Şimdi Ara

www.comoyun.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ComOyun.com ekibi olarak tam gaz çalışıyoruz ve bomba gibi girmeyi amaçlıyoruz piyasaya. en azından sitemizi bir gezin sadece. Ayrıca forumlarımızada bekleriz..

sevgiler

• başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtopbasi

başarılar dilerim.
    basarılar dilerim. siteniz gercekyen güzel olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: z@fer

basarılar dilerim. siteniz gercekyen güzel olmus

Alıntıları Göster
    Ya belki arkadaşlar bana kızacaksınız ama hazır portalı kurup neyin reklamını yapıyorsunuz burda...Vede Forumun her bölümünde görüyorum bu reklamı sıkıldım artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKa

Ya belki arkadaşlar bana kızacaksınız ama hazır portalı kurup neyin reklamını yapıyorsunuz burda...Vede Forumun her bölümünde görüyorum bu reklamı sıkıldım artık...

Alıntıları Göster
    iyide sevgili kanka biz portalıda biz yapıyoz demedikki? şu an fifacmtr bile bu portalı kullanıyo bildiğin gibi. bizim amacımız her adminin olduğu gibi sitesine ziyaretçi çekmektir. bununda ilk adımı reklamdır. daha sonrada siteye ilgi çekici şeyler koymaktır. ilk aşamada reklamdan amacımız siteyi duyurmak.....oke?

• quote:

Orijinalden alıntı: bolonor

iyide sevgili kanka biz portalıda biz yapıyoz demedikki? şu an fifacmtr bile bu portalı kullanıyo bildiğin gibi. bizim amacımız her adminin olduğu gibi sitesine ziyaretçi çekmektir. bununda ilk adımı reklamdır. daha sonrada siteye ilgi çekici şeyler koymaktır. ilk aşamada reklamdan amacımız siteyi duyurmak.....oke?

Alıntıları Göster
    çok kolaysa sende bi tane portal kursana

• quote:

Orijinalden alıntı: meteceri

çok kolaysa sende bi tane portal kursana

Alıntıları Göster
    abi neden yapıcı olmuyorsunuz biz burda somut bişeyler yapmaya calışıyoruz... öle diil mi yaww

• quote:

Orijinalden alıntı: cankoral

abi neden yapıcı olmuyorsunuz biz burda somut bişeyler yapmaya calışıyoruz... öle diil mi yaww

Alıntıları Göster
    evet cankoral haklı. Ama şu ana kadar aldığımız eleştirilerin çoğu olumluydu. hepinize teşekkür ediyoruz. bekliyoruuzzzz...!!!

• quote:

evet cankoral haklı. Ama şu ana kadar aldığımız eleştirilerin çoğu olumluydu. hepinize teşekkür ediyoruz. bekliyoruuzzzz...!!!

Alıntıları Göster
    Abi site güzel gidiyorda gözünüzü seveyim şu logonuzu değiştirin çok amatörce duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Abi site güzel gidiyorda gözünüzü seveyim şu logonuzu değiştirin çok amatörce duruyor.

Alıntıları Göster
    deişecek hellmarch biliyorum amatörce olduğunu. zaten geçici olarak koyduk. yakındA değişecek...
  • quote:

deişecek hellmarch biliyorum amatörce olduğunu. zaten geçici olarak koyduk. yakındA değişecek...

Alıntıları Göster
    Bu işte ben de varım. Merak etmeyin ve sitenin görünüşünü bana bırakın. Ve reklam işini de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Bu işte ben de varım. Merak etmeyin ve sitenin görünüşünü bana bırakın. Ve reklam işini de...

Alıntıları Göster
    evet citizen çok iddialı bu konuda. hadi hayırlısı
  • quote:

evet citizen çok iddialı bu konuda. hadi hayırlısı

Alıntıları Göster

bence arkaplanınızı siyah yapın, havalı olsun.. size bir de logo önerisi... yukarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

bence arkaplanınızı siyah yapın, havalı olsun.. size bir de logo önerisi... yukarda

Alıntıları Göster
    isterseniz güzel flash banner'ları yaparım size...
  • quote:

isterseniz güzel flash banner'ları yaparım size...

Alıntıları Göster
    pm atıyorum fauxxx
  • quote:

pm atıyorum fauxxx

Alıntıları Göster
    pm atamıyorum fauxx niye bilmiyom ama yarın yani 15,08,2004 pazar günü () saat 15:00 gibi msn de ol. konuşalım. atacan_ayyildiz@hotmail.com ok bekliicem seni. eğer o saat olmazsa gün içinde bi bak olurum nette. yada akşam 10 gibi gel.

• quote:

pm atamıyorum fauxx niye bilmiyom ama yarın yani 15,08,2004 pazar günü () saat 15:00 gibi msn de ol. konuşalım. atacan_ayyildiz@hotmail.com ok bekliicem seni. eğer o saat olmazsa gün içinde bi bak olurum nette. yada akşam 10 gibi gel.

Alıntıları Göster
    http://www.colorslide.com/incoming/comoyun.rar

bi tane flash banner yaptım size... Yukardan download edin bakın. Ama background siyah... Bence sitenizin background'unu siyah yapın, havalı görünsün..

• quote:

http://www.colorslide.com/incoming/comoyun.rar

bi tane flash banner yaptım size... Yukardan download edin bakın. Ama background siyah... Bence sitenizin background'unu siyah yapın, havalı görünsün..

Alıntıları Göster
    nedir abi bu link yaa. şifre kullanıcı adı falan soruyor. ben seni MSN ye bekliyodum... gelirsen bu akşma MSN deyim ona göre

• quote:

nedir abi bu link yaa. şifre kullanıcı adı falan soruyor. ben seni MSN ye bekliyodum... gelirsen bu akşma MSN deyim ona göre

Alıntıları Göster
    kullanıcı adı: slide
    şifre: order
  • quote:

kullanıcı adı: slide
    şifre: order

Alıntıları Göster
    Evet. Arkaplanı siyah yapmayı düşünüyorum, ve inşallah siteyi tamamen flash'a alacağım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.