Şimdi Ara

www.CASHLE.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Size gün içerisindeki boş vakitlerinizi değerlendirerek para kazanabileceğiniz bir siteyi tanıtmak istiyorum.
    Normal tıkla-kazan sitelerinden çok farklı bir site.
    Gün içerisinde yapılabilecek görevler(task) listeleniyor ve sizler yaptıkça para kazanıyorsunuz. Günlük kazanç limiti yok. Görevleri yerine getirdikçe para kazanmaya devam ediyorsunuz. Minimum ödeme miktarı 1 dolar. Yani 1 dolara ulaşınca hesabınızdaki parayı Paypal hesabınıza aktarabilirsiniz.
    Sadece görevler değil onun haricinde anketlere de katılabilirsiniz. Ancak ülkemiz için anket pek gelmiyor. Ne farkeder, görevler yeter.
    Site şu anda ödemelerini aksatmadan yapıyor.
    Bugün üçüncü ödememi aldım. Ödeme isteğini yapınca aynı gün içerisinde Türkiye saati ile akşam 8 gibi yatırıyorlar. Kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum.
    Verilen görevlere alışınca çok rahat ve hızlı bir şekilde yapılabiliniyor. Şu anki favori görevim "How relevant are these 40 results?". Çok kolay ve anlaşılır. Yaptıkça hızlanıyorsunuz. Çok zaman ayırmadan toplamda 17 dolar oldu. Aşağıda ödeme kanıtlarını görebilirsiniz.

www.CASHLE.com

www.CASHLE.com

www.CASHLE.com

Hiç refimle üye olan olmamasına rağmen bu kadar kısa zaman ayırarak bu kadar kazandım. Türkiyeden girdiğim için olsa gerek anket hiç gelmedi. Ancak gün içerisinde takip ettiğim zamanlar anketten para kazananlar sayfasındaki chat ekranında görülüyordu. Anket gelmese de tıklanacak site olmasa da görevler yeter de artar arkadaşlar. Tıkla-kazan sitelerinden kat kat fazla kazanacağınızı düşünüyorum. Günlük kazanç limiti yok. Üye olana yardımcı olabilirim.

Tıkla-kazan sitelerine yeni başlamıştım, böyle giderse onları bırakacağım galiba. Neredeyse başlayalı aynı süre olmasına rağmen şu anda ptcden bir şey kazanamadım. Ama cashle'dan 17 dolar aldım. 2 dolar da şu anda hesabımda. Ve inanın çok zaman ayırmadım ki ayıramam gün içerisinde çalışan bir insanım.

Umarım sizlerde kazanırsınız. Yapmaya alıştığım görevlerde yardımcı olabilirim.

CASHLE

• Arkadaşlar kısa bir zamanda para kazanılabilecek bir görevi anlattım.
    http://nakitletr.blogspot.com/p/cashle-favori-gorevim.html ulaşabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.