Şimdi Ara

WWW.COLORFOXS.ORG..COD2 NO HACK NO AİM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kurulmuş olan serverimizde cod2 oynanmaktadır.Yakın bir zaman kadar public olan serverimiz hileciler sebebi ile şifreye alınmıştır.Şu anda hack ve aim korkusu olmadan oyun oynamak isteyen COD2 severler sitemize üye olarak gelecek şifre ile oyuna girebileceklerdir.xfire kullanıcı adı ve siteye kayıt adı aynı olursa sorunsuz bir şekilde şifrenize ulaşacaksınız.

• görür görmez üye oldum umarım gerçekten hilesiz bir şekilde ölebileceğimtabi öldürebilirseniz
    emeğinize sağlık

• buarada basvurum hala onaylanmadı birileri bişiler yapsın pls
  • Baschar ok gelıyor..
  • Nasıl hile yapabiliyorlar. Punkbuster bu iş için değil mi? Ya da yapanları adminler hemen bulamıyor mu? Hilecilere lanet olsun.
  • nerdeyse bu forumun hepsinde hile war ama açmıyorlar
  • hile yapanı ajdar opsun :D abi her turlu hile var ve adamı gıcık ediyolar oynuyoruz adam duvardan izlio beni kill camda goruyom vh ci deilim dio vh kullanılsın ama hiç olmassa caktırmayan adamlar kullansın yaw:Dbıktık acık acık duvara ates edio mal sora ne vh si dio :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @seal4ever forumunuzdan üyelik aldım email geldi ancak şu an için aktive edilmediği ve adminin aktif etmesi gerektiğini yazıyo halledebilirsen çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 22 Temmuz 2007; 9:50:07 >
  • doğru sölüyon
    quote:

Orjinalden alıntı: crazysarp

nerdeyse bu forumun hepsinde hile war ama açmıyorlar
  • hile yi yakalanmayanindan kullanıyolar gıcık gidiyom onlara.
  • Hileyi yapan adamı izlersen anlarsın nasıl olduğunu..Tabiiki bu tip zavallılar mevcot cocd ortamında..
  • Beyler eğer şifre talebinde bulunmazsanız şifreniz gelmez,lütfen dikkat!!!!
  • Slm tolga abiicimm hehhehh buradada buldum seni colorfoxs hakketten hilesiz kufursuz oyunda server olarak bence 1. ci ondan sonrada bizim server gelioo hehehehehe [C*]Xsafe[TR] ayyildiz takimi
  • C*Clan olarak arkadaşlarımızda bir server açtılar(Biz kiraladık)..Hayırlı olsun arkadaşlar.Forum sayfanızıda tam faal halde görmek isteriz.
  • işte böyle ortamda oyun oynanır.
  • ben onay bekliyorumm
  • ben yenı uye oldum.x fıreden oynuyorum.ozallıkle yenı bolumlerı nıck.nash bılırler benı.onay beklıyorum benım kullanıcı adım nash yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSuR YuReK -- 20 Mart 2008; 20:44:01 >
  • bnde colorfoxs.org dan onay bekliorm xfirem gibi blackdiablo15 le kayıt oldum
  • ewet üyeliğim aktif colorfox ta artık şifreyi vermenizi bekliormm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.