat yazıyor. Öde diyorum, sonra paypal a baktığımda %5 indirimin sayılmadığını, aynı fiyatı ödediğimi görüyorum. Bu ikidir başıma geliyor neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

Arkadaşlar ben ikidir bic den alışveriş yapıyorum. %5 indirim kodunu yazıyorum. Ödemeyi paypal la yapıyorum. Ödeme kısmında indirimli fiyat yazıyor. Öde diyorum, sonra paypal a baktığımda %5 indirimin sayılmadığını, aynı fiyatı ödediğimi görüyorum. Bu ikidir başıma geliyor neden olabilir?

O dediğiniz fark Paypal'ın kur farkı olmasın?

Paypal abartılı kurları nedeniyle her alışverişinizde çaktırmadan %4-5 fazla para çeker...
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

Arkadaşlar ben ikidir bic den alışveriş yapıyorum. %5 indirim kodunu yazıyorum. Ödemeyi paypal la yapıyorum. Ödeme kısmında indirimli fiyat yazıyor. Öde diyorum, sonra paypal a baktığımda %5 indirimin sayılmadığını, aynı fiyatı ödediğimi görüyorum. Bu ikidir başıma geliyor neden olabilir?

Çünkü indirimi ilka alış verişinizde almışsınız Bundan sonraki alış verişlerinizde indirim almak için yeni bir mail adresiyle,
    yeni bir üyelik açmanız gerekiyor. Nasıl yapabileceğiniz hususunda gerekli detayı yolluyorum

• Agalar 5%DELAY 'da geçmiş gibi görünüyor. Kod bilen varsa sevindirsin bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme24

Agalar 5%DELAY 'da geçmiş gibi görünüyor. Kod bilen varsa sevindirsin bizi.

Nereden buluyorsunuz bu kodları üzerinden seneler geçmiş Neyse pm atıyorum.

artık eski gibi büyük indirimler almak söz konusu değil ve indirim kodları çok yok.
  • Bu aralar siteye erişimde çok fazla sorun oluyor , sizde de aynı sorun var mı?
    Ürünlere bakmak işkenceye dönüştü resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipermuz -- 10 Nisan 2012; 10:33:13 >
  • evet var su an siteye girilmiyor mesela :)
  • Dünden beriwww.buyincoins.com'a ancak proxy ile erişebiliyorum.Sorun hakkında bilgisi olan var mı?Erişimi mi engellendi ne oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.