Şimdi Ara

WWW.COLORFOXS.ORG..COD2 NO HACK NO AİM!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sıfre almak ıcın,admıne gereken bılgılerı verdım(ısım yas mekan gıbı) cevap yok daha ondan sonramı sıfrelı sayfaya gececem
  • Merhaba

COLOR-|FOX| Şifreli sunucularında oyun oynayabilmeniz için gereken şartları eğer FORUM a üye olmakla şifre verileceğinizi, gereken FORUM topic lerini okuma alışkanlığınız olmadığı için, umuyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Eğer
    FORUM a her üye olana şifre verme gibi bir düşüncemiz olsa idi, neden sunucularımıza şifre verelim ki ne gereği var. (Buna cevap FORUM istatistiği şeklinde düşünülebilir. Doğaldır ama bu da değil. Yakında aktif olmayan tüm kişilerin FORUM üyeliğini sildiğimizde böyle düşünmeyeceğiniz umuyorum)

Peki sorun neredeydi ki sunuculara şifre konuldu.!!
    Sebebi ARGO ve KÜFÜR dür.
    Tüm sunucularımız ilk zamanlardan beri şifreliydi. Sağdan soldan bize bu konuda sitemler geldi neden şifreli diye. Düşündük ve yaklaşık 1,5 sene kadar önce Bizim imkanlarımızdan COD camiasına katkımız olsun düşüncesi ile sunucularımızdan bir çoğunu "ŞİFRESİZ" olarak açmaya karar verdik. Bahsi konu olan süre zarfında şifresiz sunucularımızı elimizden geldiği kadarı ile denetlemeye başladık büyük bir sabırla. Bu zaman zarfında çok şikayetler geldi ARGO ve KÜFÜR konusunda, dedik ki zamanla yerine oturur. Kapatmayalım sunucuları. Ancak ARGO ve KÜFÜR olayı o kadar yüksek seviyelere çıktı ki Artık FOX elemanı olan arkadaşlarımıza hakaretlerinde ötesinde sözler telaffuz edildiğini Gözlerimde görene kadar.
    Sunucularımıza
    COLOR-|FOX| Clan mensubu arkadaşlarımızın yakınları (Ablaları, kız kardeşleri hanımları) hatta mensubumuz olan bayan elamanlarımızda girmektedir. Düşünün bir kere sizin ablanızın veya kız kardeşinizin yada hanımızın böyle bir ortamda oyun oynamasına ne kadar gönlünüz razı olabilirdi ki.
    Aynı düşünceler altında sorun olan sunucularımızı şifrelemeye kara verdik. Şifreyide en eski uygulamalarımızdan olan, emin olabileceğimiz kişilere verecektik. Olayın özü budur.

Peki nedir bu emin olma meselesi
    Her ne kadar ilgili forum
    TOPIC lerinde yazmasına rağmen kısaca anlatmaya çalışayım.
    Sizi biz tanımayız peki sizden nasıl emin olacağız biz.
    Ad soyadı şuradan giriyorum yaşım xx ben şifre istiyorum. Böyle mi tanıyacağız sizi yeterlimidir.
    TC kimlik numarasın akadr bilginiz verseniz de yeterlimdir sizi tanımamıza,
    Gerçektende ARGO ve KÜFÜR etmeyeceğiniz kesin bile olsa biz bundan neye göre emin olacağız.
    Bakınız bunları zamanla teker teker deneyerek tecrübelerini yaşadık.

-İlk gün 1 kişiye şifre verdik 1 saat sona 20 kişi sunucudaydı. Bir kişiyi tanıyor gerisini tanımıyorduk. ARGO ve KÜFÜR gıra bereketti.
    -Bir gün birisine şifre verdik ertesi bünü şifre vermediğimiz birisi sunucuda Sorduk
    -Kimden aldın şifreyi FELENCEDEN ki bu kişi bilmiyoruz. O kişide ARGO ve KÜFÜR edebiyatı vardı.
    -Yine birisine şifreyi verdik daha sonraki zamanda farklı birisi oyuna sorduk;
    -Kimden aldın şifreyi
    -Abimden aldım.!
    -Peki ağabeyin ve sen kimsin?
    -SANA NE A.Q. ÇOCUGU.? (Özür dileyerek yazıyorum)
    Hadi buyrun buradan yakınız;
    Ne diyeyim şimdi ben Ağzımı bozmak istemediğimden ne söyleyeceğimi de şaşırıyorum böyle zamanlarda. Bakınız biz böyle durumlara hiçte mecbur değiliz.
    LÜTFEN bu konudaki POLEMİK leri bırakın. Eğer siz kendinizden eminseniz ve istekliyseniz bir an önce kendinize KEFİL olacak birisini bulmaya gayret edin. Ve bulduğunuz kişinin bize "Ben bu oyuncuya kefilim size sunucularınızda sorun çıkartmayacaktır" sözü yeterlidir.
    KEFİL olmak işin çözümümüdür: Sizden yana elbette çözümüdür. Ama an gelir bir şekilde sunucularda hangi haklı sebeple olursa olsun, ARGO lu veya KÜFÜR lü konuşursanız hem sizin hem de size KEFİL olan kayıtlı oyuncunun şifre erişim haklarını geri alınır. Daha önceki durumunuz beni hiç ilgilendirmiyor. Sunuculara girdiğiniz durumunuz bizi ilgilendiriyor. Bunun için bu konuda çok seçici olma durumundayız.
    Kimseye zorluk çıkartmak istemiyoruz. Ama şartlar bir takım oyuncular tarafından zorlandığı iin böyle bir seçim yapmak zorunda kaldık.
    İnanınki bizde sunucularımızda birbirine saygı ve sevgi ile hiapt eden oyuncularla dolmasını çok arzu ediyoruz.
    ARGO ve KÜFÜR e biz yatırım yapmadık. Böyle bir oluşum içinde sunucularımızı dahil etmeyi düşünmüyoruz.
    Sanırım konu daha iyi anlaşılmıştır

NOt: Olurda şifreli sunucularımızdan tekrar şifre kaldırılırsa aynı şartlar yine geçerlidir. Bu sefer 1,5 sene beklemeyeceğimiz rahatlıkla söyleyebilirim.
    **Hala FORUM üyeliği için onay bekleyen varsa bana ulaşmaya çalışın. Mutlaka DataBase hatalarından dolayı üyeliğiniz askıda kalmıştır. Bana Kullanıcı adınızı verin, ya sileyim yada bana yeni şifreniz verin şifrenizi değiştireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOX-Pink -- 20 Mayıs 2008; 20:58:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.